Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 6
mariaangeli_que spune:
Multumesc, Ynad! Prin ce parte a Italiei te-ai plimbat?Ce ti-a placut cel mai mult?
Amorena,Dana ,Rodica;Kla,!!!!! ,tot in vacanza santeti fetelor?
rodika spune:
Angela ,ciao,te pup pe tine si pe fete! Sunt aici draga mea ,m-am intors de cateva zile .Ynad ,te salut ,bine ai venit!
dana7mi spune:
Bine v-ati reintors!
care vacanta? eu sunt pe baricade de mai mult de o saptamana... pentru mine a fost o vacanta obositoare... astept sa se mai linisteasca un pic apele la munca si imi i-au cateva zile libere doar pentru sufletelul meu :-)
Cum a fost reintoarcerea in tara? Rodica, cum a fost la Vama Veche?
Poate la anul ajung si eu pe acolo...
mariaangeli_que spune:
,Deci santem de accord vacantele sant obositoare,fetelor,pregatiri inainte,despachetari dupa,cadouri de cumparat pt. dus in tara ,cadouri de adus la italieni,in vacanta am o agenda mai incarcata ca a lui Berlusca,dar ce bine suna :mergem in vacanta!pt. mine vacanta a fost perioada cand au fost copii in tara iar noi am fost ca niste porumbei dupa cum zicea Adriana(Adisor),fetelor ce ar fi sa povestim (barfim ultimele din tara)?va zic eu una tare de tot:mergem sa-si faca sotul buletin,printre alte acte care trebuie completate este si cererea tip,intreb si eu pe cetatenii de la coada de unde sa i-au si eu formularul respectiv ,aflu ca se poate gasi pe :"una dintre mesele aleea" si incep sa caut ,ajung la concluzia ca s-au terminat si imi zic :"merg sa cer functionarelor de la ghiseu"care imi raspund cu toata seninatatea:"s-au terminat pe azi" auzind un asemenea raspuns am ramas muta(era luni la ora 9.30) fetelor va rog sa va imaginati ditamai femeia care se uita in gol si trecea printre oameni de la coada repetind :s-au terminat pe azi ,,dupa acest soc am nevoie de 2-3 minute ca sa incep din nou sa folosesc creierul si incep din nou cautarea ravnitei foi,intreb pe o doamna care tocmai aparuse cu un formular nou -nout in mana:de unde l-ati luat?raspunsul e simplu:"de peste drum de la scoala de soferi" ,raman din nou blocata pe repet:"scoala de soferi?" dar imi pun piciorele in spinare si plec la scoala de soferi,Victorie,la pretul modest de doar 4000 lei cumpar formularul atat de ravnit si ma pot apuca de completat.Acum poate si mie sa-mi explice cineva [de ce trebuie cumparat un formular ,dupa ce eu am platit deja toate taxele?de ce doamna care mi-a vandut formularul mai inainte se plimba prin birouri ,de ce functionarele de la birouri dau formulare ,muritorilor de rand , cu ratia ,de ce daca tot costa formularele astea,nu le vinde politia? mai fetelor si eram de-abia in prima zi de "vacanta"
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mariaangeli_que
Acum poate si mie sa-mi explice cineva [de ce trebuie cumparat un formular ,dupa ce eu am platit deja toate taxele?de ce doamna care mi-a vandut formularul mai inainte se plimba prin birouri ,de ce functionarele de la birouri dau formulare ,muritorilor de rand , cu ratia ,de ce daca tot costa formularele astea,nu le vinde politia?
duc formularele direct la vanzare... nu mai stiu ce sa inventeze ca sa scoata ceva bani.... si daca ar fi singura situatie de acest tip...
www.romania-italia.net
rodika spune:
hahaha Dana !!!A fost superb ,insa cu copilul dupa mine...iti inchipui.Am luat-o pe soacra mea ca sa stea cu el,insa cum se trezea incepea "mama,mama" ;asa ca eu faceam ture de la plaja -acasa ,s.a.m.d.Dupa ora 16 il luam cu noi ;bine ca dormea noaptea ,atunci bantuiam fara probleme.
Asta e ,anul viitor e mai mare ,asa ca -l voi lasa acasa ...
Gata ,va pup pe toate!
CryssUK spune:
Salutare!
Fetelor va rog sa ma ajutati sa gasesc adresa Consulatului Roman din Sicilia!Stie cineva unde se afla exact?O prietena are nevoie urgent de informatia asta.
Multumesc!
Pup,
Cristina
dana7mi spune:
Nu stiu daca exista un Consulat roman in Sicilia.
Iata lista cu misiunile diplomatice si reprezentante romanesti in Italia:
MISIUNI SI OFICII ROMANESTI IN ITALIA
1.AMBASCIATA DI ROMANIA IN ITALIA
Via Nicolò Tartaglia, 36
00197 ROMA
Tel. 06.808 45 29
06.808 44 23 (Sezione consolare)
Fax 06.808 49 95
E-mail: amdiroma@roembit.org
2.AMBASCIATA DI ROMANIA PRESSO LA SANTA SEDE
Via Panama, 92
00198 ROMA
Tel.06.854 18 02
Fax 06.855 40 67
E-mail: ambvatican@libero.it
3.ACCADEMIA DI ROMANIA IN ROMA
Piazza Josè de San Martin, 1
00197 ROMA
Tel/fax: 06.320 15 94
E-mail: accadromania@tin.it
4.CONSOLATO GENERALE DI ROMANIA – MILANO
Via Gignese, 2
20148 MILANO
Tel.02.400 74 018
Fax. 02.400 74 023
E-mail: consulatmilano@gmx.net
5.UFFICIO COMMERCIALE – MILANO
Via Gignese, 2
20148 MILANO
Tel: 02/40.44.033
Fax: 02/48.717.196
e-mail: ufficio@softhome.net
6.ISTITUTO ROMENO DI CULTURA E RICERCA UMANISTICA – VENEZIA
Strada Nuova, 2214
Cannareggio 30121
Tel. 041.524 23 09
Fax 041.715 331
E-mail: istiorga@tin.it
7.CONSOLATO ONORARIO DI ROMANIA – BARI
Via Zuppetta, 7/D
70121 BARI
Tel. 080.520.73.09
Fax 080.524.82.19
8.CONSOLATO ONORARIO DI ROMANIA-FIRENZE
Via Borgo Pinti, 20
50121 FIRENZE
Tel. 055 240 601
Fax 055 248 02 61
9.CONSOLATO ONORARIO DI ROMANIA-TORINO
Piazza Statuto, 10
10122 TORINO
Tel. 011.436 23 16
Fax 011.521 48 58
10.CONSOLATO GENERALE ONORARIO DI ROMANIA-TREVISO
Via P. Bembo, 79
31011 ASOLO
Tel. 0423.952 055
Fax 0423 529 977
11.RAPPRESENTANZA TAROM – ROMA
Via Alessandro Scarlati, 5, int.2
Tel. 06.85.30.50.45
Fax 06.85.30.51.14
12.UFFICIO DELL’ENTE PER IL TURISMO ROMENO-ROMA
Via Torino, 95 (Galleria Esedra)
00184 ROMA
Tel. 06.488 02 67
Fax 06.489 86 281
e-mail: romania@progleonard.it
Sito-web: http://www.romania.it
www.romania-italia.net
dana7mi spune:
unde sunteti?
pe Rodica o inteleg, pregateste tortul... celelalte?
www.romania-italia.net
mariaangeli_que spune:
ciao,eu din partea mea , ma pregatesc de inceputul scolii ,ca pana nu incepe scoala e tare greu pt. mine,lucru, copii ,casa de curatat si mancare de facut,uuuuuuffffffffaaa,parca am 100 de ani si au venit copii din tara cu mofturi la mancare.....