Cum vi se pare viata in Japonia?(16)
Raspunsuri - Pagina 4
RIARA spune:
Draga SORA 2001
NU este vorba despre plantatii ci despre un hotel Din cauza asta m-am suparat pe Ninja ca eram sigura ca se va intelege gresit Dar daca zici ca-i baiat bun,imi trece Stii ce nu ma lamuresc eu?Ce fac aici "baietii"intre gravidute si bebei??
sora2001 spune:
quote:
-ai vreo reteta
Ema si Richard-Sora
RIARA spune:
Am fost in SHIZUOKA!!!!!! O prietena de la scoala este de acolo Acum nu stiu cind o sa pot veni pina nu se naste si samuraiul meu. Daca veniti in vacanta in Yufuin sa-mi spui neaparat.Cine stie ,poate sotului tau ii plae onsen?!
Si Yufuinul este la tara,prima oara cind am venit aici se uitau toata lumea la mine ca la urs. Si nu-ti spun ca imprejurul meu sint toti din familie,mai apropiati,mai departati...Tu crezi ca japonezii chiar se difera asa de mult de romani?Ori m-am obisnuit eu pe aici ori imi prieste mie Japonika
sora2001 spune:
quote:-te-ajuta sa descoperi,ceea ce n-ai descoperit pina acum despre Japonia ,si sa intelegi ceea ce n-ai inteles pina acum.Baietii am gresit cumva? (acu' trei' s-apara Ninja sa faca misto)Riara ,scuza-ma ,am inteles gresit(plantatii)pai daca ai hotel ....oleu! bani cu gramada(da-ne mai multe detalii despre Hotel)
Originally posted by RIARA
Draga SORA 2001
NU este vorba despre plantatii ci despre un hotel Din cauza asta m-am suparat pe Ninja ca eram sigura ca se va intelege gresit Dar daca zici ca-i baiat bun,imi trece Stii ce nu ma lamuresc eu?Ce fac aici "baietii"intre gravidute si bebei??
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
-Ai fost in Shizuoka?dar ,in Fujiyama sau Safari ,eu n-am fost decit odata, si asta inainte sa fiu sotia "Zmeului"Pe atunci mai eram si "blonda",
basm :"Ileana cosinzeana si Zmeu' "pentru ca FAT-Frumos nu exsista.Ai c-am inceput sa aiurez .....cred caEma si Richard-Sora
sora2001 spune:
Riara ,multumesc pentru companie ,mai vorbim miine Te pup ,Somn Usor
Ema si Richard-Sora
RIARA spune:
Scuze Sora,am tot ratacit pe aici si nu am mai ajuns pe forumul acesta Cred ca m-am scrintit,ca nici acum nu ma ia somnul Am citit despre o fata cu probleme in casnicie si vroia sa divorteze.Daca stii despre cine este vorba,stii ceva de ea?Cred ca as putea s-o ajut cumva Astept mine raspunsul Te pup si ne mai auzim
AYUMI spune:
Riara,sa stii ca i-am aratat sotului meu site-ul si mi-a promis ca o sa mergem acolo,la tine.Stii ce fericita sunt?
michiyan spune:
Draga Riara,cu riscul de a fi indiscreta, am si eu o intrebare:Cum ai fost primita de soacra si de personalul de la ryokan?La ce ora te trezesti dimineata?
Am citit ce a scris Ninja despre lanul de orez si sa stii ca nu se referea la tine ci la sotul celei care nu stia ce inseamna ryokan.Eu as traduce ryokanul in romana prin han, pentru ca hotel nu este.Voi?
Ups, ca au fost doua intrebari.