Clomiphene ?

Clomiphene ? | Autor: psj

Link direct la acest mesaj

Fetele care ati mai facut stimulari care este diferenta intre Clomiphene/Serophene si Ovamit , Clostylbegyt . Mie mi s-a dat Clomiphene dar la m-am uitat pe site la sensiblu si am vazut ca nici macar nu exista . E mai slab , mai tare ? Unde as putea sa-l gasesc in Bucuresti ?
Paula.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ovamit = Clostylbegyt
Au exact acelasi dozaj, aceeasi substanta activa. Difera doar producatorul.

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La fel si Clomiphene/Serophene, au aceeasi substanta activa clomiphene citrate, difera doar producatorul. Serophene parca e canadian si e mai ieftin.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La Sensiblu, clomiphene= CLOSTILBEGYT, de la EGIS, pret in jur de 150.000 cutia...mie mi l-a adus pe

aime - 21 saptamani
DPN 20 nov, dr. Mihaela Grigore, Mat. Cuza Voda, Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Multumesc mult , m-ati lamurit.Acum astept CM si incep sa iau din ziua 2.
Paula.

Mergi la inceput

Tot eu .. Am vazut ca in prospect scrie ca se ia din ziua 5-a . Mie mi l-a dat din ziua 2-a pana in ziua 6-a . A mai luat cineva asa ?
Paula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Eu am inceput luna asta sa iau ova-mit din ziua 3 pana in ziua 7. La mine a fost a treia luna de stimulare.
Pupici.

Mergi la inceput

Georgiana , ai inceput in zile diferite in fiecare luna sau mereu in ziua a 3-a ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

PSJ, in primele doua luni am luat closti si am inceput ziua 5-9. Luna asta, am facut eco in ziua 2 si pentru ca ovarele mele erau deja marite dr mi-a dat ova-mit si a zis sa incep sa iau din ziua 3 si daca nici luna asta nimika, luna august pauza, consultatie si apoi mai vedem cand o sa reiau din nou stimularea.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Dupa cum au spus si celelalte fete,nu e nici o diferenta intre ele,difera producatorul,ingredientul activ e acelasi,citrat de clomifen.
Eu am folosit Serophene,il gasest la 2NA,costa aprox. 300 000.La mine a functionat,in a sasea luna de stimulare si a treia inseminare.Daca nu reuseam nici acum deja trebuia sa trec pe injectabile,dar am fost norocoasa!
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mie mi-a dat din ziua 4 pana in ziua 8 Serophene. Cred ca exista o marja de zile intre care se pot lua pilulele astea, probabil in functie de lungimea ciclului.
Da' am si eu o intrebare, medicamentele astea au efect numai in luna care se iau?

Oana_B

Mergi la inceput