Relatia cu un partener mai tanar
Raspunsuri - Pagina 5
Bubbles spune:
quote:
obsedatelor, numa "ciorba" conteaza pentru voi? :)))))
Vroiam sa va zic, au aparut cartofii noi... Este doar un gind inocent, serios, dar trebuie sa-l exprim, cind vad o asa pledoarie pentru morcovi
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Bubblesquote:
obsedatelor, numa "ciorba" conteaza pentru voi? :)))))
Vroiam sa va zic, au aparut cartofii noi... Este doar un gind inocent, serios, dar trebuie sa-l exprim, cind vad o asa pledoarie pentru morcovi
Un cartof - doi cartofi ... noi, astia se curata mai usor, unii nici macar nu trebuie curatati ... de noi ce is ... ca auzisem ca mai nou sunt preferati rasi (pardon curatati)
Tot un gand inocent
Bubbles spune:
quote:
astia se curata mai usor, unii nici macar nu trebuie curatati
E specialitatea sotului sa-i curete, eu inca nu am pus mina. Piureul de zilele trecute i-a iesit excelent, zice ca vrea sa mai faca si diseara. Nu refuz, ca si mie-mi place, e printre preferate.
quote:
Tot un gand inocent
Idem.
conchita spune:
treaba la cartofii noi e ca merg doar piure, de prajiti crocant nici nu poate fi vorba :))) plus ca pentru piure mai simplu e sa cumperi fulgi de cartofi si-ai terminat daravela.
Authority Zero
Adela99 spune:
Cartofii noi (citisem eu intr-o carte de bucate, ca altfel nu stiam, mis inocenta) nu trebuie zdrobiti, cica isi pierd gustul daca sunt facuti pireu. Autoarea cartii era HB cu diploma, asa ca eu tind s-o cred
Bubbles spune:
Au avut un gust super, daca am papat la 11 si ceva seara, nu am rezistat.
Mie-mi place piureul natural, cel din fulgi il mincam la munte in Romania, prin campinguri si pe traseu.
Adela99 spune:
Si mie imi plac cartofii si chiar si morcovii - naturali. Apelez la fulgi, doar cand sunt singura si (de ce sa nu recunosc) cand suntem prea lenesi ca sa gatim
Bubbles spune:
In Ro. imi placeau morcovii de toate marimile, aici "m-am fasonat" si nu-mi plac decit aceia mici (baby-carrots). Dar parca nici ceilalti nu-s asa de fragezi pe cit ar trebui.
Cred ca ne muta moderatorii pe forumul de bucatarie Desi, pe de alta parte, nu am deviat de la topic, nu?...
conchita spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Apelez la fulgi, doar cand sunt singura si (de ce sa nu recunosc) cand suntem prea lenesi ca sa gatim
apelez la fulgi cand vine randul meu la gatit, ceea ce se intampla rar, mdeh. :))
Authority Zero