Bebelusi de mai 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
adita spune:
Ma simt bine, sunt deja imensa, chiar daca nu m-am ingrasat prea tare,dar am o burta de parca am gemeni. Nu mai stiu daca v-am spus, dar se pare ca o sa avem o fetita
dana d spune:
O sa fii o mamica fericita Adriana cu doua fete si un baiat. Cea mai bogata mamica de Mai, Septembrie, si Ianuarie.
Vad ca Ilinca a inceput sa faca baloane pe o nara. Sper sa nu o luam pe urmele prietenelor noastre din parc.
Ma chinui sa-mi refac albumul de la Dc. Deocamdata micsorez poze. Nu stiu daca reusesc sa le si pun. Va pup ca nu prea am timp, Ilinca ma trage de haine, se lupta sa apese pe butoane...stiti voi..
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
oLo spune:
Adita, Felicitari pt fetitza!!! Si eu mai vreau una ;) De fapt sotzul mai mult...
Cat despre mancare, ca sa te linistesc: Emma nu mananca mai nimic in afara de lapte si paine... Si eu am zis sa nu insist, si resultatul se vede: NICI NU VREA SA GUSTE :(
Sper sa i se faca foame vreodata, sa manance si ea... Ca a inceput sa fie mai slabutza :(
Mihaela
Anaïs & Emma
Aalina spune:
Adita m-am mai gandit ce ai putea sa incerci. Uite Dori a fost foarte incantat de un set nou de farfurii si lingurite, frumos colorate, cu forme de animalute. Poate daca o atrag vrea sa manance ca sa vada desenul de pe fundul farfuriei.
Incearca sa faci totul o joaca desi cred ca nervii tai in momentele alea ...Eu tare sunt stresata cand mi se pare ca nu mananca asta am leu. Nici Dori nu se omora cu lichidele dar l-am invatat sa dea "noroc" si dupa aia sa bea si de atunci ne "ciocnim" intr-o veselie cand trebuie sa bea baiatul. Cred totusi ca si problema laptelui are o importanta. Mai ales daca nu are un program regulat de masa. Problema asta am vazut-o la nepotica mea care are doi ani si bea 2 litri de lapte si mai mananca doar carne, in rest nimic, nici fructe, nici legume. Si lapte bea non stop daca s-ar putea si ziua si noaptea. Nu doarme daca nu are biberonul de lapte in gura.
Pana trece problema ma gandesc ca ai putea sa ii dai sa manance uitandu-se la TV. Da sa nu faci din asta un obicei.
Nu prea mai stiu ce sa iti zic sa incerci. Ma mai gandesc. Noi la faza cu istericalele am rezolvat-o simplu. Daca nu are voie poate urla, se poate tavali...noi ii spunem calm nu si ne vedem de treaba. Si de obicei se linisteste repede copilul. Ce ma dispera e ca incearca mereu sa vada cum reactioneaza la astea noii veniti si daca se lasa induiosati...bebe stie sa foloseasca la maxim asta.
Carrie felicitari pentru finuta ta si distractie maxima in concediu.
Danad am pus pozele in album.
Pupici
http://community.webshots.com/user/aalinador
ione spune:
Buna mamici,
Imi pare bine ca pot sa va citesc, a trecut 2 saptamani de cind nu am mai scris dar am avut si eu curatenia de toamna care ma solicitat enorm.
Si eu sunt incintata de fetele mele care au inceput sa se joace, singure, au inceput sa spuna citeva cuvinte simple.
Cu mincarea se indeamna amindoua ,oricum, cred ca daca ar minca si cu alt copil s-ar indemna mult, noi am experimentat cind am fost la tara mincau cu pofta cind mai erau si alti ciopii cu ele.
Ginduri bune.
Ionela , Maria & Elena
korinna spune:
Dragele mele prietene..nu-mi luati in nume de rau ca nu prea am mai scris..insa am fost foarte ocupata!!
Sambata am nunta in sfarsit!!!
Altfel:Stefu a fost foarte bolnav....a avut rosu in gat..a facut vreo 3-4 nopti febra cam 39-40..am incerat amoxicilina..da nik..apoi mi-a dat doc ampicilina..a luat 2 sticlute pana i-a trecut..a fost groaznic..nopti in care doar gemea si statea asa pe spate fara sa faca nik!!
Acum e mai bine.Insa cred ca fost un virus ceva..ca au fost bolnavi toti din casa ,mai putin eu:maicamea,sotul meu,Mihai si stefan....Toti au luat antibiotic
In rest...el papa orice..azi a papat o felie de zacusca cu ceapa...a bagat si ciorba de fasolica..mai orice..orice...in orice cantitate...de la boala a mai slabit..are 13 kg si jumate...insa ca inaltime..84 cm...descult. A zis doc ca are 5 cm in plus si 2 kg la fel fata de standard.
In rest..eu am slabi8t in total...20 kg..se putea mai mult..dar asta e..am acum 65!
Am facut toate aranjamentele pt nunta..tort....buchete..acu mai am doar mancarea de acasa...Si am niste emotii de morrrr!!!!
O sa vedeti pozele....!!
Olo//....pupici la balerina ta!!Si un cald pupoi de la stefu!!...pt ambele!!
Adita...fii barbata!!!
Aalina..pupi la micul sburdalnic!
Cris.///nu am putut suna la tine sambata sau duminika..ca am fst la tara...si nu aveam semnal!!!Pupi la normea Thea..si salutari lui Mihai!!
in fine..salutari la toata lumea!!!
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay
ione spune:
Buna,
Corina, ,,Casa de piatra,, suntem alaturi de voi sambata.
Va pupam dulce.
Ionela, Maria & Elena
adita spune:
Aalina, avem si noi farfurioare colorate, dar nu rezolvam mare lucru cu ele. doar baga dgetul in mancare sa faca loc si imi arata foarte incantata ursuletul din farfurie. oricum, de vreo doua zile parca a inceput sa mai inghita cate ceva, cred ca asta s-a intamplat dupa ce a spart gingia cea mai recenta masea, sper ca asta sa fi fost motivul.Mi-e asa drag ca vorbeste, aproape ca nu e cuvant pe care sa-l auda la noi si sa nu-l repete, cam pocit ce-i drept. Azi era in leagan si fiindca ne-a vazut pe mine si pe Antim jucand table a inceput sa tipe tabi, tabi si se chinuia sa se dea jos sa se joace si ea cu noi. ii plac mult banii, toata ziua s-ar juca cu bani, ii indeasa in buzunare, pe urma ii baga la ciorap (fata strangatoare) si plange banii, banii daca vreau sa ii iau.
Aalina spune:
Korinna imi pare rau ca ati avut probleme. Multa sanatate va dorim. Si mai ales distractie placuta sambata. Sa nu uiti ca e nunta voastra si voi trebuie sa va simtiti cel mai bine. Oricum ati face nu aveti cum sa ii multumiti pe toti. Casa de piatra!!!!!
Mai sa stii ca Dori are 83 cm si 13 kg. Si zau ca abia acum mi se pare ca arata cat de cat mai bine ca dupa concediu parca tare slabise.
Daca tot vorbim de slabit...eu stagnez, nu am mai facut nici un fel de cura asa ca tu meriti toate felicitarile. Sper sa va vedem pe la sfarsitul lui octombrie cand ajungem la Galati.
Adita sper ca problemele sa fi fost de la maseluta. Ce fata strangatoare ai :)) Sa vezi cand o sa invete ca pot fi si folositi banii aia :))
Pana acum Dori dormea cate 2 ore de doua ori pe zi. Vad ca de doua zile a renuntat la una dintre reprizele de somn. Seara doarme de la 20 pana la 7 dimineata. Ai vostri cat mai dorm?
Pupici
http://community.webshots.com/user/aalinador
dana d spune:
Buna mamici!
Casa de piatra, Corina! Sa fii fericita!
Noi am avut o viroza dar tare scurta, doar 24 de ore. Bine ca nu a tinut mai mult ca duminica noaptea am facut noapte alba.
Fornaia saraca pe nas si tusea mereu de nu putea sa doarma, asa ca am plimbat-o prin casa in brate, numai asa tacea. In rest plangea pe jumatate adormita pana am incercat sa-i scot mucii cu pompita ca tot tinea ochii inchisi si atata mi-a trebuit ca a inceput sa urle ca lumea, si asta in miez de noapte. Aseara eram pregatita sufleteste pentru inca o noapte asemanatoare dar mi-a facut o surpriza, nu i-a mai curs nasul si nici nu a miscat pana dimineata. Cred ca s-a gandit ca nu rezist doua nopti la rand ca ma iubeste foarte mult mititica. Sa vedeti cum se bat pe mine Alexa ma ia in brate si o intarata, zice ca sunt mami a ei. Ilinca se enerveaza (e foarte nervoasa) si o plesneste si se repede cu gura sa o muste, aaa.. si tzipa mult, cum nu-i convine ceva tzipa.
Ai vostri sunt asa nervosi?
Cu somnul stam bine, doar ca se culca tarziu seara, pe la 23. Dimineata se scoala pe la 8-9, numai in we se scoala la 7
Ziua doarme o singura data, de obicei 2-3 ore, dar sunt si zile cand doarme doar o ora.
Aalina multumesc!
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123