Relatia cu un partener mai tanar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

mai..de ce sunteti rautacioase..???am vrut sa spun:
DACA ITI IUBESTI PARTENERUL NU CONTEAZA CUM E:BATRAN ORI TANAR!!!
De ce credeti voi ca ar fi altfel intr-o familie de genul asta??E asa cum este peste tot!!!Nimik ciudat..nimik..nelalocul lui!!
La ce anume te referi Sora 2001 cand spui" s-ar combina c-o femeie mai mare decit ei?"
la ce anume te gandesti ca i-ar putea desparti sau deosebi de un cuplu de aceeasi varsta??

Corina mamika de 2 baietzi !!!

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Corina
N-a fost cu rautate, dar din mine nu s-a putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

eu cred ca e foarte posibil ca un pusti sa aiba o pasiune pentru o femeie!!! i se pare firesc!
Dar ce te faci cand iti vine baiatul de 15 ani acasa cu una de varsta ta ca vrea sa se insoare?
Acum, serios, eu respect relatiile cu mari deferente de varsta. Le consider perfect normale...doar si intre tata si noua lui sotie e f mare diferenta!
Si cred ca au destule de infruntat si nu le mai trebuie si priviri ciudate pe strada sau comentarii rautacioase!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

eu cred ca e foarte posibil ca un pusti sa aiba o pasiune pentru o femeie!!! i se pare firesc!
Dar ce te faci cand iti vine baiatul de 15 ani acasa cu una de varsta ta ca vrea sa se insoare?

Sa nu exageram bineinteles ca sunt si exceptii, dar ...eu ma gandeam mai degraba la femei mai in varsta si baieti cel putin majori

P.S. adica, cum am mai spus "morcov tanar" si nu "morcovel"
P.S.S. si cand am spus gaina batrana nu m-am gandit la mumie (raportat la morcovelul de 15 ani o femeie de varsta mamei e o mumie)
Acceaasi diferenta de varsta peste inca 15 ani, e OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

m-a cerut de nevasta "bebelusul" meu.... el face 25 de ani si eu am deja 35.... ce ziceti, sa-l refuz de dragul gurii voastre rele?
Fetelor care se iubesc cu barbati mai tinerei... nu le bagati in seama pe HB-le astea, sint geloase si de-asta-s rele de gura

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Refuza-l

Refuza-l

zise HB sefa

Felicitari sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti !

Mergi la inceput

Adela, adica cand fiul meu va avea 15 ani eu voi fi o mumie?????????????
Sinzi si David
ps...sa incep sa imi fac piramida de pe acum?? hahahaha

Mergi la inceput

Piramida mea pe terminate, mai am doar un an si incerc deja de acum sa ma conserv: da-i cu creme (antirid), da-i cu masti ...

aaa... si ... ca am auzit ca ajuta la conservare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criistian spune:

Whuaaaaaa.....ce discutii......parerea mea....daca s-ar reduce otul la morcov atunci nu ar trebui sa isi faca nimeni griji...morcovul e tot morcov atat timp cat nu se moaie....de la caldura si in timp si daca nu e tinut in frigder......insa daca este mai mult de morcov....neaaaa....eu nu am de ce sa imi fac griji.....sunt unic pentru puiculitza mea

Mergi la inceput

dar face bine la conservare?

Sinzi

Mergi la inceput