Bebelusi de Aug - Sept 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Freia si noi avem numai 2 dintisori. urmeaza cei de sus. Simptome sunt
Am vazut mobila, imi place si sa o stapaniti sanatosi.
Am vazut si pozele cu fetita ta la 10 luni, vad ca si ea este incantata de masina de spalat. Andrei idem, cand vede masina de spalat e in culmea fericirii.
deja citeste H Potter????

Am descoperit ca lui Andrei ii place cand tai ceva cu foarfeca, rade si e tare haios. Am taiat o perdea la bucatarie si era pe jos de ras. Poate il vad in curand taind perdelele de prin casa, daca prinde foarfeca.

Merg sa-l adorm pe Andrei, e tare marait.

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, care vreti sa aveti bebe nr.2, am gasit un site unde poti sa-ti calculezi datele in care ar trebui sa daca vreti baiat sau fetita .
Daca vreti, va si atentioneaza, ca sa stiti ca-i ziua cea mare .

Uite, aici:
http://www.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html

Iuliana, Cristina, Danat ... ia vedeti, fetelor !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Freia ce dragut. Aveti olita identica cu a noastra numai ca a lui Andrei este rosie, pt. ca nu am gasit albastra. interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Dana-eneinteresant site . Vad ca te preocupa sb. Si eu mi-as dori al doilea bb, dar nu avem voie deocamdata. Mai asteptam

Nicoleta si bb Andrei

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si pentru ca stau si citesc aproape zilnic despre micile progrese ale fiecaruia in parte, vin si eu sa ne laudam un pic...
Avem si noi cei 8 dinti din fata! Au spart in cele din urma 3 o data...iar acum baga degetelele undeva in laterale. Nu stiu ce sa cred: sa fie maselutzele sau caninii sau doar se musca in fata asa ca baga degetelele acolo unde nu are dinti?
Mergem si noi tinuta de manutze iar uneori si doar de o manutza cu toate ca se dezechilibreaza si ma apuca de picior.
Dar ceea ce mi se pare mie grozav este ca...STIE CINE ESTE MAMA SI CINE ESTE TATA!
Ne-am jucat duminica de-a "Unde-i mama? Unde-i tata?" iar noi aveam cate o batista pe fatza. Important este ca o dadea jos de pe fatza mea la "Unde-i mama?" si se ducea la tat-su cand o intrebam "Unde-i tata?" iar daca o intreb "Unde-i Andra?" se uita in oglinda!
Pentru noi este cea mai mare realizare!



Liliana& Andra-Maria

http://community.webshots.com/user/liliac1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Hello! Si "la multi ani!" tuturor sarbatoritilor de astazi! Ce facem noi, asta, fireste, in cazul in care intereseaza pe cineva...
. Suntem cam zvapaiate, umblam peste tot in patru labe, facem chiar mutrisoare si ne ridicam in picioruse tot timpul, tinandu-ne fie de pereti, fie de scaune, fie de canapea si... Chiar de ben, canicheul nostru, daca el sta neclintit, ca de cele mai multe ori fuge de rupe pamantul din calea bebitei, ca-l trage tare de urechi. bine ca fuge, ca n-as vrea sa puna toata ziua mna pe el, desi are toate vaccinele la zi, e deparazitat intern, e samponat saptamana de saptamana si dar cu Frontline din luna in luna. Cum el primul meu baietel, are 4 anisori si-l iubesc ca pe ochii din cap, nici nu se pune problema sa nu mai faca parte din familie, mai ales ca medicul meu pediatru mi-a spus ca un copil e bine sa creasca cu un animal in casa, cata vreme acesta este ingrijit si nu prezinta un pericol. De papat, papam bine, n-am ce zice, cu meniurile stam cam prost, ca nu stiu ce sa-i mai dau... Papa de toate, dar vreau sa-i dau mereu cate ceva nou si nu stiu ce sa-i mai fac... Poate sa-mi spuna cineva reteta de dovlecei cu branzica la cuptor si dovlcei umpluti? Desigur, totul preparat pentru bebei, nu ca pentru oamenii mari. sau pot sa-i fac asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Elena-teodora. eu i-am facut dovlecel umplit cu branza dupa urmatoarea reteta:

un dovlecel de marime medie. l-am taiat in 4 buc, l-am curatat de coaja, i-am scos semintele. Apoi l-am oparit un picut. Intre timp am pregatit umplutura astfel:
branza dulce - 100 gr
un ou,
gris 30 gr(preparat in prealabil), eu am folosit gris de la Knor puiut si se fierbe intr-un minut in lapte.
patrunjel
Eu am pus in aceasta compozitie si un pic de iaurt.
se amesteca bine, se umplu dovleceii si se dau la cuptor. Pe deasupra am pus iaurt sau smantana sau cascaval ras. Lui Andrei i-au placut f mult.

Poate mai au si fetele alte retete.

Spor la treaba.

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

dovlecelul se pune la cuptor intr-un vas uns cu unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Nicoleta, mersi mult pentru reteta. Diseara asta ii fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Dana_ene si multumim de complimente ... Stiu ca sunteti nascute in acceiasi zi, tu si fiicamea ... ce fain ... cand sarbatorim implinirea primului anisor la Lisa sarbatorim si implinirea ??? ( primului anisor al tau )... Apropo ... Oanica ta este fecioara , super zodie, mi-as fi dorit sa fie si Lisa fecioara ... Se spune ca fecioara este una dintre cele mai bune zodii ... balanta ... hmmm. Oricum mai bine balanta decat scorpion, ca de altfel Lisa normal trebuia sa apara pe 23 octombire, scorpion dar a fost cam grabita, probabil ca mirosea ea ceva de seitul asta si vroia sa fie in aceeiasi zi cu tine :)))
Fetelor voi ce mai dati la bebei sa manance, ca eu sunt rau de tot in pana de idei, nu mai stiu ce sa ii fac de mancare ...
va pupam

pozele noi aici: http://community.webshots.com/user/lisa_mica28


lore

Mergi la inceput