Parul

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Mersi ca mi-ai spus,nu stiam ca nu plateste asigurarea.O cutie mica de vitamina H costa 12,90 si trebuie pe putin tratament de 6 luni.In consecinta ii mai ieftin daca ma apuc iar de anticonceptionale si atunci nu mai imi pica atita par.Inca nu stiu ce voi face.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

Dd, ce pot sa-tzi zic din proprie experientza: daca te intelegi bine cu un sampon care nu usuca, nu-l schimba!!! Samponul nu mi l-am schimbat de 8 ani si nici masca de par (L'oreal portocaliu cu nutriceramide). Si ma usuc cu aer rece, ala fierbinte imi nenorocea parul (desi terminam cu uscatul in 2 minute). Mai exista niste flacoane cu pastilute continand biotina (foarte bun pt. par.) in Germania chiar asa se cheama Biotin. In RO sunt pastilele Revalid (dupa 4-5 luni imi crescuse puf la radacina)

http://www.babiesonline.com/babies/e/energy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete, am si eu o problema cu parul. Se ingrasa repede a treia zi dupa spalat e super gras, il spal cam de doua ori pe saptamana si chiar de trei cand e cazul. Cu ce sa il spal sau cu ce sa il dau sa scap de problema asta. Nu mai vb ca imi cade si mie par destul de mult.
Medicamentele astea Revalid sau altele pt par nu afecteaza si cresterea parului de pe corp(pe picioare, la axila, inghinal)?

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Rar o sa ni se intimple sa fim multumite de parul nostru.N-avem ce face,ca sa avem o speranta tre' sa cheltuim si niste bani buni penytru ingrijirea lui, asa cum fac si eu, de cind ma stiu incerc tot felul de masti cu placenta, cu keratina, fiole,creme, serumuri, sampoane samd si tot nu sunt multumita de parul meu, n'am ce face, merg mai departe, adica arunc mai departe cu baniii in capul meu.In timpul sarcinii(doar atunci) am fost multumita de parul meu, dupa nastere cade in nestire, de fapt exagerez, da' il las in pace, nu ma stresez, si asta dauneaza.Iata ce folosesc eu acum:
COMPLEX de vitamine de la Harmony line:calciu,magneziu,seleniu,zinc
O data pe sapt/amestecul de la ana aslan cu petrol,vitamine,etc
ODATA pe luna masca cu ulei de masline peste noapte
SAMPON- elseve portocaliu-LISS intense+ acelasi balsam
Tuns virfurile la 32 luni
vopsit doar la radacina lunar(am parul negru si e cel mai usor de vopsit).
CAM ASTA E.
succes.

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Pentru ca am foarte multe fire albe... nenumarate... ma gandesc sa-mi deschid nuanta saten-roscata a parului vopsit deja cu consecventa de ani intregi si tuns scurt spre un blond inchis cu nuante nisipiu-argintii sau aramii foarte deschise.
Ce combinatie de nuante de vopsea permanenta imi recomandati din experienta voastra?
L'Oreal sau Wella? Si din ce gama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana21 spune:

buna tuturor!sunt noua pe acest site.Voi incerca si eu minunata masca cu ulei de masline si galbenus de ou.O sa astept rezultatele si vi le voi impartasi.
pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am aplicat si eu reteta cu ulei de masline si galbenus de ou, am mai adaugat si miere sau vit. A si am observat ca parul s-a regenerat. Era uscat si varfurile despicate. Nu mai cade asa de mult, a inceput sa straluceasca si are un aspect sanatos. Voi continua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Buna fete, am si eu o problema cu parul. Se ingrasa repede a treia zi dupa spalat e super gras, il spal cam de doua ori pe saptamana si chiar de trei cand e cazul. Cu ce sa il spal sau cu ce sa il dau sa scap de problema asta. Nu mai vb ca imi cade si mie par destul de mult.
Medicamentele astea Revalid sau altele pt par nu afecteaza si cresterea parului de pe corp(pe picioare, la axila, inghinal)?

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Si la mine e la fel. Ce ne puteti recomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Fetelor sunt la a treia saptamana de folosire a tratamentului de la Ana Aslan cu petrol!Vreau sa va zic ca stateam cu el in cap 8 ore dar eu inca nu prea vad vreo diferenta!Parca parul nu mai cade asa mult dar tot asa slab e!Am si taiat din el ceva semnificativ!
Cam dupa cat timp ar trebui sa vad ceva rezultate?

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

am si eu o intrebare referitoare la plete.As vrea sa ma fac un permanent slab,ceva care sa aduca mai mult a bucle decit a cirlionti,dar nu stiu daca prinde ,inca alaptez.Si ma costa si o galeata de bani,asa ca as vrea sa stiu sigur daca functioneaza..sa nu-mi treaca toti zulufii la prima spalare

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput