Mamici de septembrie-octombrie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
cami-florina spune:
Salutare la toate mamicile
sunt membru nou pe acest form si inca nu am intrat in discutii pana acum ( de citit insa va citesc de foarte mult timp)
Eu sunt o mamica de 32 saptamani ( cu toate ca echograful imi spune ca am 36) si de acea medicul meu a stabilit cezariana cu 4 saptamani mai devreme decat ar fi trebit. Initial DNP-ul este 29 septembrie dar medicul meu a stablit ca voi naste dupa 27 agust.
Este acest lucru vreo problema?
Il va afecta cumva pe bebe faptul ca va fi nascut la 8 luni?
Este un bebic dezvoltat(nu vroiam sa stim dar medicul ne-a spus ca este baietel),si pentru asta medicul spune ca nu pot duce sarcina pana la sfarsit.
Cam atat deocamdata despre noi.
Sper ca nu v-am plictisit.
Cami-florina si BEBE
georgiana.david spune:
Doamne ce sperietura am tras!!! Azi dimineata cand m-am trezit (de parca cine stie cat am dormit) m-am dus si eu ca tot omul la toaleta. Cand m-am tidicat in vasul de WC vad sange. Va dati seama ca era sa lesin instantaneu? Noroc ca mi-am dat seama ca hemoroizii ma deranjeaza de cateva zile si verificand mai atent am constatat ca de la ei era. Spuneti-mi si mie ce sa fac ca tare este neplacut mai ales ca nu inteleg de ce mi-au aparut.Constipata nu am fost deloc de cand am ramas insarcinata
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
onitza spune:
Fetelor, pe unde e ADELA?
Am nevoie sa vorbesc cu ea urgent, va rog daca ii stiti o adresa de mail sau telefon, mi-l dati si mie?
Va multumesc
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
danyce spune:
Fetelor, dragelor,
Dar pe unde ati disparut voi?
Georgiana, draga, imi pare tare rau ca ai parte de astfel de neplaceri. Eu nu m-am documentat inca vis-a-vis de aceasta problema,deci nu-ti pot da sfaturi sau exemple, dar pot spune ca tot asta e mai bine decat ceea ce credeai tu ca a fost.Cand o sa-l tii pe bebelus in brate o sa uiti de neplacerile astea.
Onitza, nu o poti contacta prin PM pe Adela?Trebuie ca se poate.
Cami-florina, bine ai venit!Nu vreau sa te stresez si sa-ti faci griji inutile, dar eu cred ca un bebe trebuie sa ramana in burtica mamei pana aproape de termen/la termen. Chiar am citit un caz trist pe forum, despre o mamica careia i s-a spus ca bebe trebuie sa vina cu 1 luna mai repede si copilasul nu a supravietuit. Nu inseamna ca asa ceva ti s-ar putea intampla si tie. Ce vreau sa spun, insa, e sa te informezi foarte bine si sa ceri poate si parerea altor medici ca sa fii tu sigura ca totul e OK. Daca bebe e super dezvoltat, asta nu cred ca e un motiv sa vina prea repede pe lume, poate fi doar un motiv de a ti se face cezariana daca nu se poate naste pe cale naturala.Daca nu poti duce sarcina la bun sfarsit,asta o sa o decida bebelusul tau si nu medicul cu pricina. Asa cred eu. Sper ca nu te-am incurcat si mai tare.
Restul mamicilor, va rog, la apel! Nu mai fiti asa lenese! Nu ca eu nu as fi, dar vreau sa mai aflu si eu ce faceti, cum suporta burticutele voastre caldura si alte cele. Burtica mea e foarte sprintena. Cand da bebe cate un sutulet, sare si ea in sus. Pana la urmatoarea citire, pupici la burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Andra.C spune:
Buna fetelor,
De doua zile incerc sa va trimit macar un mesaj, insa la mine la serviciu este o nebunie de nedescris asa ca imi vine sa urlu de nervi. Drept sa va spun ieri mi-am rugat sotul sa vina sa ma ia de la munca pentru ca nu ma mai simteam in stare sa merg singura pe strada,oricum, cu toate cele aproape 30 de grade de afara mie imi era frig. Ce ziceti sunt normala ca eu cred ca nu. Si in plus de asta mi se intarise si burtica de parca aveam in locul ei un bolovan.(cool nu?)
Nu mai zic nimic, pt. ca sunt super demoralizata si cu nervii la pamant incat nu stiu cat am sa mai rezist.
Sper ca voi sa fiti mult mai bine decat mine si sa fiti sanatoase si voi si bebeii.
Andreea si BB (DPN 27 oct.)
roandre spune:
Cami-florina, bine ai venit si sa ai un bebe sanatos si frumos!
Eu tot ce-ti pot spune e sa ceri parerea si altui doctor deoarece nu mi se pare prea normal sa faci cezariana cu o luna mai devreme doar pe motiv ca bebe e mai dezvoltat. Si bebelina mea pare la ecograf a fi mai mare cu 3 sapt dar doctorul nici nu s-a gandit la o nastere inainte de termen daca totul merge bine. Lu bebe cel mai bine ii e in burtica!
Onitza, imi pare rau ca nu te pot ajuta! Si noi am vrea sa stim ce e cu Adela.
Georgiana, te cred ca te-ai speriat foarte tare. Si eu am stresul asta si de cate ori ma duc la baie ma uit sa vad daca e ceva anormal.
Din fericire pana acum nu mi-au aparut hemoroizi asa ca nu te pot ajuta cu un sfat. Mai bine intreaba medicul pt ca trebuie sa existe un remediu.
Davina si eu citesc ce scriu mamicile de iulie-august si asa ma bucur cand mai naste cate una... Nu mai e mult si o sa inceapa si la noi sa vina bebeii.
Andra.C ai grija cu nervii si stresul pt ca nu-ti fac bine nici tie si nici bebelusului.
Eu astazi am fost la spitalul Colentina si mi-au luat 4 eprubete de sange pt analize. Mi-am ridicat si rezultatul la secretie si mi-a iesit si de data asta candida de care nu mai scap asa ca iau iar un tratament.
Cam astea ar fi ultimele noutati!
Va pup pe toate!
Mihaela si puiul mic de 31 saptamani si 3 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre
anne33 spune:
Cami-Florina,bine ai venit in primul rand;Nu te lua dupa doctorii grabiti,lasa-l pe bebita sa creasca sanatos;daca e sa fie bebe grabit si sa vina mai devreme,lasa-l pe el sa decida cand;Sunt sigura ca-l iubesti pe bebe si vrei sa-i fie bine;nu conteaza doar kg,conteaza si sa fie plamanii dezvoltati si toate celelalte .Si iti mai dau on pont,balantele de anul acesta vor fi foarte norocoase si cu personalitate frumoasa.Eu le mai am cu astrologia,numerologia.Sanatate si multa rabdare iti doresc. Fetili am raspuns la apel si pe ziua de azi,si parca sunt si eu in toane mai bune.
raisa spune:
Buna fetele,
am revenit la PC -ul personal, ca la serviciu m-am capiat cu bilanturile si am constatat ca lui bebelash nu ii plac de loc. Acum si pentru faptul ca il cam storcosesc un pic stand pe scaun.
De cateva zile asa isi baga "ceva" pe "undeva", ca am senzatia ca il pot apuca de-un crac.Am impresia ca trebuie sa o las mai moale cu deplasarile.
Doxi draga, e normal sa fie lenes bebe, caci isi face provizii de somn, astfel incat atunci cand vine sa ne poata cinta cand ne este lumea mai draga. De-abia astept episodul asta, ca prea m-am plictisit de burtoi.Lasand gluma, si eu m-am impacientat ca nu mai misca asa mult, dar sta cam prost cu spatiul locativ.
Fetele cu YM pot sa va adaug in listuta mea, poate ne vorbim cand va prind online, ce ziceti?
Eu ma confrunt cu o problema tare delicata. Al meu bebel a stat toata sarcina pe partea stanga (de apreciat ca pe dreapta fierea mea este avariata rau de tot), dar acum mi-a intins un muschi din spate stanga, atit de rau ca ma sfasie durerea. Stiti vreo chestie naturista?
Roandre, felicitari! Asa dimensiuni... 90/60/90 va avea bebelina ta.
Noi eram tare slabanog la 28 we. Aveam doar 1.285 Nu cred ca aveam cum sa luam pina la 2200 pina la 30 we si 4 days, cat aveati voi la eco. Stati bine, bine.
Fetele cu YM, pot sa va adaug in listuta mea, poate vorbim cand va prin online, ce ziceti?
Sa auzim numai de bine despre bebici, mamici, burtici...
in 34 saptamini
georgiana.david spune:
Raisa, eu chiar te rog sa ma treci in listuta cu ID-ul meu de YM.
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
blue77 spune:
si pe mine ma poti adauga la YM :) - id e cristina_luca
Cristina 33 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines