Clomiphene ?
Raspunsuri - Pagina 2
narcis spune:
Paula
am inteles ca pentru fetele care au un ciclu mai scurt dupa ovulatie, este bine sa inceapa din ziua a 2a cu stimularea. Ar mai fi o explicatie - ovarele tale au nevoie de mai multe zile pentru a produce ovocitele - avind in vedere ca ovulatia este cam din 11-14a zi. Stai linistita - doctorul stie ce face - in plus mergi la control, nu? Pe ultraschal se vede cit de dezvoltate sunt ovo si cite la numar. Iar daca ti s-a prescris numai 1/zi nu e pericolul de super stimulare prea mare.
Pupici
Narcisa
camy062004 spune:
psj da-mi mai multe detalii despre cum se ia carpicon ce este medicament sau supozitor?si tinctura de mugur la fel cum se ia mersi mult.
camy
camy062004 spune:
paula esti super mersi mult pt. reteta care mai dat-o eu am ancercat cam 4luni sa iau diane35 dupa care le-am intrerupt ca nu le suportam si de vreo 2ani nu am mai luat nimic am gasit un doctor pe site naturaplant care face acupunctura dar sincera nu prea stiu nimic despre acupunctura asa ca am mai amanat putin dar totusi am sa iau reteta care mi-ai dat-o tu .sper sa fie bine ca chisturile le am cam de mult si nu pot sa mai aman tinand cont de faptul ca imi doresc tare mult un bebe cred ca si asta este cauza sterilitati mele aaaaaaaa am uitat sa-ti spun ca nu am ramas insarcinata niciodata cu toate ca imi doresc tare mult incaodata mersi mult si mi-ar face placere sa mai vb.
camy
martha78 spune:
Camy, tinctura de zmeur se ia astfel: cate 30 de picaturi de 3/zi, iar carpiconul (supozitoare) se ia de 2 ori pe zi.
Mihaela
Tia spune:
quote:
Initial creeata de Ancade
Fetelor cine a luat Clomid si a reusit doar cu el sa ramana gravida si dupa cat timp?
Azi mi-a prescris si mie pt 3 luni sa iau;dar cine stie cand imi vine ciclul.Abia sapt viitoare merg la echo si sotul sa doneze "ceva";azi sunt in ziua 19 dar inca nu am avut ovulatie.Azi mi-a luat sange si mai merg in ziua 2-3 de ciclu pt alte analize.
Cat costa in Romania Clomidul? Aici pe 15 pastile am dat 14 euro...mult, nu? Si vad ca asigurarile nu-l platesc.In ziua 14 a ciclului trebuie sa merg pt test postcoital.
CAm asta s-a discutat azi la prima Infatisare la ginecolog.
Anca( de 3 ani aspiranta la al 2 lea bebe)
quote:
Originally posted by Lorelai
eu am luat clomid anul trecut. am luat 3 luni si am ramas in prima luna dupa tratament (se zice ca mai ramine in organism inca 2-3 luni dupa). din pacate sarcina s-a terminat nefericit.
14 euro pt 15 pastile nu mi se pare mult. eu dau 60CAD pe 10 pastile. poate e mai ieftin in Romania.
sa ne scrii cum merge tratamentul. pina acum nu cred sa mai fi ramas cineva de pe forum numai cu clomid. poate la tine e cu noroc.
Lorelai
sheherezada spune:
Eu iau clostilgbegyt de doua luni ,cite doua pe zi,din ziua a 5-a pina in ziua a 9-a si duphaston din ziua a 11-a.Inca nu s-a intimplat miracolul si mai am doar o luna de tratament.Incep sa ma panichez...
Vi s-a intimplat vreuneia dintre voi sa aveti simptome clare de graviditate (sinii umflati,ameteli,greturi) in timpul tratamentului si sa fie o reactia a medicamentelor?
Va multumesc.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
annaa spune:
Da
Eu am luat 6 luni, trei -pauza -trei.
Si de fiecare data din ziua 15-16 credeam ca e gata gata cu ochisori, stari de greata, sani unflati si foarte sensibili la atingere, somnolenta.
Surpriza a fost ca pe perioada celor trei luni cat am fost insarcinata- (nu in urma tratamentului) nu am avut nici un simptom.
Dar nu se stie poate poate.
Bafta
Ana
sheherezada spune:
Multumesc pentru raspuns anna ,dar acum m-am dezumflat de tot!Credeam ca poate-poate daca mai astept citeva zile o sa iasa testul ala pozitiv.Acum se pare ca nici macar speranta nu o mai am!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
psj spune:
Ti-a intarziat multe zile ? Poate chiar e ... Fa-ti un test de sange si asa stii sigur. Si eu am luat 2 luni(chiar 2/zi) da n-am avut nici un simptom , da nici vreo mare realizare din pacate.
Paula.
teodora spune:
Am luat si eu Clomiphene timp de 5luni. Incepeam din ziua a 4-a.Insa doza nu a fost acceasi in fiecare luna.In functie de cum am raspuns la tratament am luat 1 pastila in prima luna, in luna a 2-a si a 3-a am luat 2,iar in luna a 4-a si a 5-a am luat 3. Ultima luna a fost cu succes si baby are deja 3 luni. Am facut deasemenea si inseminare,iar inainte de ziua inseminarii faceam o injectie pt. declansarea ovulatiei.Acum o incurajez si pe cumnata mea sa inceapa acest tratament, desi ea imi spune ca dr. la care merge nu i-a recomandat sa faca si inseminare pt. ca rata succesului e foarte mica.Normal ca doctorilor le convine sa faca direct FIV pt. ca e mai scump.
Sansele mele erau de 5% cu FIV si uite ca am reusit cu inseminare.E adevarat ca din mai multe incercari, dar s-a putut.
Puteti sa ne vedeti pe webpage: www.petrutiu.com
Va doresc la toate sa vi se implinesca ceea ce va doriti atat de mult.