Relatia cu un partener mai tanar
Raspunsuri - Pagina 4
country girl spune:
Lasa mah, nu fiti invidioase pe gradina noastra de zarzavat
Si nu ne duceti grija [exprimare academica]
Cat despre cum se trec femeile mai repede ca barbatii, ar fi multe de povestit. Parerea mea e ca, cel putin in Romania, femeile se ingrijesc la orice varsta mult mai mult ca barbatii. Sincera sa fiu, fostii mei colegi de liceu, aratau la intalnirea de 10 ani muuult mai rau decat fetele (unele maritate si cu copii): burtosi, cu inceput de chelie, neingrijiti si decazuti fizic. Desi cu studii superioare si evidente posibilitati materiale.
Asta daca judecam doar prin prisma aspectului. Desigur decalajul de varsta se simte/resimte altfel sau deloc in diferite etape din viata, in functie si de temperament, preocupari, statut social etc
Doar ca in Romania, societatea e mai putin obisnuita cu acest gen de relatii si de obicei le judeca altfel sau par mai ciudate.
Ce sa fac, mah, daca de la veshted mie mi se apleaca?
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
dar face bine la conservare?
Sinzi
Daaa ! Somnul ajuta
sora2001 spune:
quote:Felicitariiiii! Casa de Piatra!
Originally posted by chatonel
m-a cerut de nevasta "bebelusul" meu.... el face 25 de ani si eu am deja 35.... ce ziceti, sa-l refuz de dragul gurii voastre rele?
Fetelor care se iubesc cu barbati mai tinerei... nu le bagati in seama pe HB-le astea, sint geloase si de-asta-s rele de gura
Toulouse, la ville rose
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
quote:Asta ar insemna sa caut un "Morcov" de 20 de ani.pentru ca sotul meu impineste luna viitoare 31 de ani....
Originally posted by noni930
Cica de 3-4 ori pe saptamina te intinereste cu 6 ani!
Pai la mine functioneaza!!!
Ema si Richard-Sora
noni930 spune:
quote:Asta ar insemna sa caut un "Morcov" de 20 de ani.pentru ca sotul meu impineste luna viitoare 31 de ani....
Originally posted by sora2001
Ema si Richard-Sora
[/quote]
Aaa, nuuu, aste e terapia MEA de rejuvenare.
Imi place sa cred ca la el nu functioneaza inca!
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Refuza-l
Refuza-l
zise HB sefa
Felicitari sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti !
:) merci
Il refuz, da-i dau adresa ta sa ii spui TU de ce
Toulouse, la ville rose
conchita spune:
quote:
Originally posted by noni930
Cica de 3-4 ori pe saptamina te intinereste cu 6 ani!
Pai la mine functioneaza!!!
doar atata poate la douaj'de ani? pfiuu, dar de 2 ori pe zi ce zici, cu bonus in uichend?
Authority Zero
chatonel spune:
quote:
Originally posted by sora2001quote:Felicitariiiii! Casa de Piatra!
Originally posted by chatonel
m-a cerut de nevasta "bebelusul" meu.... el face 25 de ani si eu am deja 35.... ce ziceti, sa-l refuz de dragul gurii voastre rele?
Fetelor care se iubesc cu barbati mai tinerei... nu le bagati in seama pe HB-le astea, sint geloase si de-asta-s rele de gura
Toulouse, la ville rose
Ema si Richard-Sora
Multumesc, cred ca o punem in BETON
Toulouse, la ville rose
conchita spune:
quote:
Originally posted by criistian
parerea mea....daca s-ar reduce otul la morcov atunci nu ar trebui sa isi faca nimeni griji...
uite in sfarsit vocea intelepciunii, laudabil cu atat mai mult cu cat e barbat
obsedatelor, numa "ciorba" conteaza pentru voi? :)))))
Authority Zero