Relatia cu un partener mai tanar
Raspunsuri - Pagina 2
korinna spune:
Cand spuneam ca sunt 8 ani..intre noi..am uitat sa zic..ca el e mai tanar cu 8 ani ca mine.Si zau daca se vede.Uitati-va si voi pe pozele mele!
La inceput imi faceam si eu tot felul de pb...l-am refuzat categoric de la inceput..insa el a insistat si a zis ca nu conteaza.Vreau sa va zic ca e un tip la care trag fumeile ca mustele..da nu se uita la nici una..macar atata cat vad eu!
Si cum spuneati si voi..si unul mai batran poa sa-ti faca o faza din asta cu alta mai tanara.
Si la inceput si la noi parintii..off..ai mei..ai lui..toata lumea ne vroia despartiti si relatia terminata.Asa ca am scos actele fara sa stie nimeni.Nimeni!O vreme ,desi aveam actele scoase....eram casatoriti lega...nimeni nu stia..eu stateam la mine..el la el.Ne intalneam ziua..ne plimbam..seara fiecare la casa lui...hihi
A trecut..ne iubim f mult.Ne bucuram de "rosu iubirii"cum ii zicem noi la cel mik!
eu zic:NU DESCURAJA!
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
sora2001 spune:
Bineinteles nu conteaza ce zice lumea ,dar eu cred ca nu m-as potrivi cu unul m-ai tanar ca mine,,,A,,acum poate DA,dar peste 10 ani nu cred ,pentru ca femeia imbatrineste mult mai repede de cit barbatul, din toate punctele de vedere.
Ema si Richard-Sora
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by sora2001
pentru ca femeia imbatrineste mult mai repede de cit barbatul, din toate punctele de vedere.
Ema si Richard-Sora
"Gaina batrana face ciorba buna" (da' cu morcov tanar)
Scuze, nu s-a vrut un atentat la pudoare, doar o glumitza
criistian spune:
asaaaa....eu sunt sotul Korinney...cel cu 8 ani mai mic....si consider ca tot ce conteaza este puterea de a trece peste prejudecati.....noi am gasit puterea in dragoste si in intelegere atat unu fata de celalt cat si fata de cei care ne judecau....ca pana la urma lumea e facuta din oameni.....asta insa n u inseamana ca am cedat ...din contra ne-am impus si am ajuns sa fim intelesi de ceilalti si luati ca ceea ce suntem..o familie....eu stiu ca absolut orice e posibil.....unde dragoste nu e nimic nu e....iar partea cu gaina batrana e cat nu se poate mai adevarat.....meeeaaahhhhh ce ciorba ieseeeeeee
eVo spune:
- Diferentele de varsta devin o problema doar daca voi faceti din asta o problema.
- Nu cred ca varsta e importanta intr-o relatie, si cred ca maturitatea nu tine absolut deloc cont de varsta!!! Nu au absolut nici o legatura.
- Fiecaruia ce-i este scris, dar acum zic si eu ca nu-i bine sa ai prejudecati in ceea ce priveste varsta.
- Tu vezi de casa ta, de casnicie si lasa lumea sa-si bata gura degeaba.
la toate astea mai adaug si eu .. fa exact ce simti si nu regreta orice decizie ai lua .. buna sau rea
Unui copil trebuie sa-i oferi tot, fara a-i cere nimic !
sora2001 spune:
-Adela99."morcov tanar"
-Eu nu cred ca pot sa-l mai rontai,asa ca tot pe cel "vested" il prefer.-iar ciorba iese mai buna .pentru ca-i mai "copt"Ema si Richard-Sora
korinna spune:
sora2001...sunt oameni intre oameni..barbati si femei diferite...la noi asa a vrut soarte.Si suntem fericiti.Foarte.
Acum..ce sa zic de morcov??Daca nu-ti iubesti partenerul nu conteaza de e tanar sau batran.
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by korinna
Daca nu-ti iubesti partenerul nu conteaza de e tanar sau batran.
Si daca-l iubesti?
sora2001 spune:
-Adela99 ,
,,,S-auzim barbatii de pe site ce zic de treaba asta,s-ar combina c-o femeie mai mare decit ei?Ma intereseaza foarte mult.pentr ca am un caz concret in Rom,mai exact in familie.Persoana respectiva zice la fel ,ca se iubesc si nu conteaza...Ema si Richard-Sora