Bebelusi de Aug - Sept 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Danateu, poti sa mai incerci Reviken, sau Nidoflor, nu stiu, io am o armata de unguente in casa si le folosesc pe rand cand nu merge unul singur. Sper sa treaca repede. Astia peste tot spun ca dintii n-ar trebui sa genereze probleme grave de burtica, vedeti si voi, sa nu fie de la altceva...

Io sunt varza, da' varza rau de tot, iar n-am dormit azi-noapte, am o saptamana de nopti groaznice la activ, consortul meu inca are nush' ce in gat, acuma tuseste, i-a dat o duduie un antibiotic, dar exudat tot nu i-au facut!

Fii-mea ne mai pregateste vreo 2-3 dinti, am vazut semne clare la incisivii laterali de jos si inca unu' sus, e miaunita, baga mainile pana la cot in gura si noaptea se foieste, maraie si doarme tare naspa. Aseara s-a trezit de doua ori plangand si azi-noapte am mai auzit-o de vreo doua ori mieunand in somn. Sper sa n-aiba nimic in gat, desi am incercat din greu sa zaresc ceva si mi s-a parut cam rosu.

Ma'c sa expediez pisica cu bunica-sa la plimbare si pe urma sper sa adorm juma' de ora, ca vad dublu! Si m-a mai enervat si varza noastra de postas, care mi-a lasat iar avizu' de alocatie in cutie, in loc sa vina cu el la usa!

Voiam sa va intreb iar ceva, dar am uitat si cum ma cheama!

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

salutare fetelor,

Am revenit. Am mai citit din ce ati scris saptamana trecuta- la sb trecut. mi-a adus sotul imprimat si m-am delectat intr-o dupa amiaza. Ce harnicute mai sunteti.

Avem si noi 2 dintisori jos. au iesit a doua zi la tara. Acum se chinuie cu cei de sus. Avem scaune moi, i-am dat menta cu smecta si nimic. Doctorita a zis ca e de la dinti. Asteptam.
Andrei merge prin toata casa cu premergatorul si nu mai pot tine nimic in calea lui. Vad ca uneori intelege unde nu are voie. Ii explic calma(cand se poate - incerc sa fiu mai mereu calma, dar... La tara Andrei s-a simtit extraordinar si i-a priit f tare mediul. Cred ca in August mai trag o tura de tara. La munte nu am mai ajuns pentru ca in ziua cand am plecat la socrul meu(de acolo urma sa plecam la munte) a plouat f tare si am avut si ceva prb cu masina. In septembrie sper sa plecam undeva.
Andrei s-a imprietenit f repede cu copii de pe strada, cu pisoiul, cu puii, cu gastele - la care striga toata ziua. Nu a plans deloc.
merge tinut de maini, mai mult sare si alearga.

O vecina mi-a zis ca de ce nu merge singur in picioare ca la 10 luni nepotul ei alerga pe strada. De ce am plecat cu carutul la plimbare si nu il pun sa alerge. M-am abtinut sa nu-i zic ceva. I-am zis ca nu alearga inca , dar joaca fotbal ...

Cristinamh- in seara asta iti trimit o serie de poze. Sa ne spui si noua cati bani trebuie sa-ti trimitem pt. tricou.

Danat ti-am vazut mesajul cu iritatia. Eu i-am dat lui Andrei cu galbenele si intr-o seara cu nidoflor. Mi-a zis o asistenta sa-i dau cu nidoflor si a fost f bun. pana dimineata nu mai avea nimic. Multa sanatate. Sa speram ca nu o sa-i mai chinuie mult dintisorii pe bbii nostri.

ma duc sa vad ce ati mai scris si mai revin. Sper ca Andrei e tare marait.

Nicoleta si bb Andrei



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

La Multi Ani! sarbatoritilor: Ioana Maria Alexandra, ,Ioana Maria, Cezar Alexandru

Andrei se ridica in picioare singur si nu-l mai pot lasa singur. trebuie sa-i dau patutul mai jos ca se arunca. Intelege tot mai multe lucruri si e tare neastamparat. Am reorganizat cate ceva prin bucatarie. Incerc sa nu-l las pe Andrei peste tot pe unde vrea el. uneori ma asculta, alteori....NU.
La tara s-a mai ingrasat, a avut si meniul mai bogat, i-am gatit aproape in fiecare zi, i-am facut si multe deserturi si aerul a fost mai curat.

mamici de baieti. voi luati motul la bebelusi la un an sau dupa? Eu as vrea la un an , dar nu stiu daca avem ce, . Sper sa-i mai creasca si lui Andrei parul, daca nu in Martie va fi o alta petrecere. Oricum la un an va fi chef mare.

punem poze noi in album.

Floarea soarelui - bun venit. Interesant site-ul cu ideile creative pt. copii. Ma intereseaza subiectul.

Nicoleta si bebel Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

ROisin, iti dai seama ca am luat in calcul si varianta sa nu fie ceva exclusiv de la burtik...dar dupa ce am studiat kk la multe scaune avute, am ajuns la concluzia ca daca ar fi din alte cauze ar tot fi moale si apos, asa fara tratement medicamentos cine stie ce, pe cand la el, sunt 2 moi si alte 2 mai tari...e o iritatie generala, nu numai dpdv al maraielii. Mai ales ca-i si putin febril...iti dai seama ce clocoteala in corpusorul lor de bebei mici, gingiile fierbinti...
Stiu ca peste tot zice ca nu e de la dinti, ci ca, de fapt, eruptia dintisorilor genereaza scaderea imunitatii organismului lor. Sper sa nu fie altceva ca ma arunc de la etaj! La figurat...
Iar despre gaza ta ce pot sa-ti spun, decat sa nu treceti nici pe departe prin ce trecem noi, sa iasa dintosii astia repede si usor fara s-o incomodeze! Si odihna la greu pt tine!

Mih, fetitza este doar la stadiul de proiect, ca oricum nu avem voie sa facem prostii de-astea "umflatoare" minim 2 ani, si oricum la cum am eu rabdare de HB, adica mai deloc, cred ca DACA e sa se intample, cel mai bine ar fi cam cand o avea Radu 3-4 anisori, sa fie putin mai independent asa...eheiii, si-atunci eu voi avea 37-38 si nu stiu daca o sa mai am curaj, rabdare, nervi, si alte de-astea...sa vedem, noi sa fim sanatosi! Oricum nu noi hotarim, ci Doamne-Doamne!

Tango, Nicoleta, o sa-l dau si cu ce m-ati sfatuit voi, sper sa-i fie de folos, e acolo rosie ca focul pielea, ma doare inima cand il vad, nici nu stiu cum sa-l mai fac sa se distreze, sa uite....

Oricum fetelor, cred ca sunt dusa raaau cu capul daca ma gandeam azi la Raducu (am fost plecata vreo 2 ore sa rezolv niste acte) si in masina ma gandeam la el si mi s-au strins lacrimile de nu mai vedeam sa conduc E posibil mai?!?!! Cel mai nasol simt faptul ca NU POT sa-l ajut, asta ma seaca! Daca as putea sa trag de dintii aia sa iasa mai repede, unul mai e de iesit, restul au spart gingia si sa se linisteasca si baiatul meu odata!



Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

fetelor, bebelusii vostri fac scandal daca nu ii scoateti afara cat vor ei?
Andrei ma terorizeaza. Cum ajungem la lift si mai ales in fata blocului este cel mai ericit om. Cred ca tb sa ma gandesc si sa-mi iau o casa ca lui Andrei ii place afara. La parintii mei statea afara cat dorea, manca afara, se juca, etc.....

ce ma fac?

Tineti-mi pumnii, maine mrgem lala controlul lunar la oftalmologie, am niste emotii, sper sa fie OK.

Nicoleta si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mai du si eu un semn de viatza... fimea maraie non stop, cred ca e si alintatura dar bag mana in foc ca ua si dintii partea lor... am o intrebare: cati mai aveti 2 dinti ? ca noi la 11 luni avem doar doi dar restul se simt in gingii si nu ies, basca ca am vazut ca se umfla si caninii de sus.

io numai stiu cand am dormit ultima oara bine, am inceput de oboseala sa o raresc si cu netu.

in fine, mi-a venit mobila noua luni, aia de la sufrageri si un coltar pt bucatarie... au avut nevoie de doua masini sa o aduca... saracii, erau desalati.

arata beton, instalarea, caratul si montajul, retusurile.. au durat cam 7 ore... ma durea dibla... buun, terminara sufrageria si s-au apucat sa-mi repare dulapul din bucatarie, care acu doua saptamani cand l-au dus, l-a montaj au crapat ppfl-ul din spate si am cerut sa fie inlocuit. (1 ora a durat chestia asta, basca ca pfl-ul nou era mai mare dect trebuia.)

am plecat la sora-mea sa modific un dulap (sa-l micsoreze ei in inaltime)... a mai durat 30 de minute dat jos dulapul, care era pus undeva la 1.80 sus... inca 2 ore sa-l duca la taiat si readus la soramea... montajul pe perete a fost dezastruos... a durat 45 de minute.

ce sa mai, am avut o zi calvar.. marti am pus cartile, am mai aranjat pe ici pe colo biblioteca... si acum am sa dau cu vinarom in balcon si sa ma apuc sa-i fac camera lu fimea... o sa dau in nebunie...

v-am pus pozele cu mobila in al doilea album al nostru.. cel cu capsunika: http://community.webshots.com/album/165587603ZDIXFz


roisin, uite aici un link interesant pt tine: http://freespirit.ro/index.php/cPath/51_53/sort/3a/page/2?osCsid=8334d51d4e73949dd4d894df32b6b7c5

va las, ca azi tre sa caut sigurante de sertare si de usi pt dulapuri... si-a prin mandra mainile de cateva ori deja in sertare.

Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

multumim pt urari si uram si noi cu intarziere La Multi Ani sarbatoritilor de ieri: Cezar si Ioana Maria.

Freia si Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

sarbatoritiilor Horia Stefan si Stefan Daniel, sa cresteti mari si cumintei.
Fetelor... eu sunt la cura de slabit de ieri, pe bune ca nu se mai poate asa, sa imi fie rusine sa ies la plaja din vina colaceilor. Lisa cred ca imi urmeaza si ea exemplul, ca dovada ca ieri a cam stat moarta de foame , ca si mine de altfel, diferenta fiind ca eu as fi mancat tot frigiderul , in schimb ea nu a vrut sa manance mai nimik, cred ca din cauza caldurii.
Dana_ene m-am conformat si am pu poze noi cu Lizuca ( si patrocle ) ia conformeazate si tu si pune poze noi cu scumpica de Oana, chiar ma uiatam la pozele ei de la 8 la 9 luni :))) e asa finuta si are asa o fata de copil cuminte cuminte , hehehe ... asa zice si tata de Lisa, ca vai ce fata de copil cuminte are ... dar de unde : baba frumoasa si copil cuminte :)))
Iuliana am reusit pana intr-un final sa imi fac timp sa vad pozele Emmei de la petrecere ... ai o fetita direct iesita din comun de frumoasa, o dulce.
Si acum cine vrea sa ne vada, ca doar avem si noi poze noi de la 9 la 10 luni ... aici ne puteti vedea :http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
Va dorim o zi frumoasa

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nicoleta, iti tinem umnii pentru controlul de la oftalmologie . Sa veniti cu vesti bune, frumosilor !

Danat, si eu pup poponelul lui Raducu rosior!
Oana a avut saptamanile trecute problema asta, la fel plangea si ea cumplit dupa ce facea kk, din cauza usturimii. A fost din cauza caninului care a iesit la scurt timp.
Cum am rezolvat ? Pai, in primul rand dupa fiecare kk si la schimbarea scutecului am spalat-o la poponel cu apa calduta si cu sapunel, apoi am uns-o cu Nidoflor. Dupa o zi era ameliorata iritatia, apoi a trecut.
Dar toata perioada cat a facut kk des si moale, am spalat-o si am dat cu Nidoflor, chiar daca trecuse roseata.

Ah ! Nu-mi mai spune de dorul de bebe ! Este taaare greu fara puiul meu drag ...

Roisin, moralu' sus si multa putere !
Sanatate lui tati !

Mai, fetelor, si pe mine ma bate gandul la al doilea bebe .
Dar asta la anu', ca acum n-avem voie, din cauza operatiei.
Stam cuminti .

Vineri am examen de la ora 10:00.
Sa-mi tineti pumnii, ca tare greu e cu invatatul asta la 33 de ani. Nu intra in cap nimicuta, zau asa !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Loredana, ce m-a distrat faza cu Oana si fatza de fetitza cuminte .
Ca bine-ai zis, cine-a vazut "baba frumoasa si copil cuminte", mare dreptate a avut !
Ai dreptate, nu am mai scos poze cu Oana, am deja 2 filme de dus la developat, imi fac mea culpa.
Dar acum ca am reluat serviciul, n-am apucat sa mai ajung prin oras, program strict: casa-serviciu-Oana-casa

M-am uitat la toate pozele voastre. Lizuca e o scumpete, frumoasa si gingasa. Oricum eu am o afinitate pentru ea, ca doar suntem nascute in aceeasi zi .
Ce frumoasa este in costum de baie !!
Hei ! Si ce interesant este suportul ala in care sta la baita. Excelent !
Mortala faza cu statul in cap. Credeam ca numai Oana face asa, dar vad ca si Lizuca ta ii tine isonul. Sportive fetele noastre !

Freia, misto mobila. S-o purtati sanatoase !
Te-am vazut si pe tine in vitrina bibliotecii, ha !

si multi pupici pentru Horia si Stefan Daniel, care-au implinit 11 luni ! Sa creasca mari si sanatosi !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput