Bebelusi de mai 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
ione spune:
Buna,
Olo si noua ne pare rau ca nu ne-am vazut, dar, poate data viitoare.
Cred ca a fost o experienta groaznica cu spitalul si cu doctorii. Oricum bine ca ,,nu a fost ceva grav,, in final.
Pup-o pe Emma din partea fetelor mele.
Minimona , poate este ceva pe moment, in timp o sa-si schimbe somnul. Succes
Mamici cit de sociabili sunt copiii vostri?
Maria este foarte sociabila, pleaca cu oricine o ia de manuta.
Dar Elena nu, este mai retinuta.
Ginduri bune.
Ionela, Maria & Elena
Aalina spune:
Minimona noi nu avem probleme cu somnul. Si nici nu am avut. Dar in perioada de iesire a maselelor i se intampla sa se trezeasca tipand si dupa ce il dadeam cu gel sa se linisteasca si sa adoarma la loc.
Carrie am trimis pozele pe adresa prietenei tale. Distractie placuta saptamana viitoare si inca o data La multi ani pentru tine si sotul tau.
Korinna Thea nu s-a dat la Dori mai ci la nasul lui :))))))))) Stai calma ca la mine nu a vrut sa vina asa ca ar iesi scandal cu soacra :)
Olo bine ca ati scapat de spital. Pe mine numai gandul ca as putea ajunge in conditiile de aici ma face sa mi se faca rau.
Ione Dori se duce cu oricine sau de unul singur...nu se uita o clipa dupa noi. Vorbeste cu toata lumea, rade nu are nici o problema.
Fetelor acum Dori se penseaza ca a pus mana pe oglinda si penseta mea :))))))))))))
http://community.webshots.com/user/aalinador
minimona spune:
Multumesc mamicilor pentru sfaturi. Nu stiu daca e de la masele. Ieri noapte s-a sculat la 2 si avea chef de joaca. Si nu doarme decat doua ore ziua!
Ione, Vlady este foarte sociabil, dar persoana cu care vine in contact sa nu fie imbracata in negru. In acest caz nici nu se apropie.
Daca-l intreb "cine e Vlady", se bate pe piept, ca si cum ar zice "eu". Umbla toata ziua cu cratitele dupa el. Am gasit ibricul de cafea printre pantofii de la cuier. Harnic baiat, cara galeata si mopul cu mare incantare. Canta, danseaza, spune mama, tati, muu, cacu(calu'), belc (codobelc), hau-hau, pau (miau), acu (racu'), uta, dai-dai(da-mi) ...
http://photos.yahoo.com/vladysurdu
Aalina spune:
Fetelor am ramas tablou. Se juca Dori la el in jucarii si a gasit pantofiorul unei papusi. Si a venit frumos cu el si l-a pus in dulapul in care ne tinem noi pantofii...foarte satisfacut de ce a facut :)))
Minimona tare scump puiul tau. Noi de vreo cateva nopti avem alta problema. Se trezeste asta maraind, cred ca de la masea si nu mai vrea sa ramana la el in pat ci doar la noi. Asa ca de la noapte ma pregatesc de lupta sa nu il mai iau cu noi pana nu se invata cumva Sper sa nu fie prea tarziu.
carrie spune:
buna dragutelor,
ione vreau sa-ti spun legat de sociabilitate ca la noi sta cam asa:rade la toata lumea, dar nu merge in brate decat dupa o perioada de adaptare.daca ai trecut testul esti esti la categoria "friends"te strange cu mainile de dupa gat si te pupa de numa numa.fetelor ai vostri sunt pupaciosi?ca gagalicea cum prinde un copilas il pupa de-l nauceste...pe gura!Dori e martor!!
Alina succes la noapte.se invata repede cu binele micutii!
minimona, eu i-as face totusi niste analize.o sa sara fetele cu gura pe mine ca sunt prea panicoasa da asta sunt eu!
Olo nasoala experienta cu spitalu, asta e la noi din pacate.bine ca nu le-a indopat cu antibiotice.si Thea e poreclita Duracell!
Kori, cred ca tu te stresezi prea tare cu nunta!trebuie sa te gandesti ca e un eveniment minunat care trebuie sa te destinda nu sa te innebuneasca de cap, zau asa!te consumi ce muzica o sa fie si ca x sau y nu o sa se simta bine.e nunta TA, fata mea, tu trebuie sa te simti bine, si oricum nu poti multumi pe toata lumea.
eu am fost ff fericita si relaxata, si toata lumea s-a simtit extraordinar.
imi pare din suflet rau ca nu voi ajunge la nunta ta,dar ne-am luat bilete si din 22 septembrie PLECAM IN CONCEDIU!!daca totul e ok, mergem in Tunisia!
va las ca ma duc sa mai tocesc ca in 4 si 5 examene!
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
parpalak spune:
Mai fetelor, zilele trecute ma chinuiam sa-l invat pe Paul citi ani are si cum il cheama, si, la un moment dat, ia sa vad ce-a retinut juniorul din toate spumele mele la gura, si-l intreb: citi ani ai Paul? TEI! vine raspunsul prompt! :)
Careva sa zica noi sintem tot in faza cind le zicem, da' numa' el stie ce zice.. :)
Azi am primit raport ca Paul, la un moment dat, scoate "cind vine mama?", asa, cu un ton leganat, intrebator si cam ginditor.. :)
Nu sint ei deliciosi?
Va pupa mama de duraceli harnicuti, pupaciosi si vorbareti..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
ione spune:
Elena este foarte pupacioasa, tabara pe Maria care nu este prea incintata o respinge.
Maria zilele trecute a avut momente de somnolenta, nu prea se juca, nu prea minca, nu a avut febra. Azi s-a trezit cu pofta de mincare si cu chef de joaca. Voi ati trecut prin asa ceva?
Lumi mergem dupamiaza in parc, poate ne intilnim.
Weekend placut.
Ionela, Maria & Elena
Aalina spune:
Buna la toata lumea
Carrie bafta la examene.
Parpalak ai promis ceva poze si filme si cand colo nu merge deloc pagina. Tre sa ma apuc si eu sa ii mai fac cateva filmulete ca parca repede sar astia peste etape.
Ione eu pe tot ce se intampla dau vina pe masele fie ca o fi asa fie ca nu.
La noi ploua si e o vreme de iti vine sa tot dormi. Ceea ce face Dori din plin. Va pupacim si ne vedem pe luni cred.
oLo spune:
Buna fetele,
Iata ca vine WE si o sa stau si eu un pic cu fetele. Ca tare ne-am obisnuit impreuna in vacantza sia cum mi-e dor de ele de nu mai pot :((
KiKi e o scumpica foc: ieri, Emma protesta urland ca vrea ea biberonul lui KiKi (dupa ce-l terminase pe al ei). KiKi i l-a dat (spre surprinderea noastra) si a venit la bucatarie sa-i dau ei altul. Emma s-a suparat si mai tare, si plangea pe covor (teribilisme de 2 ani). KiKi s-a dus la Emma si ii dadea pupici. Pur si simplu, m-a lasat masca gestul ei.
Acu sa nu credeti ca-i numai ingeras... E si un dracusor si jumatate. Pasiunea ei: pamantul de flori. Il scoate si-l imprastie prin sejur, cat ai zice peste.
Saptamana viitoare incepe gradinita si cresa. Doamne ajuta sa fie bine, ca mi-e cam teama de cum o sa le fie acolo, obisnuite fiind numai acasa.
We placut
Mihaela
Anaïs & Emma
ange spune:
carrie,bafta multa!tinem pumnii.
oLo,mai ce te invidiez pt. vacanta petrecuta la Ro.
si noi o luam de coada luni.Robert la gradi cu mine si Maia la scoala.Luni seara pleca mama.iarasi raman singura cuc pe aici
cu Robi am fost necajita tare...la 2 sapt. dupa intoarcerea din Ro. mi-a facut din nou eczema.dar rau de tot
am trecut pe produse bio;se pare ca nu-i prieste clima,mancarea...viata de aici...uf!!!
incep iarasi razboiul cu criminala asta de eczema!!!
ione,Robert nu e nici el prea sociabil.Nu sta decat de fusta mamei.Cand vede un strain se baga intre picioarele ei.Nici macar pe mine nu ma recunoaste de "al casei"
kori,gata pregatirile de nunta?
adita,alycia,ce faceti?ce va fac copii? nu va zaresc deloc pe messenger!!!
numai bine
ange,mamica de 2 ori