Bebelusi de Aug - Sept 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am pus poze de la 11 la 12 luni si de la petrecere. Pupam fetele si bebeii!!!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai, sa nu dati cu oua, da' noi azi iar am fost in Ungaria, cred ca v-am innebunit cu plimbarile noastre. Da' cartea verde e valabila numai pana vineri inclusiv, asigurarile medicale pana miercuri, iar tati e de garda si miercuri si vineri, asa ca fu ultima ocaziune si n-am vrut sa o ratam. Am fost la 100 km, intr-un orasel mai mic, de marime a Satmarului, dar care are 3 supermarketuri plus un plaza(ceva gen mall, dar mai micutz), iar la noi in oras nu e nika. Cum nu prea am avut ce vizita in oras si ne-am delectat prin mall si marketuri. De cumparat nu prea am avut ce, dar tot i-am luat Silviei un body si o jucarie, am testat sa vedem daca ii plac masinutele. Nu a zis nu, asa ca i-am cumparat-o.

Iuliana, eu am citit si am vazut si o emisiune la tv cum ca e normal(fiziologic, din cauza pozitiei in uter) pana la un an jumate ca bebeii sa aiba piciorusele strambe si sa nu calce normal cu talpa. Eu nu mi-am facut probleme cu Silvia, pe Diana n-am prins-o in primul an in sandalute, asa ca nu mi-am dat seama. Silvia nu are sandalute cu glezna, cele cu care ai vazut-o in poze sunt trimise de sora mea si mi-a spus ca nu a gasit cu glezna, probabil ca a disparut teoria aceea ca e obligatoriu sa-i sustii copilului glezna, ca altfel se deformeaza. Daca e in casa cu piciorusele goale, calca si ea normal.
Cu siguranta talonetul nu e obligatoriu, asta am intrebat ortopedul pediatru si a zis ca nu are nici o legatura cu formarea boltei la picior.
Acuma e bine daca ai de cine sa intrebi, un specialist care sa-si dea cu parerea. Ne vom interesa si noi.
Mai si eu care am crezut ca sunt singura care sunt cu capul printre avioane...azi am cumparat ceva intr-un market si erau cosuri din acelea in care trebuie sa introduci la inceput moneda, iar cand ai terminat cumparaturile, o scoti...iar eu la cat eram de concentrata cum se procedeaza( deh', ca vitzelu' la poarta noua, ca la noi nu e asa ceva), am lasat cumparaturile acolo, in cos...m-am intors dupa cateva minute si supraveghetorii incercau acum sa scoata cumparaturile mele si tare se mai distrau...da' le-am recuperat.

Dana-ene, bafta la examenul care te asteapta!

Anny, multa sanatate!

Roisin, nu-ti fa probleme, va descoperi Miruna si singura dulapurile, nici eu nu le-am aratat Silviei, dar are acces numai in cele 2 de pe hol, cu pantofi, ca in rest le-am blocat. Asa ca trebuie sa lucre si ea ceva...mai putin periculos.

Apropos, voi ii lasati sa umble pe unde le pica lor bine? Ca eu intr-una strig la Silvia ca nu are voie ba intr-un loc ba in altul, da' nu asculta deloc, iar daca o iau de acolo, face nitel de isterie, ii atrag atentia cu altceva, dar cand se plictiseste merge iar acolo unde i-am interzis. Si isi gaseste tot chestii cucare nu vreau deloc sa o las: tv, combina audio, imprimanta, reviste si carti care sunt la nivelul ei. Problema e cand dispar din camera si nu o vad cateva minute, cu siguranta o gasesc ori cu palmele pe tv, ori tragand de imprimanta, ori piscalind butoanele de la combina. Noroc ca prizele nu sunt la indemana, sunt pe undeva prin spatele mobilelor si nu ajunge la ele.

Pupicei sarbatoritilor din zilele trecute pe care i-am sarit, dar fara intentie.

Mihaela, Diana (22 nov 1996) si Silvia (10 sept.2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, e asa de scumpa Emma tunsa, ca-mi venea sa-i dau o gramada de pupici asa, prin ecranul monitorului !
Noi am incercat sa-i cautam Oanei pentru mers tot felul de incaltari cu partea care sa-i sustina calcaiul, dar nu le-am gasit asa pe toate.
Ca urmare are si sandalute, cu care merge la fel, un pic stramb.
Nici eu nu cred ca-i vreo problema, mai ales ca daca are piciorul gol sau cu ghetute merge bine.

Mihaela-plimbareata !!!!!!!!!!!!! Mai, tu-mi faci in ciuda, ca eu trebuie sa stau la birou .

Tango, ma bucur ca ati scapat de "pietroaie". O pupam dulce pe Daria cea scumpa si gratioasa .

Loredana, haide trimite repede-repede poze cu Lizuca, ca mi-e dor de fetisoara ei frumoasa.
Felicitari pentru progrese si pentru dintisori.
Se face domnisoara, acum ajungem la 1 an !

Raluca, ce m-am distrat la faza cu "papatul nisipului". Mi-o imaginam pe Ioana !
Manca-o-ar mama pe ea de scumpete!

Miruna, sunt asa de frumosi puisorii tai si ce mari s-au facut ! Mi s-au parut baietei de peste 1 anisor, asa de bine arata.

-------------

pentru sarbatoritii de astazi:
IOANA MARIA ALEXANDRA
IOANA MARIA
si
CEZAR ALEXANDRU !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Uitam...

Raluca, nu-i cam nasol sa-i dai mancaruri prajite Ioanei ?
Eu inca n-am avut curajul asta.
I-am facut totul fiert.

Fetelor, am vazut ca va avea loc un salon pentru mamici si copilasi in septembrie (www.babyexpo.ro).
Ce ziceti, nu facem o intalnire intr-una din zilele acelea, sa ne informam si distram in acelasi timp ?


Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Iuliana sa-ti traiasca papusha ma! e scumpica foc tunsa! Eu credeam ca ai tuns-o mai scurt. E o dulce in pozele de la petrecere! Mai, mai si ce rochitza avem!

Fetelor avem 7 dinti! Ii tot ies la dintisori copilului meu, unu dupa altul Si nu face urat saracutzu de el... Decat ca e putin marait, atat tot! AAA si mai face din cand in cand, asa ca un om tare abatut:EEEEEEE, EEEEEEEEE Imi vine sa-l mananc!

Si mie mi-e cam frica cu prajelile! Pana acum i-am fiert lui Matei.
Bine, dar nici pentru noi eu nu gatesc cu prajeli sau rantas.
Asa ne-am obisnuit. Eu am avut hepatita la 7 ani, nici Bog nu sta prea bine cu ficatul si prefer sa fierb. Din cand in cand mai fac si eu ceva prajit. De ex. in week-end-ul asta am facut ficatei de pui prajiti cu usturoi si mamaliga. Fetelor, am mancat si Duminica seara iar ieri am simtit ca innebunesc. O durere de cap (asta e de la bila) si o greatzaaaa de nedescris! Dar, gata, azi nu mai am nimic, a trecut.

Scuze Cristina ca nu am dat mai multe detalii de parcul Carol, dar am postat mesajul destul de tarziu, eu a trebuit sa plec de la servici si acasa nu am internet. Am fost sambata pe la 11, am stat la terasa, am baut bere, am mancat mici. A fost tare frumos!

A inceput Matei sa bea ceai. Imi bea si cate 200 ml pe zi. Apa tot nu serveste dumnealui. Mai bine bere Ar vrea el!

Mai Danat mai, dar frumosi mai sunteti! Am vazut pozele cu voi 2, before Raducu! Super, ce mai!

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

pentru sarbatoritii zilei :
IOANA MARIA ALEXANDRA IOANA MARIA si
CEZAR ALEXANDRU !
Sa ne traiasca!

IulianaEmma Ana e o scumpa!
Tango Ma bucur ca ati scapat de ghips. Sanatate multa!

Am scapat bine dupa week-end-ul in trei dar cam daramata! Nu i-a placut patutul de acolo ca era de lemn si a dormit cu mine in pat dar cred ca nu i-a placut ca s-a trezit de citeva ori si dai leganat.
Acum inteleg eu cam ce patiti voi in fiecare zi.
Salutare si s-auzim de bine!

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pupici si LA MULTI ANI si de la noi bebeilor nascuti zilele astea!

Mih, inteleg ca stii de pozele noi de la Bog, da' ti-a zis si ca am stat tete-a-tete duminica dupa amiaza pe ciat?! A fost sporovaiala misto...Pupici lui Mateiu frumos, si sa stii ca l-am "cerut" lui Bog in casatorie si cica Doamne fereste!... da' i-am zis hoooo barbate, ca-i pt viitoarea mea fetitza, ca o sa fie buna diferentza de anisori. Ntz ntz numai la prostii se gandeste barbatu' asta al tau....

Noi, in schimb, suntem varza la burtica, Radu este in plin fenomen de aparitie a celor 4 incisivi superiori (deodata toti 4!!!). Nici nu mai conteaza agitatia si sacaiala pe care le are, si de care ma tot vaitam, cat faptul ca dupa ce l-am pus pe picioare sapt trecuta, de ieri a inceput iar (!!!) cu scaune moi, mai dese, s-a iritat ingrrrozitorrr la funduletz (cu toate ca-l ung mult cu Bepanthene) dar probabil ca-i din cauza diareei. Are si putina temperatura, iar pediatra mi-a zis ca-i clar din cauza eruptiei dentare. Cand a vazut ce umflata ii e gingia de sus, a spus ca-i clar. I-am mai dat cate un plic de Smecta pe zi in ceai de menta, slava Domnului ca-l accepta, dar nu se vede nici o imbunatatire.
Acum, eu ma gandesc, daca e chiar numai din cauza dintilor (ceea ce inclin sa cred) este oarecum normal ca nu vor trece simptomele astea pina nu trece si starea de inflamare acuta a gingiei, asa ca probabil doar pot sa tin situatia putin sub control, si nu s-o ameliorez. Doctorita mi-a spus de ieri sa ii dau si Debridat, azi abia i-am dat odata si inca nu vad nimic mai bun...Ma doare sufletul sa-l vad asa, deja plinge imediat cum face kk, pentru ca nu mai suporta usturimea....Mai pot sa-l ung si cu altceva? AI vostri au facut asa urit?! V]



Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Danat da, stiu de pozele noi de la Bog! Mi-a spus ca ati sporovait Duminica Cred ca o sa scanez si eu cateva poze cu noi doi de cand eram mai tinerei.

Pe cand fetitza Dana? Al meu consort ma innebuneste cu al doilea copil. Ieri mi-a fost cam rau si el se gandea deja ca e tititzaI-am spus ca mai are de asteptat Vreo doi ani.

Pupici lui Raducu! Saracutzu de el, ce se mai chinuie cu dintzisorii astia.... Lui Matei ii trece cu Bepanthen... Ii dau si eu in fiecare seara si dimineatza nu mai are nimic. Stiu si eu ce sa zic? Ai incercat si cu Sanosan? Dar cu crema de galbenele ai incercat? Stiu ca si asta e buna. Crema de galbenele de la Elmiplant. O prietena de-a mea ii dadea fetitzei cand se irita rau la pasa. Nush ce sa-ti spun... Saracu Raducu...Mi-e mila de el.

Tango ce bine ca ati scapat de ghips! Multa, multa sanatate!

Mai, Rodica, mai, dar ce baiat chipes ai! Are niste ochisori......


La multi ani Ioanei Maria si lui Cezar Alexandru! Sa creasca mari si sa fie sanatosi!


Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Danat, spala-l cu ceai de musetel sau tarate dupa fiecare kk si da-i cu ulei fiert sau unguent de galbenele.
Pupam poponeata lui iritata!

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Multumim mamici ca nu ne-ati uitat si ca va bucurati alaturi de noi ca scaparam de pietroaie! Va pupacim pe toate si mai mult pupacim bebeii vostri!

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput