Raspunsuri - Pagina 6
Kylie spune:
Uleiul de masliune si galbenusul de ou ajuta, si eu ma dau cam 1 data, de 2 ori pe saptamana cu el si am un par mai frumos (zic eu :)
Intrebarea mea este de ce nu si albusul? Ce ar fi sa bag si albusul in preparat? Se face si mai mult, insa nu-s sigura daca ajuta sau nu.
Eu am citit undeva ca daca storci o lamaie si aplici pe par si te lasi asa cateva ceasuri cu ea te scapa de matreata. Se aplica 1 data pe luna. Voi incerca cand imi aduc aminte sa cumpar o lamaie.
Ca balsma folosesc L'oreal Elseve (rosu -par vopsit dar il mai schimb cu cel verde pentru ca miroase mai fresh) Am incercat si Fructis de la Garnier dar nu se compara :)
Parul meu ii si bogat si e si uscat pe la varfuri, asa ca dupa ce l-am clatit aplic si putin ulei de masline pe el, ca sa se mai domoleasca si capata si un luciu minunat ![]()
![]()
liris spune:
nu numai galbenusul , ci oul intreg. cel putin eu asa am facut intotdeauna si rezultatele m-au multumit.
tinatache spune:
am incercat si eu acum un sapun anti-perspirant de la L'Oreal, singurul fara aluminiu din ala toxic, si sunt f multumita de el, asa ca am sa incerc si demachiant. Am incredere in produsele lor. Multumesc! 
scuze, antiperspirantul e de la Vichy
Cristina
Rayuela spune:
Eu recomand cu caldura produsele Joico,din gama K-Pak,face minuni,va dau cuvintul meu de onoare!Exista pentru toate tipurile de par,pentru par vopsit,par tocit,etc.Din pacate se gasesc numai la anumite saloane de coafura,aici.
Va pup si sa fiti frumoase si iubite!
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Kylie spune:
A incercat cineva produse de la Wella? Saloanele de aici sunt pline de ele, eu nu am incercat.
slakje spune:
Mari dar eu te vad in poze ca ai un par foarte frumos....cum il tii asa frumos si lung?
Eu am fost nevoita sa ma tund zilele trecute.:((((
quote:
Originally posted by mari_alhillo
mai fetelor lamuriti-ma ca m-ati cam bagat in ceata.impreuna cu uleiul de masline folosesc doar galbenusul sau si albusul?si amestec totul si il pun in cap?help ajutati un om sarman mai greu de cap si lamuriti-l
m.alhillo
Kylie spune:
Si eu am aceeasi nelamurire ca si mari. In toate retele pe care le-am citit scrie "galbenus".. acum nu stiu ce o fi avand daca bag si albusul, poate ne lamureste careva. De stricat nu cred ca strica si plus pentru parul nostru lung e si mai bine ca se face mai multa masca
Eu cand cum fac.. cateodata bag si albusul si atunci bag numai 2 galbenusuri, cand nu bag albusul atunci bag 3 galbenusuri si imi torn sticla de ulei de masline in cap
ideea este ca pun vreo 5 linguri de ulei de masline in preparat
slakje spune:
Pai Maria nici eu nu-l vopsesc deloc si cam culoarea care o ai tu e si parul meu.Dar parul tau arata foarte bine.Ai un par sanatos.
Si al meu a fost cam aceeasi lungime ca al tau doar ca eu a trebuit sa il tund, nu mai puteam suporta cat imi cadea.
Bine, nu l-am tuns scurt doar pana mai jos de umeri.
Eu de tuns ma mai tund la frizerul lui barbatu-meu, un turc simpatic si foarte dibace.Are grija si e foarte foarte atent, e foarte de treaba.
In legatura cu oul, sa va zic cum faceam eu, poti sa pui doar galbenusul sau oul intreg, nu conteaza, doar ca daca pui si albusul poate la clatit nu iese chiar asa bine albusul, mie mi s-a intamplat sa-mi ramana lipit de firele de par.
Dar mie tratamentul asta cu ou imi usuca tare parul.
Apa in Olanda, cel putin unde locuiesc eu e apa grea, nu e buna stiu, si eu urasc apa asta.
quote:
Originally posted by mari_alhillo
scumpa mea pai in primul rand cu mare rabdare,nu il vopsesc de exemplu anul trecut in aprilie mi-am facut niste suvite si atat,iar de ingrijit,eu il spal o zi da una nu(stiu asta de la o araboaica din dubai care are un par superb),nu il pieptan cand este ud,dar cand am venit in olanda saracutul a cam suferit,nu stiu ce nu i-a placut apa sau nu stiu ce altceva dar dupa ce ca este el aspru a devenit si mai si.iar despre lungime de 3 saptamani negociez cu colegu' sa ma lase sa tund cativa centimetri iar cand in final am ajuns la un acord ma apuca frica sa ma dau pe mana coafezelor de pe aici ca vad pe la femeile astora pe strada numai ciudatenii,acum am descoperit un salon african,am fost cu sotu cand se tunse ultima oara si mi-a placut cum tunde tipa dar tot nu avusei curaj,i-am spus sotului ca data viitoare.
si am intrebat ca eu mai pun cand imi aduc aminte ulei de masline si acusi am vazut ca unele fete il mai amesteca cu ou(care parte ramane de vazut ca nu prea intelesei)
m.alhillo
Kylie spune:
Oare e chiar asa sanatos sa iti speli des parul? Ce sampon folosesti? Nu ataca parul?
Daca zici ca e mai bine asa, voi trece si eu la spalaturi mai dese, doar ca folosesc Pantene (vreau sa trec la Elseve) si mi-e frica sa nu imi atace parul cu atatea chimicale
Acum ca ai zis slakje mi-am adus si eu aminte ca am patit acelasi luicru cand am bagat tot albusul in preparat, oricat de bine ai clati, tot iti raman niste mici urme prin par care sunt albe si uscate arata tare rau.
Deci nu degeaba se zice ca se foloseste doar galbenusul ![]()
slakje spune:
Fetelor eu folosesc sampon pentru copii, il spal ori zilnic ori o data la 2 zile, depinde acum si de cata lene am in mine.Nu are nimic doar ca e foarte incomod mai ales de e lung.
Marie in legatura cu apa: nici o sansa.Eu nici paharele nu le pot spala calumea, imi raman pete albe la clatit,pe vase, pe pahare, pe farfurii.Mie nu-mi place apa asta deloc delocutz.