Unde sunt musulmancele mele(partea a II-a)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Iata-ma din nou pe baricade, fetelor! Bine-ai venit, Anca, sedere placuta pe DC!
Catanele, n-am dat bir cu fugitii dar w/end-ul asta a fost mai dificil pt. mine, am va pov.eu alta data, inca nu sint sigura ca e totul OK si nu vreau sa cobesc. Nu v-am uitat dar nu mi-a fost aminte sa scriu. Hai ca butonez mai tirliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

multam de urari.
e o atmosfera foarte placuta aici la voi,daca am avea si posibiltate de web cam ar fi ca si cum am sta la o cafea tolanite pe canapele.
hai sa va intreb cate ceva,fetelor,daca se poate sa-mi dsati niste sfaturi ca sunt tare "incalcita" la cap de cand ne-a incoltit ideea cu emigratul,mai bine zis ne-au molipsit niste prieteni de familie!
buna seara,

daca stie cineva care e urmatorul pas pe care trebuie sa-l faca o

familie care vrea sa emigreze in canada,dupa acea autoevaluare online?
daca stie cineva,deasemeni ce sansa poate avea o familie cu 4 copii sa

reuseasca sa se descurce in quebec?
daca stie cineva ce ajutoare se ofera pt. copii in quebec,de gen

asigurari medicale gratuite s.a....
mi-ar fi de mare ajutor sa stiu parerile voastre,mai ales ale celor

care deja au trecut prin asta.va multumesc anticipat tuturor celor care

ar putea sa-mi usureze cat de cat luarea unei hotarari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

salam fetele
bun venit anca si sper sa te simti bine aici.
fetelor eu azi sunt intr-o stare din asta . au inceput hormonii sa-si faca de cap si nu m-am lasat pana nu m-am certat cu sotul , l-am luat de dimineata ca m-a trezit o data cu el si eu nu dormisem toata noaptea.
voi ce faceti ?ocupate cu bebeii?
catan nu stiu cum sa fac taboule, adica am eu o idee vaga dar nu stiu 100%.
ma duc sa dorm putin sa inca mai am hormonii activi si parca vad ca se lasa cu box aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

SALAM ALEIKUM!!!
Pentru Catan, in special:gata, te-am scos de la inima mea, dupa ce ca si asa sufar ca m-am ingrasat si nu mai slabesc de nici un fel, nu stiu ce te-a apucat acum cu mancaruri, retete, bla, bla...normal ca n-am rezistat si le-am copiat intr-un fisier separat.Am scris retete, dar mai bine scriu Catan, ba nu, ca acum suntem dusmani...hi, hi , hi...cred ca o sa-l dau pe spate pe sotul meu daca ii fac si prajituri
Bun venit fetelor noi si sper sa va simtiti bine aici, multi pupici tuturor celorlalte fete si va doresc ca in aceste luni sfinte (a inceput rajab de 1 saptamana)sa gasiti fericirea , implinirea, pacea si linistea pe care vi-le doriti.
In fiecare an in acest timp imi propun sa o iau intr-un fel de la capat, sa schimb ce e rau , sa fiu mai buna , mai toleranta, mai rabdatoare...
Imi spun ca de acum o sa ma aplec mai mult, sa citesc si sa invat mai mult, uneori imi iese, alteori nu.
Cand apar iar si iar atatea griji, cand lucrurile se precipita si incepe "nebunia" asta a existentei, a supravietuirii, cand aud "trebuie sa" si parca atunci mai mult ca oricand nu pot , sau nu se poate...ma apuca zapaceala, dar Al hamdu ALLAH ca nu ma tine mult si ca ALLAH mojud.
Va doresc asadar sa lasati grijile la o parte, sa iubiti, sa fiti iubite si sa aveti parte de multe, infinite bucurii in vietile voastre.
Va imbratisez cu mult drag si acum gata, a inceput aisha, azi n-am citi nimic, asa ca va pup muuult de tot.
Numai bine tuturor!
ALLAH makum!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salamaleikum,
bine ca scrise-si maryam,ca cu gandul la tine am intrat pe forum,eram gata sa dau semnalul de alarma...unde esti?

restul,bine-sanatoase si copiii fericiti?sper ca da ,ca altfel nici nu-i permis!
va las,ca si-a facut aparitia fiica-mea si ce metoda credeti ca abordeaza?vine tiptil si te scarpina(dar tare),apoi baga o muscatura la cot,mai sta iar ma pupa -iar ma musca(are atractie la coate,vad eu),e tare .comica.si se baga la butonat asa ca nu mai am nici o sansa,,,,

va pup pe toate
allah hafiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Maryam chiar zisai eu pe unde te ascunsasi de nu te mai vedea omul.Pai cum asa cu ingrasatul ,lasa ca nu-i bai sa vezi ce praji o sa-ti iasa si atunci sa-mi zici mie cite kg mai pusasi pe tine.Ce mai ai nou?O vazusi pe Hannen?Ca ea chiar s-a evaporat"de pe forum?Ne e dor de ea.
Dodo facusi mama mamoolul meu?Hai ca munca e nu gluma la ele dar si roadele -s frumoase.
Gulshan ma bucur ca esti bine si sper sa fi asa vesela mereu.Tu ai o motata mica de fetita?Sa-ti traiasca
Anca 67nu stiu sa zic cum e cu evaluatul ,ca sotul meu a plecat singur in Canada asta acum 12 ani (deci cind ne-am casatorit avea demult cetatenie),el a venit aici si mi-a trimis hirtiile de aici (baiatelul luase cetatenie din Liban.In legatura cu sansele voastre eu nu pot sa ma pronunt ca depinde de ce mai e nou .
Ajutoare ptr copiii ?Se da o alocatie de la guvernul federal ptr fieare copil sub sapte ani de 245 sau cam asa ceva pe luna si de la Quebec cam vreo 50 si ceva tot pe luna care vin pe numele mamei.E mai bine sa te interesezi direct la ambasada canadiana din Syria sa iei formulare si sa le completezi si mult noroc iti dorim.Poate te vedem pe acilea prin Montreal(eu mi-s in Montreal)Daca mai vrei sa ma intrebi eu sint pe baricade"cu placere pot sa raspund in masura cunostintelor mele.Te pupicim si iti tinem pumnii.Sper sa se realizeze ce va doriti.Va pupicim pe toate fetilii frumoase si hai ca nu va uitai cu Chichtaoukul meu dar sint in intirziere la gradi la fi-miu .Revin promit cind ma itorcText

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

multam frumos de informatii si de urari...sa vedem cum va fi.
poate chiar ne-ar fi dat sa ne cunoastem,cine stie...
despre taboule,ma pot interesa eu pe la araboaicele din jurul meu,ca spre rusinea mea,nu prea le am cu mancarurile arabesti.
si-ti spun maine,da?
copiii mei,nascuti in romania in grup organizat,nu prea agreaza mancarurile arabesti,de aia nici nu prea m-am obosit sa le invat.
cam asta-i pe azi,va pup pe toate si,sa auzim de bine.

Mergi la inceput

TextEu stiu sa fac tabouleh.Vreti reteta?
3 legaturi de patrunjel ,doua rosii ,1 ceapa potrivita ,menta proaspata.Tocati patrunjelul marunt(eu il fac la mulinex)si e mai repede ,taiati rosiile marunt ,ceapa f marunt.Puneti sare si piper pe ceapa si frecati ceapa cu ele.Taiati marunt citeva fire de menta .Separat pregatiti jumatate de canuta de burghul(griu in magazinele arabesti gasiti ).Burghulul se lasa in apa(o jumatate de canuta de burghul inmuiat in apa cam vreo 10 min_intr-un sfert de canuta de apa .Puneti patrunjelul ,rosiile ,ceapa ,menta si peste ele burghulul inmuiat (in prealabil )amestecati si puneti lamiie si ulei si serviti cu frunze de salata proaspata si (lamiie puneti mult ,vreo doua lamii stoarse)si sa aveti pofta mareeeeeee.Hai ca mai tirziu vin cu Chictaoukul ca nu va uitatiPupici voinici

Mergi la inceput

Mi-s tot eu .Reteta de Chictaouk:
2-3 piepti de pui taiati bucati nu mari .
Sosul de chictaouk:
3-4 catei de usturoi pisati,2 linguri mari de ketchup;3 linguri ulei de masline;f putin tahini;coja de lamiie;jumatate de canita de lamiie(cescuta mica de cafea)1/2 cescuta de otet;piper dulce;sare ;1 lingura de ulei normal;1/3 crema 35%(sau daca nu aveti 1/3 cescuta de lapte.Se amesteca toate si se face un sos ,se pune puiul in ea si se lasa sa se marineze de seara pina a doua zi (in tava ).Se pune la cuptor si se lasa cam vreo 40 min pina se face puiul si va urez pofta buna cu un tabouleh si hommos si cartofi prajiti rupeti gura tirgului.[:D

[/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Anca, bila neagra! Cum, daca tu nu le-ai avut cu mincarurile arabesti, n-ai pus bucatarul la treaba sa te-nvete?? Poi el ce treaba a avut?? Sa lase copiii sa piarda bunatatile de mincare si dulciuri arabesti?? Ah, ah, mare pierdere! Pe cuvint, bucataria mediteraneana, din care face parte si cea arabeasca din zona Orientului Mijlociu, este una dintre cele mai delicioase, lasa in urma detasat bucataria romaneasca, cu toate bunatatile ei(ma refer la cele care nu sint preluate din bucataria mediteraneana, un exemplu de meniu preluat ar fi musacaua).
Catanele, iarta-ma mami ca nu mai fac! N-am avut timp sa scriu doo rinduri da' sa nu crezi ca nu v-am cetit, sar'mina pt. retete!m
Mai tirliu scriu si eu una, ca sint datoare!
Maryam, noroc cu retetele lui Catan, ai mai iesit si tu la suprafata, cred ca te-a biruit pofta. N-ai reusit sa te vezi cu Hannen? Macar mai e in RO, ce stii de ea??
Cata, n-am facut mamool-ul, ti-am zis ca nu mi-a fost aminte, sper sa-l fac in Ramadan, sau mai bine fac kaak-chiar, stii reteta? A mea e destul de buna dar caut imbunatatiri.
Promit ca azi mai scriu dar mai tirliu, acu' am o gramada de hirtii pe cap

Mergi la inceput