Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor! La multi ani pt toti sarbatoriti si mamicilor. Imi este tare dor de voi si imi lipsesc zilele cand dadeam refresh la pagina sa vad ce ati mai scris .Parca s-au sacurtat orele nu alta nu mai am timp de nimic...In mare noi suntem bine,Rares a mai gresit si a facut singurel fufu,ochisorul este in regula,parca nu a mai avut asa dureri de burtica si de dormit,doarme f bine in marsupiu la mami in brate,la plimbare.Eu am fost la control si taietura este ok,mi-a venit si mie menstruatia de vreo 3 zile(credeam ca o sa mai scap asa cateva luni...)
Incer sa profit acum,ca doarme gamalia ,si ma duc la partea a 4 a sa cites ce ati mai scris.
Pupici dulci la mamic si bb-ici!

Iuliana & Rares(12 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

L-am luat cu mine in camera, pe scaunelul lui si vad ca-i bine asa ... sa inteleg ca-i un mamos si vrea neaparat cu mama lui? Aoleu ... nu vreau sa ma injure viitoarea mea nora ... :) noroc ca mai am timp sa-l dezvat de obiceiuri proaste :)
Acum il asteptam pe tati sa mergem fuga sa dam niste poze la developat ptr. Mae - strabunica. Ca singurica cu urlatorul mort de somn nu am avut chef ... cu tati-i mai bine, ca putem sa-l plasam lui ... sa se descurce ca-i si al lui ... ce mama rea! :) Dar ce-mi place sa il dau noaptea cand se chinuie Cris cu partuletele, parca sunt facuti unul ptr. celalalt ... la mine pe piept se cam chinuie, dar la tati sta ca pe un divan ... si la sforaitul lui tati doarme si mai bine :)

Pitricico, botez minunat!!! Iti tin pumnii sa te descurci bine cu toti musafirii ... lasa-i si pe ei sa faca treaba, ca doar sunt de-ai casei ... nu te strofoca singurica!!! Pupici lui Ingrid!!!

MOna, Irinel, va invidiez ... vreau si eu la intalnire!!!! :((( Ma primiti? ;) ... dar si cu bilet de avion ... :)
A venit tati, dispar!!! PUpici la toata lumea!!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusho, hai cu noi! :-)
Monet, pe 28 ne mutam noi in casa noua si implinim si 5 ani de la cununia religioasa, asa ca n-o sa putem, dar pe 14 sau 21 ar fi bine. Vedem cand e vreme buna si ne calatorim :-)

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!

Eryka, bine ai revenit!!!! Nu te ingrijora pt Ajumy. Fiecare bebe are ritmul lui. Stefa al meu a pus 3 kg in 2 luni. El a recuperat saracul ca a fost mititel la nastere. Acum suntem grasunei.

Christina, Stefan nu-si tine bine capul, adica il mai "scapa" cateodata, dar la poze a fost super. Fotograful vine la tine acasa si nu te costa nimic. Are tot felul de reflectoare si umbrelute. Inca nu stiu cum au iesit pozele , dar sunt sigura ca o sa fie faine. Deci iti dau un nr de telefon: 1 800 465 9383. Eu nu mai stiu unde stai, dar daca cumva in Toronto, atunci mai au un numar; 905-940 9661. Stefan avea 2 luni cand i-au facut pozele.

Irinel, lasa copilul sa doarma ca daca ii este foame atunci se trezeste el.

Irinusha, pana pe la 5 ani nu mai scapiAsa era si Andrei. Nu statea sa se joace la el in camera numai daca era cineva cu el. Nu statea nimeni, atunci aducea jucariile in sufragerie. Vezi si tu partea buna a lucrurilor. Cand o avea 14-15 anui nu o sa mai vrea sa doarma in pat cu voi, nici sa stai cu el nici sa-l pupi. Asa ca profitam acum.

Monet, distactie placuta la nunta!!!!!!!!!

Azi am fost la control si mi-a facut pap test. Mi-au venit si rezultatele de la patolog si nu au putut determina cauza mortii celor 2 copii. Asa ca ramane un mister. Intalnirea cu doctorul si toate discutiile m-au cam intors pe dos, ca mi-am adus aminte de sarcina.

Ieri am fost cu Stefa la pediatru si m-au trimis la analiza de sange pt ca se pare mai are icter.Azi am fost cu el sa-i ia sange si a plans saracul si mi-a venit si mie sa plang.
Azi noapte a dormit 8 ore fara sa se trezeasca.Fetele, oare e vreo problema daca doarme pe burtica, aatata timp cat nu are perini in jur ca sa se sufoce????

Uff, am uitat sa urez LA MULTI ANI!!!!!!!!sarbatoritilor!!

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan (21 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Neatza fetele,

Monet wow ce de-a distractii pe tine ,tare misto ,petrecere frumoasa sambata .
Irinel si eu zic la fel sa nu scoli copilul ,eu lui Ayumi i dau sa pape atunci cand cere si niciodata nu am trezit-o din somn special ptr ai da sa pape.Nu am nici program strict cu orele de masa si papa atat cat poate ea sa pape ,daca vrea sa pape doar 50ml atunci atat i dau nu o fortez eu .Nu stiu sper sa fac bine ce fac .
Iulina si mie la fel ,wow aveam timp bereket atunci ,parca era prea mult .dar las ca mai cresc ei putin si atunci or sa stea si singurei sa se mai joace.
DanaA eu pe fata mea nu am pus-o niciodata sa doarma pe burtica ,doar cand e treaza o pun sa stea pe burtica pana se pplictiseste ea si cere sa fie intoarsa ,altfel ce sa-ti zic parca mi-ar fi frica totusi sa o las sa doarma pe burta,nu stiu daca e bine sau rau pozitia asta de somn ,deci nu as vrea sa te sperii eu ti-am zis doar ce simt eu.
Irinusha wow felicitari Cris se intaoce deja singurel ,asta cere mai multa atentie din partea ta intr-adevar ,insa dovedeste si faptul ca ai un baietel care a crescut mare si voinic.

Fetele plz, v-am mai intrebat de 2 ori si nu am primit nici un raspuns e ceva ca ma framanta ca nu stiu ce sa fac cand e foarte cald ,cum se intampla sa fie aici kiar si 42 grade afara .
Ce face-ti pe caldura mare , mai scoate-ti pe bebei afara?
si mai am o intrebare ptr fetele care au pompat la san ,
cat lapte a-ti scos din amandoi sanii??Eu am scos din amandoi cam 20 ml la un pompat ,nu e prea putin ?

Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eryka, scuze ca n-am raspuns, mai pierd din vedere. Eu ies doar seara cu bebe mai ales daca sunt calduri si atunci e mai respirabil. In plus profit de ocazie si il iau si pe tati la plimbarica.
In ce priveste cantitatea de laptic pompata, daca ai pompat DUPA CE AI ALAPTAT-O pe Ayumi, cred ca e normal, asta inseamna ca papusica ta trage bine. Si eu daca ma pompez dupa ce papa bebelica tot asa scot. Asta inseamna ca nici nu ai nevoie sa te pompezi, ca oricum bebelina iti goleste sanii bine, asa ca nici o grija de mastita sau alte probleme. Asta din cate stiu eu.
PUpici dulci!
Dana, bucura-te de ingerasii tai, asa a vrut Dumnezeu, nu te mai necaji! Pupici! Imi pare rau pentru Stefa, saracutul, sa ii ia sange, uffffff...

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Iaca si eu. M-ati felicitat degeaba ca ieri m-a intors de nu m-am vazut si ier am facut febra. M-am mai tratat si cu d-astea babesti si acum sunt un pic mai bine. Saraca Uca nu cred ca mai imi recunoaste vocea.

Erika, o scot seara dupa 7 cand e calduramare. Eu nu prea ma pompez, dar e destul de putin.cred. Se vede ca ai reaparut tu, se scrie pe rupte aici.

Mona, distracti placuta! Sa te gandesti la noi, ca si eu o sa ma gandesc la tine cand oi fi la munte

Dana, imi pare rau ca au revenit amintirile, dar asa a vrut Dumnezeu. Bine ca e Stefanel sanatos.

Nu prea am timp sa scriu, ca sunt la alaptatul de noapte (6am) pt. ca sper sa se culce la loc, desi a bagat 7 ore.

Pupici!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Buna fetelor,

Madutza, multumim mult de urari. Da, intr-adevar am avut un wek end pe cinste. M-a mai deconectat nitel iesirea asta ca prea intrasem intr-o rutina obositoare. Insanatosire grabnica ca e pacat sa fii bolnavioara tocmai vara.

Eryka, daca e foarte cald afara sau ploua si bate vantul noi nu prea mai iesim. Lui Victor ii place mult racoarea si e foarte baziit cand e cald - cel mai bine doarme in aer conditionat. Cum de obicei la 7-8 pm suge de seara si dupa aia se culca, adio plimbare seara pe racoare. Incerc din rasputeri sa-l culc la aceeasi ora seara, cred ca e important. In legatura cu pompatul, in functie de ce fel de pompita folosesti vei reusi sa scoti mai mult sau mai putin laptic. Eu cateodata nu resusesc sa scot cu pompa mare branza dar daca ma mulg manual mai iese ceva.

Irinel si Monet, multumim mult de invitatie. In general mi-ar surade sa ne vedem, din pacate insa eu nu conduc si drumul din Ottawa pana la niagara e de vreo 7 ore cu opririle de rigoare. Nu cred ca-l mai conving pe sotul meu sa mergem din nou pana acolo in cateva saptamani ca foarte obositor. Daca stiam ca vreti sa ne vedem va ziceam eu mai din timp ca mergem. Poate ne vedem in Toronto, altadata, e nitel mai aproape de noi.

Danaa, multumesc mult de informatie. Noi suntem din Ottawa. Am sa sun sa vad ce si cum. In legatura cu dormitul pe burtica, eu de curand l-am pus pe Victor sa stea si sa doarma pe burtica. Am observat ca nici nu plange atat de tare in aceasta pozitie si in plus il ajuta la ragait si partiit. Daca Stefan n-are nici un fel de probleme de sanatate incearca pozitia asta in timpul zilei pentru inceput si observa-l.

Irinusha, intai de toate multumesc de urari. Si eu incerc sa fiu diplomata cu soacra mea, dar ma zgandare rau cateodata. Ca sa nu mai spun ca daca cumva plange copilul, sunt curse prin casa... ceea ce pe mine ma cam irita. Chiar si pediatrul mi-a spus ca daca copilul e mancat si schimbat e ok sa mai si planga din cand in cand. Cat a stat ea aici, am putut sa ne impartim sa fie cineva mai mereu cu bebe dar acum ca va pleca ma indoiesc ca voi fi in stare sa stau la fel de mult timp cu el si am incercat sa-i explic ca-l invatam prost, iar soacra-mii ii intra pe-o ureche si-i iese pe alta.

Monet, distractie placuta la nunta si incearca sa nu mai fii trista ca Lia simte.

Hai ca ma lasa puterile si ma gandesc cu drag la patuc...
Christina, mamica lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Buna fetelor,

Nu am mai apucat sa intru pe aici zilele astea pentru ca miercuri am fost si l-am vaccinat si a facut temperatura, si a fost tare suparat. Acum i-a trecut si suntem bine si radem si gangurim.
La 2 luni noi avem 5.200 kg si 59.5 cm.

Eryka, in zilele caniculare am iesit cu Andrei dupa prima masa, adica pe la 7.30 dimineata. Atunci mi s-a parut cel mai bine. Am incercat si seara, dar sti cum e in Bucuresti, mult praf si f. cald. Deci noi ieseam la prima ora a diminetii.
Acum ma enerveaza ca la noi ploua si nu pot iesi deloc.

Christina, eu am problema asta cu maica-mea, cum aude copilul ca scanceste putin cum il ia in brate, iar pe mine ma apuca toti nervii. Acelasi lucru i l-am spus si eu ca daca e mancat, schimbat poate sa planga putin. Dar nu rezista sa il vada ca plange. Eu am facut o greseala si mai mare si am luat-o miercuri cu noi la vaccinare. Doar ca nu a lesinat cand a vazut cum plange Andrei. Asa ca te inteleg perfect si te compatimesc.

Dana, noua ne-au recomandat din maternitate sa ii invatam sa doarma pe burta. Asa ca al meu acum doarme numai pe burta. Am incercat sa il culc si in alta pozitie, dar tresare si incepe sa dea din maini si se sperie, asa ca tot pe burta e cel mai bine. Si medicul lui pediatru ne-a recomandat acelasi lucru si ne-a spus ca e si cea mai buna pozitie pentru a diminua durerile de colici.

Cady si Rares Andrei (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hop si eu din cand in cand!

Eryka_ eu o scot doar spre seara cand se racoreste in zilele caniculare. Cadn sunt 38 grade (ca acum) stam in casa, sunt sigura ca ii este mai bine decat afara in arshitza.
Despre dormiutul pe burtica, eu nu dau nici un sfat, va spun doart ca aici in GErmania (si cam in toata EUropa) se recomanda ca bebeii sa doarme NUMAI pe spate, nu pe burta,nu intr-o parte. De cand se recomanda lucrul asta a scazut rata Sindromului de moarte subita la sugari. SUnt fff mirata ca in Romania se recomanda asa ceva, eu am citit ca este interzis!!!

Irinusha_,felicitari pentru sportiv! Coincidenta mare, Lara s-a intors azi de pe burta pe spate!!! Chiar ca nu mai putem sa-i lasam singurei!
Si Lara e slabuta,desi a avut o greutate mare la nastere, nu are apetit deloc, nu stiu de ce, mananca tare rau,am ajuns cu ea si la dr. din cauza asta. Nu au nici o solutie,e sanatoasa tun,doar ca e intr-o faza fara pofta de mancare. Ma seaca la ficat treaba asta, ia putin in greutate dar n-am ce face,nu pot sa o oblig... In schimb noaptea suge binisor si doarme de rupe pamantul.Daca va spun cat a dormit azi-noapte nu ma credeti . De la ora 24 pana azi la ora 12!!!!!! S-a sculat doar sa suga la ora 3.00 am., 6.am, 10.am. Toane cat China !

Mergi la inceput