Parul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Multumesc si eu de sfaturi Clopotzel, o sa incerc cat de curand si va anunt daca a functionat. Eu deja sut foarte multumita de aspectul lui dar cred ca il terorizes cu apa sarata de mare si apoi zilnic spalare si toate cele. Asa ca ar fi bine sa ii dau si lui ceva mai multa atentie naturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Nu am mai putut sa astept raspunsurile voastre asa ca aseara m-am spalat cu samponul lui bb cu cereale!Parul meu are volum si e cret!
Sunt tare mandra de cum arata!Merci mult de secret!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Fetelor, am auzit de un remediu pentru caderea parului.
Se pun 5 fiole de vitamina B6 in sampon de 300 ml.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va scriu si eu tratamentul pe care il folosesc contra caderii parului....poate va ajuta!
Dupa ce am nascut asa de rau a inceput sa-mi cada parul...la tample incepusem sa chelesc!
Am facut tratamentul...dupa care nu am mai avut probleme...
Acum am inceput din nou....pt ca probabil din cauza stresului si oboselii imi cade iar cam multicel!
Tratamentul il puteti face o luna...o luna jumate...dupa care faceti pauza o luna si daca e necesar o luati de la capat!
Deci...vitamina A,E,B1,B6,B12 si riboflavinfosfat(si asta e tot B dar nu mai stiu stiu care)...fiole+ulei de ricin+galbenus de ou
Amestecati din fiecare cate o fiola+un galbenus de ou+2 linguri de ulei de ricin!
Aplicati la radacina si ce ramane in lungul parului!Masati timp de cateva minute pielea capului,dupa care infasurati parul intr-un prosop...si normal ar trebui sa stati 2 ore...daca nu aveti timpul necesar merge si mai putin...eu am stat si 30 de minute...dar probabil,cu cat stati mai mult,cu atat vitaminele intra mai bine in piele!
Repetati o data pe saptamana...cum am spus timp de o luna...o luna jumate!Pauza de o luna...dupa care la nevoie...repetati!
Fiolele se gasesc in pachet de 5 buc. deci v-ar ajunge pt un tratament!
Parul in clatiti bine,pt ca oul se intareste pe par(dar nu se ia greu jos)...dupa care il spalati cum sunteti obisnuite!
Ultimul jet de apa sa fie cat de rece suportati!
Sper sa va ajute!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

BUNA AM si eu o intrebare daca nu te superi dupa doua ore de stat cu masca asta pe par ,ma pot spala cu samponul cu care ma spal de obicei sau doar clatesc bine parul si atat
RAMONA SI PATRICIA[/font=Comic Sans MS]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ramona, orice masca , o tii cit poti pe par si apoi o speli cu samponul tau obisnuit.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

AZI AM SA TREC PE LA FARMACIE , O SA CUMPAR CELE NECESARE PREPARARII ACESTEI MASTI ,IAR APOI O SA ASTEPT REZULTATELE

PUPICI SI MULTUMESC INCA O DATA

RAMONA SI PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Da Ramona...clatesti parul de galbenusul uscat pe par...dupa care speli parul cum procedezi tu de obicei...sampon,balsam!!!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Fetele, daca mergeti la farmacie puteti cumpara o lotiune pentru regenerarea si intretinerea parului de la Ana Aslan (gaz cu ulei de ricin si vitamina A) si samponul tot de la Ana Aslan - Gerovital (in functie de tipul de par) - este NUMAI pe baza de plante si este foarte bun. Lotiunea costa 140 000 si ajunge pentru tot tratamentul (minim 4 saptamani de 2 ori pe saptamana) pentru un par scurt sau mediu. Samponul este 100 000 si cam tot atat ajunge. Eu ma inteleg bine cu ele. Sunt la a patra folosire si, desi inca imi mai cade parul, pot vedea efectele si in modul cum arata (si nici nu se mai ingrasa asa de rau ...).

Catalina

Am cumparat si eu ieri de la Sensiblu tratamentul cu gaz despre care spui tu, Catalina (149.000), si am folosit deja 1/2 de sticluta - am parul mediu.
Nu stiu cum ai facut tu sa-ti ajunga de 2 ori/ sapt. x 4 sapt. ?! Pe eticheta scrie ca trebuie pusa lotiune pe toata lungimea parului si insistat cu masajul la radacini. Oi fi pus eu prea mult ?! nu cred, daca foloseam mai putina lotiune nici nu mi-ar fi ajuns la pielea capului, nici nu mi-ar fi acoperit firele de par in toata lungimea lor.

As fi interesata mai degraba sa stiu unde pot gasi gaz ca sa-mi fac eu in casa tratamentul pe care l-au mai dat fetele pe forum (Victoria ) si cam ce cantitate ar trebui sa fac (se poate pastra in timp?), cam cit se foloseste o data etc.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si cum a fost pentru tine tratamentul? a dat rezultate ?????

mi-am cumparat si eu dar nu l-am incercat inca.

Mergi la inceput