Raspunsuri - Pagina 3
Clopotzel spune:
Dana Draga,
Ard de nerabdare sa iti impartsesc experienta mea de sambata dupa amiaza!
Deci, trebuie sa mentionez ca am cateva luni bune de cand saptamanal imi pun ulei de masline in par si stau 30 min o ora.
Insa sambata am zis sa ma ocup cu mai multa seriozitate de parul meu.
Zis si facut. Am spart un ou, am luat galbenusul si l-am amestecat cam cu vreo 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.
Mi-am udat parul (fara sa il samponez) si apoi am aplicat "chestia" pe par. Mi-am pus o punga in cap, am legat-o strans si mi-am vazut de treaba pret de o ora jumatate cam.
Apoi m-am samponat bine si l-am lasat sa se usuce.
Eh, maaaaare mi-a fost surpriza sa nu imi recunosc parul: adica era f greu, f lucios (oh scuze, am uitat sa spun ca m-am clatit cu ceai de musetel!) si avea f mult volum.
Trebuie sa mentionez coordonatele parului meu: gras la radacina,firu subtire si sensibil, cam uscat spre varfuri...(de cand cu ulei de masline parca si-a mai revenit cu uscaciunea) si arata ca o matura!
Deci, draga mea..eu sunt innebunita de efectele acestei masti si sincer iti spun ca abia astept "sa se faca de spalat" si sa am un par ca in reclame..
Nu spune hop pana nu sari.
oanaDo spune:
Draga "Lolipop Lady"
motivul e simplu si unic : stresul !![]()
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
Clopotzel spune:
quote:
Lolipop Lady Posted - 24/07/2004 : 19:40:14
--------------------------------------------------------------------------------
Salutare tuturor!
Ca tot veni vorba despre par: ma intreb de ce in romania majoritatea femeilor au asa multe probleme cu parul? stiu si eu multe persoane carora ba le cade parul (am exemple chiar in familie), sau care au matreata, etc. cele mai multe femei aici au par bogat si sanatos si nu inteleg din ce cauza exista o asa diferenta. Sa fie oare rationalizarea si lipsa alimentelor din perioada ceausista? voi ce credeti?
Numai bine,
Liana
quote:
oanaDo Posted - 26/07/2004 : 15:13:37
--------------------------------------------------------------------------------
Draga "Lolipop Lady"
motivul e simplu si unic : stresul !
Oana
Imi permit sa vin cu un raspuns complet: stresul pe fondul unei alimentatii precare.
Pentru ca stres este peste tot, sub diferite forme, diferite aspecte,nuante...
Deci in concluzie vinovatul principal: alimentatia!
DD spune:
Draga mea Clopotzel,
multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta. Eu am inceput sa folosesc masca cu ulei de masline, dar data viitoare am sa il amestec cu galbenusul de ou. Abia astept.
Chiar si dupa doua masti cu ulei de masline parca parul meu arata mai bine. Eu imi spal parul o data la doua zile. Oare e bine sa folosesc aceasta masca de fiecare data?
Pupici
Dana
julia23 spune:
Dana si eu am parul ondulat dar in ultima perioada ajunsese cum spui tu-gen matura ca sa nu mai zic ca se incurca si se rupea toata ziua,la mine a ajuns asa dupa sarcina si acum in timpul alaptarii.
Acum a inceput sa isi revina,sa se faca ca inainte,pt asta am folosit o masca regeneranta,se numeste Kallos(cu placenta)si in paralel o masca facuta de mine care contine:
100ml ulei de masline,2 galbenusuri,o fiola vitamina C,o fiola Ca,o fiola vitamina A si 10ml ulei de ricin.
Masca cumparata este f buna pt virfuri.
O saptamina folosesc masca cumparata,o sapt cea facuta de mine si pot sa spun ca deja parul meu nu se mai incurca,si-a revenit,nu se mai rupe.
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
angy angelina spune:
Ma inscriu si eu in aceasta categorie! Am parul nici cret dar nici drept si l-am tot indreptat si vopsit ani de zile( vreo 8).
Am incercat lotiunea cu gaz de la gerovital si mi se pare cea mai buna!!!Doar ca mirosi si a doua zi oricit te-ai spala...
Mai folosesc si uleiul de masline cu galbenus de ou iar sampoane doar pt.par uscat,degradat,etc.
Stie cineva de solutia aia de permanent care indreapta parul?
A aparut in Romania??
Cica tine cam 6 luni de zile si asa as scapa de chinul zilnic cu indreptatul parului.
Clopotzel spune:
DD,
nu stiu ce sa zic dar parca nu as zice sa folosesti chiar o data la doua zile masca. Eu sunt de acord ca e natural...dar ce e prea mult strica.
Cel putin eu ma gandesc cum ar fi pentru fata sa ii faci la fiecare doua zile masca cu ulei?!?
Cred ca o data pe saptamana e destul destul! succes!
ione spune:
Am folosit si eu tratamentul pe baza de ulei de ricin.
dar acum dupa nasterea prin cezariana a doua fetite gemene, a inceput sa-mi cada serios parul am fost nevoita sa-l tund scurt. sper din tot sufletul sa fie ceva de moment.
Ionela, Maria & Elena
ionela-roxana spune:
Ione(tiza mea) vreau sa-ti spun ca si mie i-mi cadea parul ingrozitor dupa nastere , asta timp de cateva luni!Nu am avut curajul sa-l tund si ma bucur ca nu am facut asta!Acum sa facut mai des fara sa-i fac nimic anume.Folosisem un timp sampon cu petrol Petrol-Hann care poate a avut o contributie!Acum am parul lung pana in talie si acum am inceput sa-l dau cu ulei de masline si ou!
Eu cred foarte mult in tratamentele naturiste!Incearca si tu poate vei avea o surpriza!
Fetelor , scria cineva aici sa ne spalam cu galbenus de ou!Eu asa am facut dupa ce in prealabil am stat cu ulei de masline in cap 1 ora!
Nu am spalat parul cu altceva!Nu trebuia sa-l spal cu sampon?
Cand sa uscat arata de parca era lins(eu am parul ondulat)!
Ce sa fac?
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela