Mamici de septembrie-octombrie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
georgiana.david spune:
Sunt asa de bucuroasa ca trebuia sa va spun si voua! Tocmai m-au sunat de la Centrul Medical Unirea ca sa-mi spuna ca s-a eliberat un loc la Dr. Iosup si m-au intrebat daca vreau sa ma duc joia asta (adica cu o sapt. mai repede decat eram programata). Normal ca vreau, si asa mi se pare o imensitate pana joi, abia astept sa-mi vad flacaul!!!!!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
Mada spune:
Buna fetele!
Miha si Georgiana spor la treaba si multa rabdare cu mesterii astia neseriosi o sa aveti nevoie.
Si noi o sa ne apucam in curand de facut ceva reamenajari prin casa pt venirea prinstesei pe lume.
Miha ce fata mare ai!
Analizele alea eu le-am facut la Institutul Cantacuzino m-au costat destul de mult, vreo 2.700.000 parca. Toxo e 800.000 daca nu ma insel.
Azi a fost pe la serv pe la mine, ce bine e sa te duci doar in vizita!
Saptamana asta ma duc si eu la control, sa vedem daca s-a intors bebelina.
Georgiana ma bucur pt tine ca o sa vezi printul mai devreme, sa ne povestesti si noua!
Cristina ai dreptate parca corpul nu ne mai apartine, dar ma consolez cu ideea ca nu mai e asa mult pana la marele moment.
va pup ma duc sa ma fac o gaura in pat!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 30
sapt
danyce spune:
Salut, fetelor,
Ce mai faceti? Eu tocmai m-am intors de la cumparaturi si nu m-am rabdat si iar i-am luat niste lucrusoare piticei mele. Nu de alta, dar hainele de iarna erau toate incredibil de ieftine, deoarece nu e sezonul acum. Pe o hainuta rosie de iarna am dat doar 3 euro!!!! Va inchipuiti asadar de ce nu m-am putut rabda.
Eu ma duc diseara pt. prima data la un curs de mamici si abia astept sa vad ce se intampla acolo si ce sfaturi primesc. Cred ca facem gimnastica deoarece pe scrisoarea mea scrie ca trebuie sa fiu echipata comfortabil, ca trebuie sa-mi iau un prosop si o perinita cu mine.Va tin eu la curent.
O zi buna tuturor. Eu ma duc sa fac papa.Pupici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
anne33 spune:
Daniela,chiar ca e ieftin la 3 euro;oare se pot cumpara si de pe net,adica shipping international? Noi cam bosumflate,doamne sa treaca si saptamanile astea,ca ma simt de o tona,greoaie rau de tot.Azi am fost sa vad de o sala pt botez;se anunta cheltuieli ;Caldura parca nu se mai termina,stau cu 2 ventilatoare in camera,mai bine faceam copii iarna si vara ieseam la plimbare cu carucioru;asta e ,se amana plimbarea pt la toamna.Fetele,nu stiu de ce ,dar de cateva zile tare ma mai vaicaresc,nimic nu-mi mai convine,ma simt ca-n.Dar las ca nu mai e mult,ce a fost mult a trecut.Are careva rabdare de vandut?,nu conteaza pretul.Va pupicesc scumpile. anne.Dpn 1 septembrie
georgiana.david spune:
De rabdare avem nevoie toate dar o sa fim rasplatite pe deplin cand o sa ne tinem micile-mari minuni in brate. Si eu am facut gaura in pat , nici eu nu pot dormi noaptea , si mai nou nici ziua , si mie mi-e foame mai tot timpul , si eu ma misc greu si eu merg foarte des la buda deci rabdare ca nu mai e mult. Vedeti ce tare sunt la sfaturi? Cine vorbea? Eu care simt ca nu mai vine ziua de joi ca sa merg la eco, ca sa nu mai vorbim de ziua cea mare!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
blue77 spune:
Anne33 eu tocmai am cumparat un porte-bebe de pe net nou-nout din america si mult mai ieftin decat gasesc in franta.
www.e-bay.com e site-ul , te poti inscrie si poti cauta tot felul de chestii pt. bebe , unele noi, unele second hand- in majoritate se face un fel de licitatii pt. articole dar mai sunt si unele pe care le poti cumpara imediat- iar unii ofertantii trimit articolele cumparate peste tot in lume.
Asa ca daca vrei sa te distrezi un pic poti sa-ti arunci ochii, nu stiu exact ce mod de plata poti alege din Ro insa...te descurci tu daca e.
off ma duc sa ma infund iar in canapea...
pupici si o seara buna
Cristina 33 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
CRISMIR spune:
Buna fetelor!...eu ca de obicei intru mai tarziu,si voi deja dormiti.......asta e...asa ca va raportez si eu ca mor de cald,noaptea trecuta m-am trezit lac de apa...evident ca ma trezesc des sa merg la baie....eu dorm bine,dar burtica mea e micuta inca fata de a voastra,a majoritatilor care scrieti........si mie imi e din ce in ce mai foame,adica inainte mancam ca un om normal,acuma parca as manca tot timpul...si mai ales dulce,voua vi se intampla?....as manca prajitura sau ciocolata toata ziua......sper sa nu ma ingras exagerat de mult,ca si asa am destule kg....maine merg si eu la doctor,sa-mi zica rezultatele de la glicemie si urocultura,sper sa fie bune...insa mai am de asteptap pana merg sa-mi vad si eu bebicul,doar la sfarsitul lui august mai merg la sonograma........MIHAELA,bine ai revenit,si ai grija cu treaba prin casa,cu aranjatul casei,sa nu te obosesti prea tare.......acum merg sa pap,ca mi s-a facut foame,evident.......Ah,dar pe unde o fi ADELA?...nu a mai scris de ceva vreme!
Va pupices si va doresc la toate sanatate si la bebeii!
Mirela si 27 saptamani,Robert
danyce spune:
Salut din nou,
La cursul de azi nu a fost exact ce ma asteptam eu sa fie, a fost seara de povesti, informatii pe care le stiam deja de pe DC sau din carti. Sper sa fie mult mai interesant de saptamana viitoare cand vom face gimnastica. Peste 3 saptamani e curs cu partenerul. Abia astept.
Anne33, aici sunt mereu reduceri foarte mari la hainele din sezoanele trecute, deja sunt reduceri si la hainele de vara (asadar sezonul asta), desi inca e vara. Si ma refer la modul general, nu doar la hainutele de bebe. In plus, sunt si eu norocoasa sa gasesc mereu chestii foarte dragute la preturi incredibil de mici. Exista firme care fac vanzari online, trebuie doar sa ma interesez si te anunt care sunt acestea.Sunt doar aproape sigura ca nu iesi mai ieftin ca in Ro daca vei calcula si taxele de expediere.De ebay stiu si eu.
Crismir, si eu pap mai mult si mai ales foarte multe chestii dulci: inghetata mai tot timpul, fructe foarte multe, iar azi am facut clatite cu ciocolata si inghetata. Bombe calorice, ce mai!Si daca ma gandesc ca inainte de sarcina nu mancam mai niciodata dulce. Doar ceva fructe sau iaurturi cu fructe uneori.
Sper sa citesc numai de bine maine. Pana atunci, pupici la burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Davina spune:
Salut fetelor ...
Felicitari roandre pentru bebita marisoara ,sper si a mea sa fie maricica .Si eu am probleme cu somnul adorm greu si ma trezesc cam 2-3 ori pe noapte sa ma duc la baie ..ma ajuta la somn perna dintre picioare ,fara ea nu ma descurc .Eu mai dorm la prinz daca nu e prea cald .
Pe mine la control medicul m-a certat ca am pus pe mine in 20 de zile 3.5 kg -si e numai vina clatitele cu ciocolata ,merengului cu cocos ,crema caramel ...trebuie sa o iau mai usurel cu dulciurile .
Am tras cu ochiul la mamicile din iulie-august si am vazut ca
majoritatea au nascut inainte de termen (adica DPN) ,asa ca fetelor rabdare ca nu mai este mult pina o sa ne tinem puii in brate .
Sanatate la mamici si bebei .
+bb (32 sapt.)
doxi spune:
Buna, stie cineva cand incepe o noua serie de cursuri la Municipal? Multumesc.
Sanatate tuturor!