Raspunsuri - Pagina 9
Claudelu spune:
Si eu am boala pe un permanent de ala asa cu bucle...nu de ala care iti face paru ca de oaie
...dar la pleata mea "lunga" sigur il pot face

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Rayuela spune:
Claudico,lasa ca-mi fac io niste zulufi de primadona..parca vad ca ma fac astea oaie,desi am oroare de permanet d'ala cretz.Dar nu-mi mai suport actuala mutra,m-am plictisit de mine
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Claudico,lasa ca-mi fac io niste zulufi de primadona..parca vad ca ma fac astea oaie,desi am oroare de permanet d'ala cretz.Dar nu-mi mai suport actuala mutra,m-am plictisit de mine
Elenasi pisicutza Amelie
poze Amelie
Elena, cand te-ai uitat ultima data inoglinda???Eu te-am vazut alataieri si aratai BESTIAL!!! Esti faina rau!!!!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Pucku spune:
Fitilor eu am alta bambla. deci am un par moale rau, nu sta nici cum orice i-ai face asa ca mi l-as face suvite impletite cum il am negri pe aici. Costa mult dar as vrea sa stiu daca sta, si nu se desface ca parca totusi in fiecare luna n-as da bani.
Caderea parului se datoreaza si lipsei de fier, asa ca daca iei supliment de fier, parul nu mai cade asa.
Pupa
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
Rayuela spune:
aaaa,ajutor,ziceti-mi si mie cam in cit timp se lasa un permanent?Ca mi-a iesit de parca-s o oaie

.Pot grabi cumva procesul ?Ca am tot tras de el cu peria..parca s-a lasat ceva,dar cind am facut dus,s-a ondulat la loc

Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
quote:
aaaa,ajutor,ziceti-mi si mie cam in cit timp se lasa un permanent?Ca mi-a iesit de parca-s o oaie.Pot grabi cumva procesul ?Ca am tot tras de el cu peria..parca s-a lasat ceva,dar cind am facut dus,s-a ondulat la loc
Elenasi pisicutza Amelie
poze Amelie
Elenooo, baga si tu o poza ca sa-ti vidiem oita din cap

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
dacia spune:
Rayuele,ce fel de bigudiuri ai folosit?Eu as vrea sa-mi fac niste bucle numai,si mi-am luat deja bigudiuri de alea mari cu scai.Poate ti-ai pus de alea mici de aia te-ai incretit.Da-l cu gel cat e inca ud.Poate nu mai sta sa cret.
irinaP
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by dacia
Rayuele,ce fel de bigudiuri ai folosit?Eu as vrea sa-mi fac niste bucle numai,si mi-am luat deja bigudiuri de alea mari cu scai.Poate ti-ai pus de alea mici de aia te-ai incretit.Da-l cu gel cat e inca ud.Poate nu mai sta sa cret.
irinaP
eu daca foloseam,poate ca ma ducea capul sa pun mari..dar mi le-a pus o coafeza,pe care am batut-o la cap inainte ca vreau bucle nu cirlionti..si tot creata am iesit.Daca iti pui numai bigudiuri fara solutie de permanent,nu ai cum sa gresesti(ca mine
)..eu te sfatuiesc sa faci o proba fara solutie,sa vezi cum iti sta..Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilach spune:
quote:
aaaa,ajutor,ziceti-mi si mie cam in cit timp se lasa un permanent?Ca mi-a iesit de parca-s o oaie.Pot grabi cumva procesul ?Ca am tot tras de el cu peria..parca s-a lasat ceva,dar cind am facut dus,s-a ondulat la loc
Elenasi pisicutza Amelie
poze Amelie
Cind ai facut permanent? Daca ieri atunci incearca sa-l tot speli citeva zile dar fara sa-l piepteni.Prin spalare neutralizezi solutia si incet incet vei vedea ca nu va sta asa de cret.Nu-l pieptana.Eu am avut ani de zile permanent...in adolescenta si asa procedam...nu de alta dar cit o rugam pe coafeza sa nu il faca cret
.Asta era procedeul pe care il foloseam.Il poti incerca daca doresti.Poti sa piepteni parul doar cit este cu conditioner pe el defapt cind il clatesti de conditioner si trebuie sa folosesti un piaptan cum folosesc negrii, cu dinti mari si cu spatii largi intre dinti.
Succes
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.