Parul

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Fetele, am gasit o reteta care pare sa fie bunicica, iata:

Pentru orice tip de par si pentru orice fel de probleme.
1 galbenus ou proaspat
putin ulei de ricin
1 fiola vit. A
1 fiola vit. E
+ cateva linguri de ulei de masline.
Asta in functie de lungimea parului. Daca parul este lung sau/si des, dublati compozitia "lichidelor"

Se amesteca pana se omogenizeaza.
intindem compozitia pe toata lungimea firului de par si se sta cat de mult posibil (1 ora-2-3)
Cam o data la 1-2 luni daca facem asta, e ok. Eu inca de la prima aplicare mi-am simtit parul mai usor, mai putin aspru; cu timpul capata un luciu frumos si devine mai rezistent. Stimuleaza chiar si crestera lui.

Initial scria ca trebuie spalat parul inainte, apoi aplicat preparatul..eu insa cred ca e bine si fara a-l spala inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Azi am inceput tratamentul cu petrol si vitamine!
Sper sa fie rezultate,mie frica sa ma piaptan dimineata asa de mult par cade!
Eu am parul lung aproape de talie dar fin,subtire!Din cate am vazut in sticluta mai am cam pt 4 aplicari!
Nu stiu de ce la unele dintre voi sa consumat asa mult la o aplicare!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubitata spune:

eu am o mare problema cu parul meu, este foarte, foarte moale. toate coafezele se plang ca este prea moale. am gasit in sfarsit o spuma care imi da volum si chiar este eficienta, este londra trend, ultra strong. de 2-3 ani incoace intampin o mare problema, vara imi cade parul ceva de speriat de zic ca raman cheala, iar in timpul anului nu imi cade aproape deloc. de o saptaman a cam inceput sezonul de cadere si mor ca si asa nu il am eu prea des.

Ovidiu te iubesc nespus de mult!
http://community.webshots.com/user/ubitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna, fetelor!
am si eu o reteta f. buna, pentru hidratare, luciu, rezistenta si impotriva caderii: miere de albine cu ulei masline. se amesteca (in functie de lung parului) o lingura de miere cu 2 ulei, se intinde pe par, se pune o punga pe cap+prosopt-batic si se sta 1-3 ore, cit poate fiecare. Se spala pe urma cu samponul obisnuit, rezultatul este un par matasos si stralucitor. o data pe saptamina este suficient.

Si eu am invatat cite ceva de la voi!
Succes!

Patricia

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Ubitata..uff uite si yo aceeasi buba...a inceput sezonul de cazut parul,nu stiu ce sa ii mai fac...in fiecare dimineatza imi d au lacrimile cand dupa ce il periiraman c u un pumn de par in mana...am crezut ca numai mie mi se intampla chestia asta...ma bate gandul sa mai tai din el..da' ma doare inima..in viata mea nu l'am avut atat de lung ca acum (pana la 1/2 spatelui)..rezistent e, grosimea rae,luciu cat c uprinde (mastile cu ulei de masline sa traisca)da' cadeee..... olileu ca iar imi dau lacrimile....chiar ma gandeam ca daca nu se domoleste intr'o saptamana o sa imi tai macar varfurile (varfuri care tot multumita uleiului de masline nu sunt deloc tocite,despicate). Nush ce sa ii mai fac..acum sunt la faza cu ceaiul de intretzinere a parului si cu o alimentatzie bogata in fructe (mere specially) si lactate.
Va foarte pup,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubitata spune:

anderra eu m-am tuns cam acum o luna si am lut din el semnificativ deci nu cred ca tunsul ne rezolva problema. pe langa ca parul meu este foarte moale, imi cade, este si foarte subtire, asa ca eu le am pe toate.poate ca este asta perioada in care cade mai rau. sa speram ca o sa inceteze in curand.

Ovidiu te iubesc nespus de mult!
http://community.webshots.com/user/ubitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ubitata si Anderra si eu am aceasi problema ca voi.Si mie imi cade parul de ma speriu ca ramin fara.
Eu m-am oprit cu anticonceptionalele si in august am fost in Ro. si mi-am bagat suvite.Si pt. ca am avut si matreata mi-am schimbat si samponul si balsamul si de atunci pica in prostie(ma gindesc ca poate de la lucrurile pe care le-am insirat a inceput sa pice).Pe mine m-ar interesa daca exista ceva vitamine pe care la poti lua in fiecare zi ca la parul meu lung nu stiu daca ii asa de bine sa ma spal des.In rest alte probleme nu mai am cu parul,nici ars nu ii,luciu are,frumos ii,numai cade!!!

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

LindaG Willkomen in der Klub(sper ca am scris bine) ,yo una m'am consolat la idee ca e sezonul..uff...vitamine pentru par.. eu folosesc cu mare succes de la harmony Line niste pastile care se numesc Beauty Hair..si care mie imi priesc..o pastila pe zi..iti ajung asa..pentru o luna jumate(sunt 50 de pastile)..momentan am luat o pauza dar am de gand sa reincep tratamentul.
Am luat si Revalid..timp de 3 saptamani..insa..la un moment dat a dat niste reactii adverse de simteam ca mor (greatza,dureri de stomac + miros neplacut din cauza complexului B..ajunsesem sa ma spal de 3 4 ori pe zi..). Dupa intreruperea tratamentului totul a revenit la normal..parul nu imi mai cadea,unghiile mi s'au intarit ..insa..uite ca organismul meu nu e deloc caompatibil cu Revalid'ul iar cu Beauty hair ma inteleg de minune.
Daca mai aflu vreo retzeta magica dau de veste
Pupici,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau Anderra,mersi pt. primirea calduroasa.
Eu am fost aici la o farmacie azi si mi-a spus ca probabil de la oprirea anticonceptionalelor vine.Mi-a zis sa i-au vitamina H dar cind am vazut cit costa mi-a trecut cheful.Si eu am auzit de Revalid dar nu stiu daca se gaseste aici.Deja m-am gindit sa ii spun la maica-mea sa imi trimita,dar m-am speriat cind am citit ce reactii ai avut tu.Nu stiu,cred ca ma voi duce poate la un dermatolog sa imi faca o analiza a firului de par sa vad in ce stare este si atunci poate sa imi spuna daca ii ceva cu hormonii.Sper sa nu ramin cheala pina atunci.Oricum mersi pt. sfaturi.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

Draga Linda, pai daca te-a speriat cit costa vitamina H stai sa vezi cum vei face cind auzi cit costa o analiza a parului.Ca nu intra in atributiile asigurarii trebuie sa ti-o platesti singura.

Mergi la inceput