Parul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mersi , Anca, solutia era in bucataria mea si eu n-o vedeam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by liris

se curata bine parul doar cu ou??????????

e buna metoda si ptr par gras oare????

Se curata foarte bine, galbenusul se comporta ca un sampon, daca e cantitate suficienta face si spuma. Nu stiu nimic sigur, dar nu vad de ce nu ar merge si la par gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

vreau sa incerc . il pun in palme si ma frec , asa ca , cu un sampon.
eu in ultima vreme m-am axat pe chestii naturiste : masti cu miere , masti de par cu ulei de masline... ar fi bine sa-mi pot spala parul cu ou.......sau sa zic curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DD spune:

Multumesc pentru sfaturi. Parul meu mai are o sansa.

Donia, eu am folosit galbenusul de ou dar ca si masca dupa spalarea obisnuita cu sampon. Probabil ca din cauza asta nu a avut rezultate.

Vilma, stiam si eu de "Parul si ghearele noastre", dar nu am reusit sa gasesc subiectul.

Kerstin, multumesc inca o data.

Debby, in ultima perioada am folosit Garnier Fructis pt. par uscat si balsamul aferent. Voi schimba cu combinatia ta. Masca cu vitamina A se foloseste inainte de spalarea parului? Cat se tine pe par?

Tia, nici eu nu il usuc decat cand merg la coafor, de pieptanat nici nu mai pomenesc. M-am gandit si eu sa il tund f.f. scurt ca sa se regenereze, dar implica si cumpararea unei peruci pentru ca imi sta oribil cu el scurt.

Ana-Oana, am cautat masca de par Kerastase, dar se pare ca nu unde trebuia.

Mai indraznesc sa va intreb ceva. Imi puteti recomanda un salon si un stilist? Trebuie sa ma vopsesc, am vreo trei nuante in cap, nu reusesc sa uniformizez culoarea. Acasa nu m-am vopsit niciodata.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Da, masca de par cu vitamina A o faci inainte de spalat. Eu am primit indicatii doar pt varfuri dar vazand gradul de arsura al parului am dat pe toata suprafata si am tinut-o intre 5 si 10 min. O data pe saptamana sau o data la 2 saptamani, vezi tu ce efect are, apoi raresti. Te speli bine cu sampon de doua ori, clatesti, lasi parul sa nu mai aiba apa in el( putin stors) si aplici masca. La inceput o sa ai senzatia ca iti cade tot, dar dupa cateva spalari asa vezi ca de fapt erau doar resturile ce cadeau. Lasi masca un minut, clatesti si tot cand nu mai are apa in el asa multa aplici balsamul fara clatire, nu prea mult ca e uleios.

Pe mine m-a invatat o coafeza deosebita sa nu-mi frec niciodata parul in prosop. Stii aspectul ala de firisoare mici si dese deasupra parului pieptanat? Ei bine, asta e numai de la nenorocitul parului cu frecatul in prosop. Il infasori si la limita mai schimbi unul dar il lasi sa absoarba in voia lui.

In conditiile astea eu vreau sa iti spun ca mi-l si intind cu placa acasa, usuc cu feonul, etc, etc dar nu mai are aspectul de ars. E super. Ba mai mult, aproape ca mi-l usuc doar cu feonul ca la noua coafura doar asa il asez! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

DD, incearca totusi niste tratamente de regenerare a parului si o perioada vopseste-l numai la radacina, apoi la o luna taie-i varfurile.. ar trebui sa functioneze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si mananca o vreme mai multe alimente care contin vitaminele din complexul B si mai ales germeni de grau, soia si drojdie de bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, daca mergeti la farmacie puteti cumpara o lotiune pentru regenerarea si intretinerea parului de la Ana Aslan (gaz cu ulei de ricin si vitamina A) si samponul tot de la Ana Aslan - Gerovital (in functie de tipul de par) - este NUMAI pe baza de plante si este foarte bun. Lotiunea costa 140 000 si ajunge pentru tot tratamentul (minim 4 saptamani de 2 ori pe saptamana) pentru un par scurt sau mediu. Samponul este 100 000 si cam tot atat ajunge. Eu ma inteleg bine cu ele. Sunt la a patra folosire si, desi inca imi mai cade parul, pot vedea efectele si in modul cum arata (si nici nu se mai ingrasa asa de rau ...).

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DD spune:

Debby, multumesc pentru amanunte.
Dupa spalare frecam parul cu prosopul cu multa sarguinta.

Tia, anul trecut am vrut suvite, l-am decolorat si bineinteles ca l-am ars. Acum vopseaua nu imi prinde uniform, se duce mai repede de pe suvite, asa ca pana scap de arsura trebuie sa il vopsesc si pe lungime. Tund varfurile cam la 2 luni pentru ca creste foarte greu.

Maine plec la cumparaturi si sper sa ajung ca, la un moment dat, sa imi placa parul meu.

Multumiri.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolipop Lady spune:

Salutare tuturor!

Ca tot veni vorba despre par: ma intreb de ce in romania majoritatea femeilor au asa multe probleme cu parul? stiu si eu multe persoane carora ba le cade parul (am exemple chiar in familie), sau care au matreata, etc. cele mai multe femei aici au par bogat si sanatos si nu inteleg din ce cauza exista o asa diferenta. Sa fie oare rationalizarea si lipsa alimentelor din perioada ceausista? voi ce credeti?

Numai bine,

Liana

Mergi la inceput