Un inceput in Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Bau!!!
Va salut pe toate si va pup. Io ma pregatesc de nascare, si daca nu o fi pana dimineata, maine vorbesc mai mult cu voi! Oricum tre sa vina pana sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

ciao,Simo,in sfarsit!ce mai faci?unde esti?abia asteptam notitie de la voi,iti doresc nastere usoara si o BB sanatoasa.
Rodica ,tu ce mai zici?Sebi a trecut peste vaccin?
Noi santem bine,cumparam la manuale ,caiete,pixuri, albume,carioci,intr-o veselie,auoleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Simona ,ciao ,nastere usoara !Abia astept sa ne spui cum a fost....

A trecut de vaccin ,n-a avut febra sau diaree ,s-a comportat normal.Faza e ca se trezeste de n ori pe noapte ,vrea tzitzi ,m-a disperat...

Mergi la inceput

Fii tare Rodi,rezista ,ca poate reusesti sa-l intarci,sa stii ca nu mi-a fost usor nici mie,pa

Mergi la inceput

Lasa-ma ca 2 ore am plans si eu si el ,nu s-a culcat neam ,pana nu i-am dat iar...ce ma fac?o tot lalai cu intarcatul treptat ...Te pup

Mergi la inceput

iti era de ajutor daca aveai cu cine sa-l lasi iar tu sa pleci pt. cateva zile,e cel mai usor pt amandoi,eu asa am reusit cu cel mare ,sau incearca cu ceai de musetel sa-l ajute sa adoarma,nu siu ce sa mai zic,pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Salut!
N-am nascut inca si nici nu prea da de veste...
M-am saturat de nopti, ca alea-s cele mai grele... ca nu pot dormi si mi-i cald de nu mai pot... ziua mai e cum e... dar am un burtoi cat toate zilele...
Rodika, daraga, asa e: unii vor incepe sportul cu suptul, altii se caznesc sa se lase...
Abia astept s-o tin si io in brate, ca am senzatia ca sunt de o viata!
Angela, ati inceput scoala? Le-a placut vacanta la bunici?
Hai ca mai am un pic si va asaltez cu intrebarile!
Pana atunci va pup!

Mergi la inceput

simona,asteptam cu nerabdare sa nasti,asteptam si poze cu BB-ica,copiilor le-a placut la tara ,au inceput scoala din 8 ,si intre timp eu cumpar,carti caiete ,creioane,foi ,salvabuchi,albume,dosare,marcatoare si multe ,multe alte tampenii spre bucuria celor din cartolerie si tristetea portofelului meu care ii la slabit

Mergi la inceput

Fetelor am intarcat! Gata !De 2 zile si nopti nu mai suge!Faza e ca ieri am avut o stare...simteam ca s-a rupt ceva dintre noi ,in fine...a trecut !E baiat mare!

Simona ,curaj !Te pup si fii tare!Ia-ti multa vata la tine!

Angela ,ce parere au copiii tai despre scoala de aici?Cineva spunea ca nu se invata ca la noi...

Va pup

Mergi la inceput

Brava!!!!!,acum e baiat mare,important e ca el sa fie linistit,cum ai reusit?
Sa stii ca in ceea ce priveste scoala aici e mult mai lejera ca in Tara au mai putine lectii,deseneaza mult,in tara se face mult mai bine scoala(sau cel putin asa imi aduc aminte eu) daca atunci cand eram noi la scoala se vb. si acasa despre scoala,aici se vb. la scoala despre TV.PC.play station etc. iar acasa ffff.putin despre scoala
Simona ai nascut?ce faci mama te-ai obisnuit cu burta mare si nu o mai dai jos?

Mergi la inceput