Bebelusi de mai 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
ione spune:
Avem noutati.
Mariei i-a mai iesit un dintisor, asadar are 4 sus si 3 jos.
Elenei i-a mai iesit 2 maselute, are 4 dinti sus, 4 jos si 4 maselute.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
carrie spune:
buna dragutelor,
ce faceti?noi suntem bine, papam , dormim bine dar sa nu vorbesc decat in numele gagalicei ca pe mine ma cam chinuie insomniile si nu stiu de ce ca nu-s f stressata doar oboseala clasica in rest viata mea e ok, nu stiu ce poate fi.
ione felicitari ptr dintisori, da ce harnica e Elena!si cu intarziere La multi ani! tuturor Mariilor.
Alina, va asteptam la Cluj, ma stradui sa organizez o mini intalnire DC pe vineri dupa-masa, sper sa tine si vremea cu noi, Wheather.com zice ca da, e ok:)
Korinnaaaa!!unde esti mami?esti bine?
miss you!
Lumy, ce fain de voi cu intalnirile si distractia de la mare!ma bucur ptr voi!pupici Francescai, e asa de scumpa.
ca sa nu mai zic de Paul care e total in toate aparitiile lui.
am pus niste pozici la un an si doua luni daca aveti chef sa ne vedeti si pe noi.
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
korinna spune:
Buna fetelor..din pacate nu am prea avut timp de net..am fost foarte ocupata cu Mihai cu lectiile pe vacanta.
In rest micul Stefan..ma termina efectiv.se urca de 200 de ori pe zi pe o servanta..apoi pe tv..si rade de moare..eu tot de 200 ori il dau jos.E un fel de munca in zadar!
Cu pregatirile de nunta aproape am terminat.
Insa..pb e ca pshicic sunt daramata.Nu stiu de ce..fapt e ca nu ma mai inteleg cu nimeni.
O fi de la vreme..sau eu stiu!!!Noi avem o maseluta sus..atata..si 7 dinti.In rest..papacios tare.de cand l-am trecut pe lapte de vaca...a trecut si el de la 130 ml de lapte la sticla full de 250 ml.
Are 14 kg...si e f vesel si mamos.Ma cauta toata casa si cand ma gaseste vine cu bratele deschise la mine si ma ia in brate si ma pupa pe picioare!!!Asta ma inmoaie tare de tot!!
Lumy..am primit nr tale de tel...insa din pacate nu avem cum sa ajungem la mare..cel putin nu anul asta!!
Cris...noi 2..mai vb pe YM
Cu Angi am mai vb pe YM..e bine..insa nu are net!..deocamdata..
Va pup si mai vb!
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
Aalina spune:
Buna dimineata la fete
Korinna sa stii ca si eu am trecut printr-o stare asemanatoare. Cred ca de la stres si de la oboseala ti se trage. Si am eu si vaga banuiala ca nici cura de slabire nu ne-a facut tocmai bine pe planul asta. Eu mi-am rezolvat-o cu niste melatonina plus cateva zile in care pur si simplu nu am facut nimic si nu am bagat pe nimeni in seama. Acum vad ca a trecut perioada. Sper sa treci si tu cu bine peste ea. Hai ca uite mai ai un pic si o sa fii o mireasa super.
Carrie ar fi super sa avem o intalnire DC. Pana la urma si noi tot dupa masa ne-am gandit sa ne vedem. Asa ca atunci cand ajung in Cluj te sun si vedem ce si cum. O rugaminte am: locul ales sa fie usor de gasit ca ti-am spus ca nu ne stim cu zona.
E scumpa foc Thea. Si face si gropite in obrazi mai...ma topesc.
Ione felicitari pentru dintisori.
Fetelor al meu copil e un harnicut. Ieri a dat cu aspiratorul, a sters cu peria, a sters cu buretele. Orice faceam noi trebuia sa faca si el. Off....ce ajutor la curatenie o sa aiba mama. Las ca il cresc bine pentru nora-mea. Aviz amatoarelor :)))
Va pup ca trebuie sa intru in program.
http://community.webshots.com/user/aalinador
ione spune:
Buna mamici,
Korinna multa bafta la pregatiri.
Vreau sa le trec pe lapte de vaca. Cum se procedeaza?
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
energy spune:
pentru cele cere mai stati acasa: cum va descurcati, ca al meu umbla peste tot, da drumul la gaze si nu am o clipa de liniste de cind am renuntat la premergator ??? Un nascut pe 27 mai n-ar trebui sa fie mai cumintel ? doar e in gemeni.....
Vera si Vladimir
Aalina spune:
Bun venit Vera si Vladimir.
Draga mea nu stiu ce sa iti spun ca al meu e taur :))) Poate de aia nu sta o clipa locului? E tare activ. Da cum noi nu prea am folosit premergatorul el a avut de mic acces peste tot si repetand vestitul "nu-nu" sunt locuri periculoase unde acum nu mai umbla. Eu cu aragazul l-am linistit punandu-i langa manuta, cand umbla acolo, un vas caldut. Asa ca acum stie ca acolo e "uf" si nu se mai agita.
In schimb mai nou vrea sa bage stecherul in priza (bine ca nu are acces la prize). Eu cand vad ca are tendinta sa faca ceva periculos ii distrag atentia cu altceva. De exemplu ieri am preferat sa il las sa "stearga" parchetul cu un burete cu apa iar eu sa imi fac treaba decat sa il las sa faca alte prostii ce sigur i-ar fi trecut prin cap.
Ione noi trecera am facut-o treptat. I-am pus cateva zile o patrime lapte de vaca si restul laptele lui. Pentru ca totul a fost bine apoi jumatate, trei patrimi....pana am ajuns la toata cantitatea numai lapte de vaca.
http://community.webshots.com/user/aalinador
ange spune:
da lumy,mi-au venit copii de o saptamana.
nu am avut timp sa intru aici sa va povestesc ce si cum.Ne-am mutat la casa noua si am bagat munca la greu.Inca nu am terminat de despachetat cutii si cutiute insa calculatorul l-am montat
Copii sunt in al 9-lea cer.Toata ziua stau in curte,se joaca si fac nebunii la greu.
Maia este o adevarata domnisoara.A crescut mama doamne!!!A venit acasa si fara 2 dinti.Stirba de ea!!!
Robi ma ucide.Nu sta o secunda locului.Are la cucuie in cap si la zgarieturi pe nas de nu va spun.Sta numai dupa fusta mamei.Cum o scapa din ochi incepe sa planga si sa o caute.
Inca fac cunostinta cu el.Inca nu ma recunoaste de mama
De sapt. viitoare incep sa-l iau cu mine la gradinita.Sper sa treaca odata faza asta de "acomodare".
In rest toate bune si frumoase.
Sunt super fericita.Am o casa a mea mare,frumoasa si peste toate astea am copii acasa langa mine.
ange,mamica de 2 ori
carrie spune:
bine ai venit Vera!nu stiu daca te linisteste dar si piti a mea e geamana si din burtica nu are stare.asa ca eu zic sa ne bucuram de ei asa activi ca daca sunt mai moi sunt bolnaviori si Doamne Fereste de asta!
ange, ma bucur mult ptr tine ca ai copiii acasa de acum, e normal sa-i trebuiasca o mica perioada de acomodare la Robert dar va fi scurta o sa vezi.
ione si noi ne tot pregatim de trecerea la lapte de vaca, cred ca va fi cum a spus Alina.
Alina,ne vedem maine.seful sotului meu ,patronul firmei care e american de felul lui,e aici de o saptamana si i-am tot zis la Mihai sa-l invite la cina.aseara mi-a zis victorios:gata vine vineri seara.fiindca a confirmat nu mai pot amana ptr ca sambata pleaca asa ca voi fi in parc pe la 6, sase si ceva cel mault pina la 7 jumate ca la 8 vine balaurul si o las pe socrela sa pregateasca tot.sper sa nu mai intervina nimik.
va pup ca ma duc sa invat...nu stiu cum se face ca examenele astea a mele daca nu ma prezint nu mi le iau.
a!mai vroiam sa va zic ca Theiutza stie cum o cheama, zice cu gura pina la urechi:"cum te cheama?" "Taia!"
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
DanaMario spune:
Mai Aalina dar va plimbati nu gluma (si eu care credeam ca noi sintem niste plimbareti).
Ange sa stapiniti sanatosi casa si sa va bucurati de ea (v-a bagat Robi la cheltuiala).
De Josh ce sa va zic eu vorbesc cu el numai in romana si tati in engleza insa Josh retine numai cuvinte in romana.
Cuvintul lui preferat e "haide".
Ne zapaceste toata ziua cu haide si chiar daca sintem plecati afara tot il mai auzi haide.
Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/