Bebelusi de mai 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Aalina spune:
Dana sa stii ca umblam toata ziua. Vara asta toti banii s-au dus pe iesiri. Eu ma bucur ca amandoi suntem incantati de plimbari. De Dori ce sa mai zic ca se duce singurel la usa isi ia sandalutele in mana, geanta mea pe umar si ne face cu manuta "pa-pa" :)))
Carrie te sun azi pe la pranz cand ajungem in Cluj. Si zici ca daca nu te prezinti nu iei examenele? :))))
Ange felicitari pentru casa noua. Lasa ca se va obisnui Robi repede. Sa ne pui si poze mai cu ai tai copii.
Va pup ca ma grabesc sa plec.
http://community.webshots.com/user/aalinador
Lumy spune:
Bun venit Vera si Vladimir!!!
Ange ma bucur pentru tine ca ti-ai vazut copilasii linga tine si ca v-ati mutat la curte! Acomodare usoara cu Robi!!
Aalina invata-l pe Dori sa faca treaba ...))) Noi ne inscriem pe lista de nurori!
Distractie placuta pe unde umblati!
Korinna incearca sa te odihnesti ...Sper sa ne intilnim la mare la anul!
Sa mai scriu citeva despre Francesca...A inceput sa-i iasa primele masalete inferioare si avem iesiti opt dintisori . Este activa tot timpul , doarme doua -trei ore pe zi (numai o data doarme ziua) si maninca apropae orice. Arata cu degetelul ca are un anisor ,spune baie , apa , jos, hau-hau, miau-miau, oac-oac,mac-mac, muu...
In casa are grija sa aranjeze lucrurile in felul ei incit toata casa e imprastiata cu jucarii , oale , haine !
V-am pupat!!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
ione spune:
Buna Mamici,
Bine ati venit Vera si Vladimir, noi suntem pe 26 mai deci foarte aproape de voi.
Fetele mele au inceput sa se ascunda una de cealalta prin casa si sriga pe limba lor, cind se intilnesc rid de mor.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
korinna spune:
Buna mamicilor de mai!
Sper sa fi reusit sa trec cu bine peste criza asta...dar e foarte foarte adevarat ca de la oboseala mi se trage,de la stres....si emotiile legate de nunta!
aalina..ce ai luat tu??ce fel de melatonina??de la plafar?sau cum?sa-mi zici si mie exact ce ai luat,in ce cantitate si cand!Pupici lui Dori cel nazdravan si plimbaret!!Cred ca tu esti singura care ne-ai vazut pe toate!!
Lumy..la anul sigur iti zic ca nu scapi de noi!!anul asta au fot pre multe adunate..si nu am reusit sa le dovedim pe toate sa le facem..cel putin financiar!Faza e ca vreau sa mergem cam odata cu Angi si cu Cristiana..sa vedem atunci intalnire de pici!
Ione....sa stii ca si noi tot gemeni...31 ai..si neastamparati..mama doamne...foarte curios..foarte bagaret...si in acelasi timp bagaret!Dar eu stiu ce ma asteapta pentru ca si taticul e tot geaman(8 iunie)..asa ca...stau linistita!
Cami..tare mi-e dor de taclale cu tine.Sper ca te-ailinistit si tu ca tot au revenit copii acasa.Pupici la piticutz si la donsoara Maia!Deasemenea salutari lu Colegu'!
Cris...noi 2..ne conversam sambata si duminika la tel!Nu uita ca cea mai mare bucurie ar fi sa reusiti sa veniti la nunta!!Noi va asteptam cu drag!
energybine ai venit.pupici la copilutz.Sa ne spui mai multe despre el!!
Noi referitor la laptele de vaca...i-am dat deodata 250 ml...l-a ras si gata.Nu treptat...si nu a facut vreo reactie adversa!
pupici la toate mamicile si cupii de mai 2003!
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
Aalina spune:
Pupici la fete
Ne-am adunat si noi pe acasa. Fetelor ne-am intalnit cu Carrie si Thea si alte mamici din Cluj. Trebuie sa va spun ca e o scumpica Thea. E atat de delicata de iti vine sa o mananci. Doar ca nu m-a lasat sa o pupacesc in schimb a tabarat pe Dori mai mai sa ii manance nasul. O sa pun poze astazi.
Tare mi-a placut in parcul lor. Si am si ramas mirata cand am vazut ca al meu baiat se da singur pe topogan. Era unul mai mic si asta se catara de mie imi statea inima.
Dorian a stat toata ziua de vineri si de sambata numai afara jucandu-se cu verisoara lui de 2 ani. Cele care stati la curte va invidiez pentru cat de bine e la cei mici.
Lui Dori in afara de cele 2 masele de sus ii ies acum altele doua jos. Cred ca il dor dar saracutul tot cuminte e. Doar o data pe noapte se trezeste plangand de durere si daca il dau cu calgel adoarme la loc.
Ca program el doarme de 2 ori pe zi intre o ora si ceva si doua ore. Seara adoarme pe la 9-10 si dimineata se trezeste dupa 7. Cum era lat din vizita duminica mi-a facut surpriza sa doarma pana la 9 :)))
Lumy pupici la micuta harnicuta. Incerc eu sa il invat pe Dori dar pana acum am constatat ca nu tine decat cu puterea exemplului. Parca as avea un mic papagal....asa imita totul.
Ione cred ca sunt simpatice foc cand se fugaresc. Eu dupa o zi de stat cu ochii pe Dori si pe verisoara lui am ajuns acasa lata, mai ceva decat daca m-ar fi calcat marfarul. Zau ca nu stiu cum reusesti sa faci fata.
Korinna a fost aici pe forum o discutie despre bio-melatonina. Eu mi-am cumparat-o de la farmacie. E vreo 380.000 pentru 30 de pastile. Le iau seara inainte de culcare. Si in perioada cat le iau nu beau cafea. La mine au avut efect. Eu zic sa incerci sa te odihnesti pentru ca daca ajungi lata in ziua nuntii nu rezolvi nimic. Trebuie sa te bucuri de clipele alea asa ca ia-o mai incet. Pupici la Stefu'.
http://community.webshots.com/user/aalinador
ione spune:
Buna mamici,
Ce mai faceti?
Am avut o surpriza de proportii in weekend. O imbracam pe Maria si O srtigam pe Elena sa vina si ea s-o imbrac, O vad pe Maria cum o ia de mina si mi-o aduce pe Elena. Am ramas traznita.
Cam atat, va pupam.
Ionela, Maria & Elena
minimona spune:
Sunt si eu o mamica de mai cu o mare problema. Bebeii vostri au probleme cu somnul? Al nostru se culca pe la 10 si si-a facut un obicei in a se trezi fix dupa 1h 1/2, plange un pic, il luam in brate si readoarme. Noaptea are un somn foarte agitat, se invarteste tot timpul in pat si uneori se trezeste chiar din ora in ora. Ne e dor de perioada in care dormea si el o noapte intreaga. Nu cred ca este o problema legata de dinti, are 8 dinti si patru masele. Sa fie giardia?
Am facut deja un tratament cu Helmiflores de 10 zile, mai asteptam.
Minimona si bebe Vladimir (1 an si 3 luni)
carrie spune:
buna fetelor
noi am avut un week-end incarcat, ne-am sarbatorit cei 31 de anisori ai mei si ai sotului meu, am fost cu familia la restaurantul chinezesc, Thea a fost super cumintica si a gustat din toate...
vinerea viitoare facem chef cu prietenii in barul unuia dintre ei unde chefuim de ani de zile,un fel de "Peach Pit".
in rest suntem bine, mai nou doarme pina pe la 9 dimineata si dupa masa si 3 ore.
Alina ma bucur tare mult ca v-am cunoscut , sunteti o familie tare draguta iar Dori ce sa zic, un copilas energic, dulce si plin de personalitate.multumim de poze, sunt super.iar poza cu pupicul lor pasional e mortala.
te rog mult sa mi le trimiti si mie pe
thea_alexia@yahoo.com
si pe mariana.iancu@gmail.com
(asta e al prietenei mele si are spatiu la greu)
multumesc mult
va pup ca s-a trezit micuta mea
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
korinna spune:
buna fetelor
pentru mamamica cu problema cu somnul...ori este invatat puiul in brate..si stie ca daca plange cineva il va lua in brate...ori....chiar il doare ceva.Nu stiu nimik despre giardia..Dar sa planga de asta noaptea..nu stiu..chiar ce sa zic!
Cris...ma faci jeloasa bre..asta sa-mi faca nor-mia..sa se dea la Dori.....!!!..Acum eu il cunosc personalmente pe Dori si stiu ca-i un dulcic..ca ca de aia m-am si luat de el pe strada cand era cu bunicasa!1...Insa..Cu Stefu cum ramane????
Alina..am sa dau o cautare pe forum cu melatonina asta sa vad ce scrie...Oricum multam..dar sa nu beau cafea??Asta da problema!~!!Insa eu sunt si foarte obosita ..din cauza plodurilor!!!Zau..nu stiu cum sa ma mai adun..si stresu cu nunta..of of..mai mai!!!
Stefu face nanica..si la noi ploua..ploua de o sa ruginim..de ieri intr-una!!oare unde mai incape atat ploaie???
va pup!!!
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
oLo spune:
Bine v-am regasit mamici si bebici!
Gata cu vacanta, scurta dar frumoasa.
Domnisoarele sau comportat f bine pe drum. N-am avut mari probleme. Decat disputa eterna pe biberoane si pe jucarii...
Emma a invatat sa vorbeasca si mai bine. In schimb domnisoara KiKi ma uimeste pe zi ce trece ce vocabular bogat are pentru varsta ei: mama, papa, gata, lait, canard, encore, dodo, pas bien, bauuuu!, si multe altele.
Pe de alta parte, tot firava-i. Zici ca se rupe in bucatele cand o iei in bratze. Dar e foarte energica si puternica. Noua ei porecla este DURACELL.
Ne-am bronzat un pic la mare. Emma mai mult (zici ca-i tigancusa) KiKi mai putin ca-i mai alba de felul ei.
Cea mai nasoala parte in RO a fost SPITALUL! Doamne dumnezeule ce groaza mi-a fost!
In prima zi la mare, fetele au facut ceva la stomac - o raceala sau un virus) care l(-ea cam dat peste cap: cu voma si scaune moi si albe, lipsa poftei de mancare. Asa ca fuga la spital. La spitalul judeteal CTa, doctoritza de la urgente, s-a uitat 2 minute la amandoua si dupa ce i-am spus simptomele n-a trimis la spitalul de infectioasa cu diagnosticul HEPATITA :)). Ca nu conteaza ca n-au ficatul umflat, urina inchisa si ochii galbeni. Nu-i obligatoriu. Am crezut ca vad negru in fatza ochilor, si-mi imaginam deja scenarii de groaza, cu fetele in spital nu stiu cate luni, cat dureaza tratamentul de hepatita), eu la job in Fr, vacantza ratata....
Noroc ca ne-am dus la un cabinet particular de pediatrie si am capatat alt tratament, si asta destul de aberant: pentru hidratare, ca sa nu le puna perfuzii, trebuia sa le dau cu linguritza, timp de 24 de ore, din 5 in 5 minute, ser glucozat+ser fiziologic. Dupa ce am facut de garda timp de 13 ore toata familia (eu , sotul si bunicii), am ajuns la concluzia ca e chinul de pe lume pentru fete sa le dam cu lingurita in timp ce dorm si le-am lasat sa doarma. Si a doua zi, au inceput sa fie OK si sa accepte mancarea. Bine ca n-am dat pe la spitalul de infectioasa, ca cine stie ce se mai intampla si pe acolo :)
La mare ne-am distrat de minune.
Ione, pakat ca nu t-eam vazut si pe tine cu gemenele. Ca tare mi-as fi dorit.
Despre intalnirile cu Franci, v-a povestit lumy...fain de tot!
Pupici grasunici
Mihaela
Anaïs & Emma