Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 7
country girl spune:
quote:
Originally posted by mariaangeli_que
,Deci santem de accord vacantele sant obositoare,fetelor,pregatiri inainte,despachetari dupa,cadouri de cumparat pt. dus in tara ,cadouri de adus la italieni,in vacanta am o agenda mai incarcata ca a lui Berlusca,dar ce bine suna :mergem in vacanta!pt. mine vacanta a fost perioada cand au fost copii in tara iar noi am fost ca niste porumbei dupa cum zicea Adriana(Adisor),fetelor ce ar fi sa povestim (barfim ultimele din tara)?va zic eu una tare de tot:mergem sa-si faca sotul buletin,printre alte acte care trebuie completate este si cererea tip,intreb si eu pe cetatenii de la coada de unde sa i-au si eu formularul respectiv ,aflu ca se poate gasi pe :"una dintre mesele aleea" si incep sa caut ,ajung la concluzia ca s-au terminat si imi zic :"merg sa cer functionarelor de la ghiseu"care imi raspund cu toata seninatatea:"s-au terminat pe azi" auzind un asemenea raspuns am ramas muta(era luni la ora 9.30) fetelor va rog sa va imaginati ditamai femeia care se uita in gol si trecea printre oameni de la coada repetind :s-au terminat pe azi ,,dupa acest soc am nevoie de 2-3 minute ca sa incep din nou sa folosesc creierul si incep din nou cautarea ravnitei foi,intreb pe o doamna care tocmai aparuse cu un formular nou -nout in mana:de unde l-ati luat?raspunsul e simplu:"de peste drum de la scoala de soferi" ,raman din nou blocata pe repet:"scoala de soferi?" dar imi pun piciorele in spinare si plec la scoala de soferi,Victorie,la pretul modest de doar 4000 lei cumpar formularul atat de ravnit si ma pot apuca de completat.Acum poate si mie sa-mi explice cineva [de ce trebuie cumparat un formular ,dupa ce eu am platit deja toate taxele?de ce doamna care mi-a vandut formularul mai inainte se plimba prin birouri ,de ce functionarele de la birouri dau formulare ,muritorilor de rand , cu ratia ,de ce daca tot costa formularele astea,nu le vinde politia? mai fetelor si eram de-abia in prima zi de "vacanta"
rade,ca maine poate sa fie si mai rau
Poveste aproape identica am trait si eu tot cu fericita ocazie a schimbarii buletinului. Si tot la SRL-ul (unuia mare din Politie, nu am indoieli) care se ocupa si de permisele de conducere auto, am gasit cererea de completat pt cartea de identitate. La acelasi pret de 4000 lei dar la 100 m vis-a-vis de sediul Politiei!
dar macar am avut satisfactia mareatza ca functionara acra si dictatoriala de la ghiseu, tot luni dimineata la prima ora, mi-a "luat" dosarul din prima! Asta dupa ce auzisem cum intreaba pe fiecare din fata mea daca a mai fost cu dosarul. Care zicea ca nu, mancat era: mai venea macar o data pe motiv ca-i lipseste nu-s ce copie xerox! Desi s-a dovedit ca nici de alea care scria la "gazeta de perete" n-aveau nevoie de toate!
Doamne cat iubesc eu cateodata tara in care m-am nascut si oamenii ei minunati!
rodika spune:
Salutare la voi !Amorena ,pe unde esti ,ce mai faci?
Dana ,luni implineste un anisor ,dar are o minte....si cate nazdravanii face !!!!!Mammamia cata rabdare mai am ,nu stiu!
Eh ,pana voi face si eu pregatirile de scoala mai e...
dana7mi spune:
poate vin pe 1 octombrie la intalnirea de la Torino...
http://www.romania-italia.net/topic.asp?TOPIC_ID=132&FORUM_ID=16&CAT_ID=6&Topic_Title=1+octombrie+%2D+Intilnire+la+Torino&Forum_Title=La+taifas
www.romania-italia.net
mariaangeli_que spune:
Country ,imi pare rau de ce ti s-a intamplat,sa stii ca povestind cu fetele care sant au ajuns si ele din tara am auzit acceasi poveste,dar faptul ca santem in mai multe nu ma consoleaza cu nimic
Rodica,sa-ti traiasca baiatul ,distractie placuta si La multi ani!,duminica cred ca vin la Torino sa ma intalnesc cu Adisor,daca ii vreme buna,
rodika spune:
Angela , multumesc ,si tie iti doresc sa ai numai bucurii de la copiii tai!
Dana te salut!Ia vezi ,poate dai o tura!
mariaangeli_que spune:
ce bine ca merge din nou,DC-ul,am crezut ca am probleme eu,acum mi s-a luat o piatra de pe inima,Ciao, fetelor!
rodika spune:
Ce mai faceti fetelor? Noi azi am facut vaccinul ,asa ca toata ziua a fost cam nelinistit baiatul...si ca sa fie tacamul complet ,l-am culcat fara tzitzi ,de 3 sapt.incerc sa-l intarc ,abia a adormit cu biberonul ,la noapte va face show cu siguranta ,sper sa nu cedez si de data asta...
Va pup si s-auzim de bine!
mariaangeli_que spune:
Ma da lenese mai santem,am ajuns pe pagina a doua,cred ca din cauza ca sintem tare putine,mai stie cineva ceva despre Amorena?