Cum vi se pare viata in Japonia?(16)
Raspunsuri - Pagina 5
sora2001 spune:
quote:Subscriu
Originally posted by michiyan
Draga Riara,cu riscul de a fi indiscreta, am si eu o intrebare:Cum ai fost primita de soacra si de personalul de la ryokan?La ce ora te trezesti dimineata?
Am citit ce a scris Ninja despre lanul de orez si sa stii ca nu se referea la tine ci la sotul celei care nu stia ce inseamna ryokan.Eu as traduce ryokanul in romana prin han, pentru ca hotel nu este.Voi?
Ups, ca au fost doua intrebari.
bm
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
quote:Riara,Scuza-ma dar,nu stiu despre cine este vorba,oricum frumos din partea ta,Doamne se suflet bun ai!poate stiu fetele...
Originally posted by RIARA
Scuze Sora,am tot ratacit pe aici si nu am mai ajuns pe forumul acesta Cred ca m-am scrintit,ca nici acum nu ma ia somnul Am citit despre o fata cu probleme in casnicie si vroia sa divorteze.Daca stii despre cine este vorba,stii ceva de ea?Cred ca as putea s-o ajut cumva Astept mine raspunsul Te pup si ne mai auzim
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
quote:Tiara ,eu "PACE"....si subiect inchis
Originally posted by Tiara
Sper ca acum esti multumita.SAyonara!
Lidia ,Tiara si David D.
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
quote:-pai, hai sa mergem impreuna ,vrea cineva sa mai mearga?
Originally posted by AYUMI
Riara,sa stii ca i-am aratat sotului meu site-ul si mi-a promis ca o sa mergem acolo,la tine.Stii ce fericita sunt?
Ema si Richard-Sora
Irimell spune:
Dragelor, ce mult ati scris zilele astea...Am avut ceva pagini de citit..hihi...
Sandra20, cum a fost la mare? Pe unde v-ati plimbat? Am vrut si noi sa mergem la Wakayama la mare dar ne-am sculat prea tirziu, asa ca am ramas la .
Fetelor, atat ati vorbit de mincarica japoneza ca am poftit si eu sa gatesc, dar nu ma pricep...Nu va suparati pe mine!!!
Riara, ce draguta esti cum povestesti. Imi place ca folosesti cuvinte in japoneza pe care eu nu le stiu si atunci folosesc dictionarul si uite asa mai invat si eu ceva nou...Mai povesteste-ne cind ai timp. Site-ul ryokan-ului e foarte frumos, iar pozele sint superbe. Pacat ca e departe de mine, altfel ti-as fi facut o vizita...
Apropo de vreme...aici nu e mult soare si cred ca o sa ploua pe dupa-masa. Ar fi pacat pentru ca mergem sa vedem hanabi.
Numai bine si o duminica placuta,
Irimell
AYUMI spune:
Sora2001,chiar as vrea sa mergem impreuna.Tu in ce oras stai?Cred ca stam aproape.Locuiesti chiar in Shizuoka?
sora2001 spune:
-disrati-va si pentru mine!
-As dori citeva informatii despre "Paranoia "stie cineva,(stiu ca trebuia sa-ntreb la alt sub,dar...)Ema si Richard-Sora