Bebelusi de mai 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dragilor si noi suntem bine. Ne renovam o camera asa ca e o intreaga nebunie aici. Dori evident incearca sa vada exact cum decurge fiecare activitate asa ca tot timpul e in mijlocul actiunii. Mie mi s-a acrit sa am casa pe dos dar lui tare ii place caci gaseste mereu cate ceva nou de joaca pe aici.
Noi avem 8 dinti, 3 maselute iesite bine si una care abia acum a spart gingia si doi canini care se vad ca vor sa apara. De mancat mananca bine, la fel si de dormit. Intelege tot ce ii spun si imita aproape orice. Are si el cuvinte in vocabular pe care le foloseste clar cu intelesul dorit, dar cel mai mult ma distreaza cand imi imita mie exclamatiile. Cand face ceva ce stie sigur ca nu e bine il si aud "eiiiii" :)))Intr-o zi a scris cu un creion pe perete dupa care a adus o pensulica si incerca sa stearga :))
E super incantat sa se balanseze toata ziua pe o motocicleta de lemn si acum e la faza cascadoriilor ca isi ridica picioarele pe ghidon de mie imi sta inima. Si e in continuare innebunit dupa apa. La baie stropeste tot in jur si mai nou dupa ce ii fac lui baie trebuie sa ma schimb caci a inceput sa stie excat cum sa ma nimereasca si il si distreaza.
Cand doreste un lucru cu care nu are voie ii spunem clar ca e a meu sau a lui tati sau a cui o fi si de obicei ni-l aduce. Cel mai mult ma bucur ca a inceput sa spuna "gata" cand nu mai vrea in leagan si nu sa se arunce de nebun :) Partea rea e ca spune gata si cand mananca sau nu are el chef sa faca cate ceva :))) Daca tot stie copilul ce inseamna...
In rest ma topesc cand ii spun sa ne pupacim si vine si imi intinde capusorul sau cand ii zic sa ne iubim si ma ia de gat si ma strange in brate.
Parpalak daca te consoleaza sa stii ca Dori a renuntat de tot la cuvantul mama. Stie clar ce inseamna dar refuza sa ii spuna. Ba chiar da din cap ca nu :)))
Pupici tuturor

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

AM reusit si noi sa terminam nebunia cu centrala.am avut ghinionul ca pritre muncitori sa efectuam si o viroza intestinala toti 3 cu vomat si mers la baie sau dupa caz in pampers.la Thea a tinut doar o zi si asta e mai important.
binenteles ca si ea a fost omniprezenta printre scule de varuit, tevi si saci de ciment.
in privinta cuvintelor, incerca sa spuna tot ce aude, ies aiurea binenteles dar ca si cuvinte inteligibile avem haide, nenea, toate.
maseluta, prima n-a iesit inca dar i se simt colturile sub gingie si vreo doua zile a chinuit-o cumplit.

la noi azi a plouat asa usor, mocaneste si am iesit cu tricicleta si cu pelerina de ploaie, a fost in delir.toti umblau morocanosi pe strada, ea radea in hohote:)

vreau sa ma laud ca mi-am luat doua examene, astept rezultatul la al treilea.

va pup ca sunt cu ochii in gura de la vremea asta.

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si trei luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginad spune:

Am si eu un bebe de mai 2003 si nu stiu cum sa-l trec in lista.
Luca-Stefan, 10 Mai 2003.
Poate ma ajutati voi. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Sa-ti traiasca, Gina! Vad ca fetele sunt cam ocupate, e sezonul zugravelilor, mutarilor, inca e cald afara... Eu ma prea pricep la partea tehnica asa ca las pe alta mai priceputa decat sa-mi prind urechile. Am si eu o multime de poze noi, cum fac sa le vedeti si voi?
Noi tcmai ne-am intors dintr-o plimbare prin Herastrau. Frumos parcul la vremea asta si foarte bine ingrijit. Spatiile verzi foarte bine intretinute, aleile maturate, cateva veverite ne-au taiat calea si Ilinca arata cu degetul si le urmarea cu privirea foarte incantata. Locurile de joaca cam lasa de dorit, leagane vechi de pe vremea mea stau la un loc cu cele noi din plastic sau lemn. Aproape de gradina japoneza era un loc de joaca (la marginea parcului aproape de sosea). Cand era Alexa mica mergeam des acolo ca era mai liber, ba chiar pustiu pe la ora pranzului. Acum era mare forfota, misunau echipe de muncitori, leagane, jocuri noi asteptau sa fie instalate, pavaje frumoase, casuta aia unde se desfasura teatru de papusi e noua nouta, ba a mai aparut o constructie mai mare. Cam we viitor e de mers acolo sa vedem ce a iesit.
Dar we viitor e Baby expo, ar fi o ocazie sa ne intalnim mamicile de mai din Buc. Ce ziceti? Eu sigur ma duc, ramane doar sa-mi spuneti cand vreti voi sa mergeti ca ar fi frumos sa ne intalnim si noi cu copiii, se se cunoasca si ei ca sunt un fel de fratiori...
Am venit cu ea adormita din parc, am pus-o usor in patut , a dormit vreo ora si ceva si acum vad ca plange, i-o fi si ei foame ca noi ne-am pus burta la cale. Va las ca ma cheama datoria.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu sunt cam ingrijorata fiindca Elena in ultima vreme nu mai mananca. Bea foarte mult lapte, dar mancare aproape deloc. Am observat ca singura modalitate de a o face sa inghita cateva lingurite de mancare e sa o las sa manance singura, dar nici asa nu mananca cine stie ce. Daca incerc sa-i dau eu cu lingurita nu vrea absolut deloc, nici nu vrea sa desclesteze dintii. Doctora a zis ca o fi de la masele, ca ii tot ies acum, dar cat o sa reziste asa, doar cu lapte, ca e deja o luna de cand nu prea mananca. ea arata bine, a mai si luat putin in greutate, dar mi-e frica sa nu se anemieze. De exemplu, intr-o zi "buna" nu mananca decat o banana, o felie de muschiulet si o jumatate de ou, eventual si un sfert de mar, dar sunt zile in care mananca si mai putin de atat. Nu stiu ce sa mai fac, cum s-o conving sa manance. Bine macar ca bea sucuri de fructe.
As vrea si eu sa ne intalnim la baby expo, eu cred ca o sa merg vineri, fiindca sambata si duminica are Antim invitati cu ocazia implinirii a trei anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

danad, am ras cu lacrimi.
noi inca nu am patit-o, dar cine stie...

adita, bebita mea a facut la fel dupa ce a gustat o mancare cam prea calda pentru ea... si-a revenit in timp. mancati voi, poate-i faceti pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Bine v-am regasit!Noi ne-am intors de curand dintr-o excursie superba in Spania,unde am putut tropai ca-n vremurile cand eram numai doi.Asa am realizat inca o data ce fata mare avem.Nu stiu cat a inteles Anca din ceea ce a vazut,dar sunt sigura ca s-a simtit foarte bine.A dansat si a cantat de fiecare data cand a avut ocazia,in serile cu programe de divertisment organizate la hotel,in toate pietele unde cantau artisti neintelesi ,ba chiar si pe fundalurile muzicale din tren si din avion.Dansatoarele de flamenco au invatat-o sa strige"Ole!" si sa faca si miscarea specifica din manuta.A fost deliciul spectatorilor si cred ca va dati seama ce era in sufletul meu de mama cand am vazut-o dansand cu nonsalanta in lumina reflectoarelor,alaturi de spanioloaice.
Dupa una calda,una rece,pe 1 octombrie,vreau nu vreau dar trebuie sa incep serviciul si nu voi mai petrece tot timpul alaturi de Anca.I-am gasit o bona,sper sa-i faca fata acestui "copil atomic" si sper ca eu sa reusesc sa ma obisnuiesc sa stau departe de ea atatea ore.

Va pup si iata cateva poze recente din excursie.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna la fete
Carrie felicitari pentru examene. Cum mai stati cu dintii si cu somnul?

Ginad bine ati venit. Cand se va deschide un nou subiect o sa incerc sa pun catalogul si va trec si pe voi pe listuta Pana atunci poate ne arati ceva poze cu Luca.

Dana_d poti sa imi trimiti mie pozele si luni cand sper sa am un pic de timp le pun la album. Distractie placuta la Baby-expo. Si petrecere faina daca va intalniti.
Mie tare mi-a facut placere sa vad o parte dintre bebelusii de mai.

Adita imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Eu zic ca important e sa nu o presezi sau sa o fortezi. Sa nu apara apoi probleme mai mari. Poate poti sa ii dai ceea ce stii ca ii placea tare mult inainte de a avea probleme. Incearca sa nu insisti intre mese si poate daca e intervalul mai mare o sa manance. Poate daca sunt probleme de la masele accepta mai bine mancarea pasata. Cu sarcina cum stai? Te simti bine?

Iselin te-am vazut fetita. E o scumpica. Fetelor tare mi-as dori si eu o fetita :)))Imi e tare dor de perioada sarcinii.

Meme cred ca v-a priit concediul. M-a innebunit pustoaica ta in rochita aia.

Azi l-am tuns iar pe Dori si e tare incantat. Ieri mi-a facut un pic de febra de la canini (ii ies 3) si azi noapte s-a trezit de 3 ori ultima data l-am adus la noi in camera ca nu mai eram in stare sa il pazesc. Si ne-a povestit copilul ce ne-a povestit pe intuneric dupa care vazand ca noi nu ne deranjam si dormim s-a dat jos din pat si a inceput sa se joace prin dormitor :) Pana m-am trezit eu si i-am spus sa faca nani si a venit langa noi. Daca nu as fi inchis usa cu cheia stau si ma intreb pe unde ar fi calatorit :)))
Pentru noi mersul prin magazine a ajuns o distractie pentru ca Dorian e super incantat si se imprieteneste cu toate vanzatoarele. Din piata nu se lasa pana nu primeste de la fiecare cate ceva :)))

Fetelor ce mai stiti de Lumi din Timisoara? Dar de pisi-ella?

DanaMario ce mai face Joshua? L-am vazut in poze si am si eu o intrebare. In aia in care e inconjurat de haine te ajuta la curatenia in dulapuri cum face al meu? :))
Pupici tuturor!

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Aalina

Adita imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Eu zic ca important e sa nu o presezi sau sa o fortezi. Sa nu apara apoi probleme mai mari. Poate poti sa ii dai ceea ce stii ca ii placea tare mult inainte de a avea probleme. Incearca sa nu insisti intre mese si poate daca e intervalul mai mare o sa manance. Poate daca sunt probleme de la masele accepta mai bine mancarea pasata. Cu sarcina cum stai? Te simti bine?

Aalina, asa am zis si eu, sa n-o fortez, dar pe de alta parte ma gandesc ca nici asa nu-i bine. Intr-o zi a venit mama si a zis ca nu se poate sa nu vrea fata sa manance, ca trebuie insistat putin, dar nici ea n-a reusit s-o faca sa manance, nici cu povesti, nici cu insistente, doar a speriat-o, ca doua zile cum o vedea pe mama fugea si se ascundea. Asa ca o las in pace si incerc sa-i dau mancare pe care sa poata s-o manance singura, ca doar asa mai inghite cate ceva in afara de lapte. Ma gandesc ca nu vrea sa manance si fiindca bea foarte mult lapte, dar nu reusesc sa-i reduc ratia (1.5l/ zi)fiindca alte lichide nu prea ii convin, si cand nu-i convine ei ceva se lasa cu scandal mare, cu urlete si tavalit pe jos. Nu stiu cum am reusit s-o rasfat in halul asta, ca Antim parca nu era asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

gina, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca comoara!

adita, La multi ani lui Antim.si Thea mai face nazuri la papa si cel mai tare ma stresseaza ca nu vrea decat mixat sa manence, si asa papa f bine, dar sa nu dea de bucati.si acu o luna manca si bucati mari bine!!o fi de la durerea de gingii?am o prietena careia baietelul nu i-a mancat decat lapte o luna la un an si 5 luni!!!iar dupa o luna i-au iesit 3 canini!deci poate fi si asta, nu stiu daca e rasfat.

Alina, cu somnul stam mult mai bine, dar maselute tot ioc.e ciudat, ii simt 3 colti a unei maselute dar nu au iesit sunt sub gingie.cred ca ma imbat cand ies.dar de cateva zile, e iar fetitza mea cuminte, vioaie si dulce:)
sa va iasa si voua usor caninii!uff noi de parte suntem cu dintii...

Meme, super excursie cred ca ati avut.noi plecam (doar eu si Mihai) in Tunisia miercuri ptr o saptamana, gagalicea ramane la ai mei si eu deja ma smiorcai de dorul ei...

vreau sa va anunt ca fina mea a nascut azi noapte o finutza mica si scumpa pe nume Stefania, cu Apgar 10, 3200gr si 53 de cm.si mamica si bombonica sunt bine.
apropo Adita tu cum te mai simti?

de pisi si de lumi nu mai stiu chiar nimik, sper ca sunt bine si ele si fetitele.

dana, ai fost super haioasa cu intamplarea din vanita:))

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si trei luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput