Raspunsuri - Pagina 10
lilach spune:
Era sa uit
, nu il usca cu uscatorul,lasa-l sa se usuce liber, in timp ce se usuca poti sa-ti "treci" mina prin par ca pe un piaptan.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilach
Era sa uit, nu il usca cu uscatorul,lasa-l sa se usuce liber, in timp ce se usuca poti sa-ti "treci" mina prin par ca pe un piaptan.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
dar daca nu-l pieptan,sta tot cretz
!! o sa fac cum ai spus,poate se intimpla vreo minune,dau de baut!
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by louisea
cand il ti in coada si il intinzi asa permanentu se mai lasa...
pai asa stau,ca altfel trebuie sa ma ocoleasca toate oglinzile

Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
louisea spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by louisea
cand il ti in coada si il intinzi asa permanentu se mai lasa...
pai asa stau,ca altfel trebuie sa ma ocoleasca toate oglinzile
Elenasi pisicutza Amelie
poze Amelie
apropo de experiente nordice la coafor... cica imi fac eu programare asta vara la un salon. ii zic la telefon ca vreau sa-mi tunda varfurile si sa mi-l aranjeze putin ca trebuia sa merg la o nunta in ziua aia. bun.. vine ziua.. ma prezint la locu cu pricina. tipa (la al carei salon mai fusesem o singura data in urma cu un an) ma recunoaste. si ii zic cum sa ma tunda. si ne apucam apoi de barfit familia regala (in timp ce ma tundea) impreuna cu alta coafeza si clienta ei... si vad ca coafeza mea incepe sa tunda si tunde si tunde... bun. se opeste dupa ce o intreb daca vrea sa ma rada sau sa ma tunda..
. si acu cica urma sa mi-l aranjeze. adica mi-a tras un aranjat ca am ajuns acasa plina de nervi si am jurat ca nu mai merg acolo. mai bine nu mai zic ca iar ma iau nervii... parca aveam un catron in cap.. asá ca dupa ce ca ma tunsese mai mult decat i-am zis parca si-a batut jos de capu meu cu aranjatu... 
si uite asa mi-am scimbat eu salonu ...
Violeta Nicolae spune:
Dragele mele,
am tot citit si citit despre problemele voastre cu parul.
Totul este sa va cunoasteti parul,sa stiti la ce solutii,vopseluri poate rezista,am citit ca unele dintre voi se vopsesc de ani de zile.Trebuie sa stii dupa atatia ani cum si in ce fel ractioneaza parul la anumite vopseluri.As dori sa va dau cateva sfaturi:In primul rand,o caofeza buna,alimentatie sanatoasa.Ingrijirea parului cu produse de calitate si daca va vopsiti si nu aveti fire albe,folositi o vopsea semipermanenta,adica un nuantator(de regula la aceste vopseluri oxinantul contine 3%)
Nu este bine sa folositi produsele pe care o prietena le recomada ca fiind fantastice,in timp ce ea are un par uscat si al tau e gras si plin de matreata.Fiecare individ e unic,asadar fiecare podoaba capilara este unica.
Evitati permanenturile,daca totusi trebuie,sa fie facut cu produse de calitate si de o coafeza buna si solutia pt tipul de par(exista foarte multe oferte de la Wella,Schwarzkopf,Goldwell)
Retetele pe care le-ati dat sunt bune,dar as insista pe reteta cu ulei de masline si galbenus de ou,asta pentru par uscat si fara luciu.Se aplica pe pielea capului si pe lungimea parului.Pt parul gras la radacina si uscat la varfuri,se aplica numai pe varfuri.Pt parul gras as avea o alta masca:la clatire,un litru de apa calduta in care se pun 1 lingura gaz,2linguri miere si 2 linguri otet,clatiti parul si il uscati cu un prosop.Evitatii pe cat posibil fönul.Varfurile trebuiesc tunse cam la 6-10 saptamani.
Sper ca sfaturile mele sa va fie de ajutor!Va salut pe toate!
Sunt nou venita printre voi,ma bucur ca am descoperit acest site,noi suntem in sapt. 39 si asteptam din clipa in clipa MINUNEA.
P.S. decat un par lung si degradat,mai bine scurt si sanatos,acesta este principiul meu.
Violeta
AYUMI spune:
Multumesc pentru sfaturi;am pus in aplicare reteta cu galbenus de ou si ulei de masline.Sa vedem rezultatul.Cam la cate zile trebuie repetat?
oana0204 spune:
Dregele mele, este prima data cand postez un mesaj pe acest forum, desi va urmaresc de ceva vreme. Ma confrunt si eu cu eterna problema..caderea parului. Sunt in U.S.A. de 1 luna si prima data m-am procopsit cu un puisor de matreata de toata "frumusetea"
pe care l-am exterminat (zic eu) cu samponul T-Gel de la Neutrogena. Insa a ramas caderea parului. Am sa incerc si eu masca cu ulei de masline si ou desi am parul gras la radacina si uscat spre varfuri, dar as vrea niste informatii despre produse pentru ingrijirea parului care se gasesc in aceasta parte a lumii, poate citeste acest mesaj si cineva care locuieste dincolo de "balta"
Va multumesc si numai bine
Vianne spune:
Mari, se amesteca galbenusul cu ulei de masline f bine si se mai adauga zeama de lamaie.
aluna spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine!!
Eu la fel cu perisorul meu cel ondulat aproape cret in adolescenta ,ondulat mai apoi iar acum de cind locuiesc aici,de patru ani nu mai este nici macar ondulat!! Am observat asta de prima oara cind mi-am spalat parul cu apa de aici,nu se spala ca lumea nu scirtie de loc la clatit,in ciuda folosirii a tot feluri de sampoane si balsamuri,nimic!!poate ca am facut prea multe experimente pe el, vopsit dupa vopsit,sarcina poate...tare as vrea sa mai am parul ca ininte!!