Relatia cu un partener mai tanar
Fetelor, mai ales cele care traiti in Romania cea plina de prejudecati, cum reusiti sa tineti in balanta relatia cu un partener mai tanar decat voi?
Al meu e mai tanar cu vreo 7 ani decat mine. Ca orice barbat, cateodata e mai matur decat vrasta din buletin, alteori tot copil a ramas si probabil va ramane
Dar ce te faci cu gura lumii, colegilor, vecinilor, parintilor care prevad dezastre dupa dezastre "matrimoniale", catastrofe "conjugale" si iminentul "peste cativa ani o sa te lase pentru una mai tanara!"?
Raspunsuri
alexa spune:
Nu pot sa vorbesc din experienta ca la noi nu este cazul, el este mai mare cu 7 ani decat mine.
Am o vecina in bloc care are 50 de ani (arata bine pentru varsta ei)iar el 28, sunt de 7 ani impreuna, bineinteles ca sunt subiect de barfa in bloc si in cartier, se mai cearta se mai despart temporar dar vad ca relatia lor dureaza si nu le pasa de gura lumii.
La voi diferenta de varsta nu este chiar atat de mare, daca va intelegeti bine nu da atentie barfelor. Nu te mai gandi la ce este mai rau, indiferent ce se va intampla viata merge inainte! Te poate lasa pentru una mai tanara si daca sunteti de aceeasi varsta; intr-un cuplu nu exista certitudini.
Rodica spune:
"Gura lumii numai pamantul o astupa"
Tu vezi de casa ta, de casnicie si lasa lumea sa-si bata gura degeaba.
Ieri am fost la matusa mea, care are un barbat mai tanar cu 8 ani si acum(ea are 80 de ani), sunt tot impreuna(si el tot copil este!!!!).
Ea mi-a spus ca ei degeaba se dau cocosi, ca tot femeia tine casa, si sa nu tin seama de ce se spune in jurul meu, indiferent de situatie.
Asa ca....
Spor la treaba!
sinzi_ana spune:
Nu cred ca varsta e importanta intr-o relatie, si cred ca maturitatea nu tine absolut deloc cont de varsta!!! Nu au absolut nici o legatura.
Si mie mi se pare o provocare o relatie cu un barbat mai tanar...si admir femeile care nu au prejudecati in ceea ce priveste varsta lor!
Sinzi si David
noni930 spune:
country girl, si eu sint in aceeasi situatie si tot necasatoriti. Aici nu ma lovesc de prejudecati pentru ca lumea e prea ocupata ca sa se mai uite si in gradina vecinului, iar prietenii pe care ii avem sint foarte draguti si incurajeaza relatia noastra. Zic ei ca se vede cu ochiul liber ce bine ne potrivim.
korinna spune:
Intre mine si sotul meu sunt 8 ani.Suntem casatoriti de 3 ani.In sept facem nunta.Avem un baietel de 1 an si 2 luni.Ne intelgem f bine.si zau ca nu ne mai gandim demult la tampenii din astea.Iti spun sincer..nu conteaza!
Corina mamika de 2 baietzi !!!
http://community.webshots.com/user/korinnay
Adela99 spune:
Diferentele de varsta devin o problema doar daca voi faceti din asta o problema.
- zise una cu sapte ani mai in varsta (in acte) decat partenerul
Cat despre vecini, colegi de serviciu si alti "binevoitori" - "orice minune tine tre zile", dupa care isi gasesc alte subiecte de discutii
P.S. La capitolul "binevoitori" n-am inclus parintii. Ei sunt o categorie aparte care se ingrijoreaza din orice si vor doar sa fii fericita, asa ca pana la urma te vor sustine.
slakje spune:
Cum zice si Adela orice minune tzine 3 zile asa ca nu ar trebui sa te gandesti macar la barfa vecinilor sau a colegilor.Si apoi nu cred ca 7 ani e o diferentza asa vizibila ca sa dea nastere la rumori prin bloc.Nu?
"Fetelor, mai ales cele care traiti in Romania cea plina de prejudecati"
Sa nu-tzi imaginezi ca numai in Romania exista prejudecatzi, peste tot in lumea asta te vei lovi de oameni care au prejudecatzi si anumite atitudini care tu le crezi specifice Romaniei.In orice familie, din orice tzara in lumea asta este cate un "ochi al satului"care vede tot, stie tot, barfeste tot.
Asa ca nu te grabi sa spui ca Romania e plina de prejudecatzi pentru ca nu e deloc adevarat.
Chuny spune:
Si sotul meu e mai tānar decāt mine cu trei ani... si totusi un mare familist. Cāteodata īmi fac probleme pt ca el e foarte frumos si uneori fetele pe care le īntālnim nu au scrupule. Dar banuiesc(si e valabil pt toata lumea) ca daca ne iubim īndeajuns, nu conteaza vārsta, culoarea sau etc. Nu?
Sibylle
Carolyne spune:
Sotiorul meu este mai tinerel ca mine cu 4 ani.
Pana sa il cunosc pe el nu concepeam ca viitorul meu sot sa fie mai mic ca mine, ca atare m-am ferit sa am vreun prieten mai tanar ca mine.
Ei si apare fat-frumosul...si pur si simplu nu stiu unde s-a produs clikul si .
Suntem impreuna de 3 ani, casatoriti de 1 an si deja asteptam primul nostru copil: bebelina. Ma alinta, are simtul umorului si una peste alta mi-e drag de el de nu mai pot.
Si cand vine vorba de varsta zice: daca nu combateam prostiile din capul tau si-acum visai la fat frumos pe calul alb !
Fiecaruia ce-i este scris, dar acum zic si eu ca nu-i bine sa ai prejudecati in ceea ce priveste varsta.
Carolyne
country girl spune:
De potrivit ne potrivim si noi. Oricum arat mai tanara cu cel putin 5 ani decat varsta care o am in buletin si, cu exceptia celor care cunosc situatia, nimeni n-ar banui ca exista o diferenta de varsta in "dezavantajul" meu intre noi.
Si nici nu-mi fac eu griji ca m-ar lasa pentru una mai tanara. Asa cum bine spunea una din voi, m-ar putea lasa si unul mai in varsta cu sapte ani decat mine :-) Ori m-ar putea lasa pentru una mai "coapta" :-)
Din fericire Bucurestiul e mai cosmopolit (ce ciudat suna, totusi!) decat restul tarii si probabil situatii de acest gen se accepta in final mai usor.
Desi multe persoane nu se pot abtine sa nu arunce cate o "pastila" cum voi fi eu o baba peste 20 de ani cand el va traversa criza varstei de mijloc