Clomiphene ?
Raspunsuri - Pagina 3
andra10 spune:
Buna fetelor,vroiam sa va spun ca si eu am luat Clomiphene timp de 5 luni cite o pastila si acum ma pregatesc pentru 2 pastile pe zi din ziua a 5-a .Luna asta mi-a intirziat 10 zile ,am fost la doctor si mi-a zis ca nu sint insarcinata ci doar am o reactie la pastile.Am luat si Duphaston din ziua a 11 timp de 10 zile,vitamina E forte dar bebe intirzie sa isi faca aparitia.Eu inca mai sper intr-o minune chiar daca lunile trec asa de repede fara nici un rezultat concret.
Bafta la toata lumea
Andra
Oana_B spune:
Eu sunt la runda a patra de clomiphene si n-am nici o speranta ca mi-ar fi de vreun folos. In schimb, am o menstruatie mult mai abundenta, vine la fix si ma dor sanii de capiez in faza luteala.
Andra, da' stiam ca tratamentul se face maxim 6 luni consecutiv dupa care urmeaza pauza. Iti mareste doza acum la a 6-a luna?
Oana_B
ginnet spune:
Buna fetelor!Am luat si eu Clostilbegyt 2 luni dar mi-a fost rau de am crezut ca mor ....dureri de burta,crampe.La ecograf foliculii erau de 2.74mm dr.a fost f.multumit de mi-a zis ca fac 2 gemeni....dar nu s-a intamplat minunea si nici nu am mai luat.
Acum am prog.la Niculescu sunt f.nerabdatoare sa vad ce imi zice,e pt.prima oara cand ma duc la el am auzit ca e un dr.f. bun.
Va multumesc ca existati!
Sa auzim numai de bine!
Ginnet
Floran spune:
Eu fac de trei luni stimulare cu clostilbegit si instilatii. S-a intamplat la cineva sa faca candida de la closty? Cat timp se poate repeta acest tratament. ????Au am dureri de ovare in timpul ovulatiei.
sheherezada spune:
Eu inca nu am depasit faza in care ar trebui sa-mi vina....mai am citeva zile 2-3.Dar simptomele erau asa de clare incit nu am mai avut rabdare si am facut un test.Daca o sa treaca si zilele astea fara sa apara...atunci o sa-mi mai fac inca un test!Ca am niste sani de nu s-a mai pomenit!Am impresia ca o sa-mi explodeze din clipa in clipa!Nici macar cind am fost insarcinata nu au aratat asa!Inca mai vreau sa sper intr-o minune....
Mereu aproape de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
andra10 spune:
Oana_B ,adevarat ca sint la a sasea luna de clomiphene dar inca nu am inceput sa iau ca rushi intirzie sa apara.U.M. a fost pe 23 august,ieri am fost la doctor si mi-a zis sa iau in continuare acum cite 2 pe luna.Nu mi-a facut monitorizare in schimb imi iau temperatura in fiecare dimineata si din 5 luni am avut ovulatie 3 luni restul...Asa ca inca mai am de asteptat,ieri doctorul vroia sa ma trimita direct la fertilizare in vitro dar mai incerc asa 3 luni cu 2 pastile ca e destul de scump aici si apoi mai vedem.
Imi doresc foarte mult un bebe,eu mai am un copil,cu el nu am avut nici o problema iar acum trec lunile si nimic.
Multa bafta
Andra
sheherezada spune:
Ce mi se pare ciudat e faptul ca in prima luna de tratament nu am avut absolut nici un simptom ?
Si mai am inca o intrebare.Am aflat ca in cele 5 zile in care se ia clostilbegyt nu este voie sa faci dragoste.E adevarat?Mie nu mi-a interzis doctorul acest lucru?!De fapt eu nici nu sint monitorizata!
Mereu aproape de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
psj spune:
De unde ai aflat ? Nu prea vad de ce ... Adica mie nu mi-a zis nimic. Nici eu n-am fost monitorizata , am facut luna trecuta o eco din initiativa mea (z26), si macar stiu ca nu aveam chisturi .
Oana_B spune:
Andra, multumesc pentru raspuns. Nici pe mine nu m-a monitorizat, mi-am luat doar temperatura (asta o iau oricum de aproape doi ani) si am folosit monitorul clearblue.
Sheherezada, la mine a fost invers:)))in prima luna am avut intepaturi destul de puternice la ovare si in celelalte trei luni nimic nici o umbra macar:)))
Gasisem un articol interesant pe net
http://www.inciid.org/fertinews/clomidtiming.html
un studiu facut de niste medici din Canada, cu zilele in care se iau pastilele si ei au ajuns la concluzia ca este mai bine sa se ia intre zilele 1-5 decat zilele 5-9 cum se face de obicei. O doza de 100mg (mai mult are efecte adverse) si o parte din femeile care au luat in zilele 1-5 au ramas insarcinate si nici una din cele care au luat 5-9 nu au ramas. Nici ei nu stiu sa explice prea bine fenomenul:)))
Oana_B