Cum vi se pare viata in Japonia?(16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

capusorul meu nu intelege ce inseamna ryokan ..l-am intrebat si pe sotzi si a zis ca nu stie ( de parca nu ar fi japonez )...
.. am vrut si eu sa-l sterg pe sotzi in urechi dar nu vrea el ..hi hi...a zis ca ii este frica......
iar cu prea mult alint nici eu nu sunt de acord... bine zis michiyan...in plus,eu stiam ca japonezilor le place mancarea mai fierbinte...
offf..ce bine ca n-am barbat mofturos...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

merci china..dar intre timp sa "prins" ca nu pronuntam eu corect..deci am aflat si ce inseamna... tot respectul ,china...tu ai level 1...normal ca nu ma pot compara cu tine,de fapt nici cu fetele de aici de pe forum...eu nu folosesc asa mult japoneza si nici nu a avut cine sa ma invete sau de unde sa "fur"...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by sandra20

capusorul meu nu intelege ce inseamna ryokan ..l-am intrebat si pe sotzi si a zis ca nu stie ( de parca nu ar fi japonez

...dar tu ai iesit din casa de cand ai 'cazut' in Japonia ?

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Ryokan-ele sint hotelurile japoneze cu tatami,ilorii,cu toata lumea imbracata in kimono Daca va intrebati sotii japonezi va pot spune ca orasul Yufuin este un oras turistic foarte cunoscut in Japonia,cu cel mai inalt grad de onsen.De aceea sint multe hoteluri japoneze,dar okamisan romanca sint numai eu pe aici,gresala,voi fii Acum invat de-mi sar capacele nihon buyo,momentan fujimalyu ,si cadoo[arta aranjarii florilor} Dar ,zau,chiar nu stiti ce este un ryokan???????

Mergi la inceput

Draga NINJA
nu m-am referit la cineva anume si nici n-am specificat ca nu stii ce inseamna.Am citit ca ,dupa parerea ta,este un lan de orez dar ce are a face?Ce raspuns ai fi dorit sa-ti dau?Daca ai fi stiut ai fi raspuns mai concret si pentru cine nu stie ,nu?chiar daca este vorba de o singura persoana In sfirsit,in cazul in care cineva vrea sa vada "lanul de griu[orez]"al sotului meu il poate vedea la http://www.sabitei-shosen.com Este in japoneza ,binenteles,dar sint si niste poze a lanului
Multumit[a]?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

Riara , foarte bine facut siteul si ryokanul arata excelent in poze .Presupun ca e foarte mult de munca p-acolo ...

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Multumesc,Dan jp
am muncit enorm,acum mai sint si insarcinata,dar am si satisfactii
Multumiri si de la sotul meu,este foarte incintat ca esti de parere ca este facut bine siteul.Orice pareri si orice sugestii sint bine venite,pentru ca am de gind sa aduc si romani pe aici.Oricum multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Riara,si eu imbrac Wafu,de doua ori pe luna ,dinanumite motive , din cite am inteles ,voi aveti plantatii nu ?mama !pai tu esti bogata ,stii ce-nseamna in Japan sa ai pamint Waaaa!super iti urez spor la munca si ai grija de burtica

-Ninja,zici ca n-ai diploma pentru "level1",dar nici nu ai nevoie ,pai la FAC.care esti tu !....cred ca stii mai bine decit un japonez kanji(de citit stiu ei,dar de scris,,,NO)
Sorina-Alexa,multumesc pentru sfaturi.Am probleme cu tastatura...

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Riara ,sintem on-line.N-ai somn....nici eu

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Nu ma ia somnul deloc Ai vreo reteta?

Mergi la inceput