Raspunsuri - Pagina 5
teo1970 spune:
liris,
tratamentul a fost O.K., parul e mai moale si nu mai are aspectul de matura, dar, repet, eu l-am pus pe toata lungimea firului de par si din belsug la radacina.
am incercat ieri sa folosesc un tampon de vata ca sa aplic solutia numai la radacini, dar m-am lasat pagubasa; l-am turnat in palme si apoi mi l-am pus in cap, pe tot parul, masind la radacini si am stat cu punga-n cap 2 ore
!
problema e ca am terminat sticluta intr-o saptamina; deci, intr-o luna, tratamentul ma va costa 600.000 lei ! de-aia as fi fost interesata de tratamentul cu gaz, desi mi s-a mai spus ca daca e tzinut mai mult decit trebuie potzi sa te trezeshti cu coji, usturimi ale scalpului shi alte chestii deloc placute!
in fine, eu o sa continui cu trat. de la gerovital, ca nu are ce sa-mi faca rau ... doar nitzel la buzunar!![]()

liris spune:
eu mi-am luat 2 sticlute din Romania , deci se pare ca nu imi va ajunge nici pe o masea. si am parul mediu ca lungime. poate sa pun mai putin...
oare are contraindicatii in sarcina stie cineva?
romaniaau spune:
Am facut aseara impachetare cu ulei de masline si galbenus de ou. Apoi m-am spalat cu sampon si l-am uscat in prosop. A iesit super. A cazut par la spalat, dar dupa aceea nu a mai cazut aproape deloc. Recomand tratamentul, e foarte bun si nu e scump.
Le intreb pe fetele care se vopsesc cu vopsea permanenta daca au observat ca se albeste parul. Eu am inceput sa ma vopsesc acum 2 ani si de atunci au iesit foarte multe fire de par alb. Acum trebuie neaparat sa continui vopsitul.
Se poate remedia asta in vre un fel?
Florina
tinatache spune:
fetelor, am si eu o intrebare: a folosit cineva gama SP ? Am luat un sampon SP (Sistem Profesional) special contra matretii si ma mananca pielea capului de nu mai pot. E drept ca aia a zis ca la inceput o sa am si mai multa matreata dar apoi se trece de tot dar... chiar asa sa fie?
Si inca ceva: acest tratament cu ulei de masline si ou e bun si pt pielea capului ca mi l-as pune si eu, mai ales daca ziceti ca face un par asa frumos.
Multumesc mult!
PS: chestia cu firele albe cred ca se si mosteneste, sotul meu nu se vopseste si totusi are f multe fire albe, iesite mai mult in ultimii 2-3 ani. Mama lui e la fel si cred ca o mosteneste. Sotul are 30 ani.
Si inca ceva: am matreata in sprancene! cu asta ce fac? ma dau cu creme de fata dar degeaba, cad numai coji:(( In general am pielea f uscata dar in zonele astea e chiar culmea.
Cristina
liris spune:
tratamentul asta cu ou si ulei de masline e bun si ptr pielea capului ptr ca uleiul si oul intra in pielea capului. este f. bun! eu il fac deja de citeva luni si sunt multumita si trebuie sa spun ca in mod normal ...am un par blond , cam rar, drept .
romaniaau spune:
Cristina,
Matreata la srincene e un semn ca ai pielea foarte uscata pe fata. Foloseste un demachiant pentru ten uscat, crema hidratantad e zi si crema nutritiva de noapte si aplica din cind in cind o masca pentru ten uscat.
Asa am patit si eu anul trecut si mi-a trecut cu produsele Gerovital. Nu am crezut ca sint asa bune.
Masca de par cu ulei de masline si galbenus de ou se aplica mai ales la radacina parului, se maseaza usor si se intinde apoi spre virfuri, daca e destula solutie. Apoi se stringe parul si se prinde intr-o punga de plastic.
Ajuta si sa nu mai faci matreata si sa nu mai cada parul. Dar nu o face prea des, sa nu se ingrase prea tare.
Florina
tinatache spune:
mersi de raspunsuri! deocamdata folosesc doar crema de noapte de la Nivea. Demachiant nu fol. ca nu ma machiez... ar trebui? Am sa-mi iau si crema de zi pt ten uscat.
Am citit aici la voi ca ou+ulei se fol cam 1 data la 2 sapt., cred ca am sa incep si eu, abia astept sa vad ce iese.
Cristina
romaniaau spune:
Da Cristina, demachiantul se foloseste pentru coratat fata si gitul dimineata si seara chiar daca nu te machezi. Apoi poti sa te speli cum obisnuiesti tu, sa te dai cu creme sau sa iti aplici masti. Dar demachierea este necesara.
Florina
tinatache spune:
am inteles, mersi! crezi ca poti sa-mi recomanzi si un demachiant bun? In afara de Gerovital ca aici nu stiu daca gasesc. Eu folosesc de regula produse Nivea, sa iau oare de la ei?
Cristina
romaniaau spune:
Eu am incercat citeva, dar singurul care mi s-a potrivit pentru ten uscat si nu mi-a lasat fata incarcata a fost L'Oreal pentru ten uscat si sensibil. Este cutia roz. La noi e in jur de 5 euro o cutie de 300ml. Nu am incercat Nivea. Poate e bun si ti se potriveste. E cam la acelasi pret cu L'Oreal.
O sa rezolvi toate problemele, nu ai grija. Asa am patit si eu dupa 2 permanenturi si dupa un an stresant.
E important sa bei multa apa, sa maninci fructe si legume si sa ai o alimentatie buna, in general. Eu iau si vitamine zilnic. Nu stiu care anume a ajutat mai mult, dar acum am scapat de toate problemele. Continui cu masca de par cu ulei de masline+galbenus de ou si cremele de care am scris mai inainte.
Florina