Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Ina Stan spune:
Multe, multe felicitari, Super-Lia si Liliana.
Eu sunt mai intarziata de obicei in reactii, sau poate un pic mai timida...asa ca particip mai putin in scris, dar cu tot sufletul la bucuria voastra. Sa va fie gazele cuminti si sanatoase, si voi la fel. Va sarut pe toate.
conchita spune:
felicitari Super-lia si refacere rapida, plus bebe mancacios
Andreea, da mey, e lumea la raportul 9/11, subekt important, nu? daca am pierdut eu pariul pentru o asa cauza nobila, iti dai seama ce important e:)) nici tu nu vei fi in august pe zona asta virtuala? nici io. sa te gandesti si tu la mine, da? :))
mie imi place rau de tot de anamaria cum raspunde ea de nota un zillion pe la topice.
--------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi
ocebine spune:
Felicitari Super-Lia, pupici ma mai si la bebe mic.
Conchita:
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Cleomax spune:
felicitari cornelia si liliana si bun venit pe lume ingerasilor vostri
la multi ani alexandrei si annei-sarah
conchita, a mea esti, manca-te-ar mama
conchita spune:
haideti bey pe ciat sa-mi reamintiti pedepsele, daca tot sunteti aici
--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi
Laura _Oprescu spune:
da, da ,Oana B,s-a "gresit" conchita! hihihi ! te pui cu Oana vigilenta...
fetelor, eu sunt intr-o superdispozitie...habar nu am de ce!...in casa la mine dardai de frig..numai io transpir...pana acus tineam pe 70,acum am trecut la 67/68F...am "calduri"...dar dupa amiaza, ma duc la piscina cu flacaul meu cel mare...apropo, am si eu o intrebare, la cat timp dupa nastere , ma pot duce la piscina cu Lucas? adica la ce varsta a lui (saptamani)? are voie sa iasa afara? nu ma intereseaza sa ma scald ,ci sa pot merge cu amnadoi flacaii la piscinuca...apropo, Rares acum ,mare jumper fiind, nu mai poate sari normal ...se da peste cap,face un flip de -ala de iti ingheata sangele ....si ce e mai rau ca cei mari din gasca lui (vreo doi ) nu sunt capabili de asta ceea ce il face" cocos "...gata, facui prezenta...
AnaMaria(ocebine) fa-ti coc! ti-am vazut fizionomoia ,ai trasaturi delicate si un coc te-ar aranja super!
SuperLia si Liliana ,s-au scos!
Ana(anapharm) e pe cale sa nasca si ea...are contractii...Olivia(kim) vad ca tace malc si nu zice nik de cateva zile...
io va pupic pe toate si ne auzim deseara...
kim222 spune:
Sint pe aici si va citesc....spre deosebire de Laura eu sint in depresie...si nu mai rezist....mai am 5 saptamni...dar acm este cel mai greu...
La cite zile ai voie sa iesi cu copilul ? Eu stiu ca prima data iesi 5 minute ,apoi progresiv in fiecare zi se mareste durata cu 5 minute pina ajungi la 30 de minute dupa care poti sta cit vrei...noi asa am invatat...
Dar intrebarea mea este cum ramine cu cele 40 de zile, cu mersul la biserica, cu nestrigatul pe nume.pt nu stiu cite zile....religie, amestecata cu superstitii si babisme....eu ce sa fac? Hai sariti cu raspunsuri cele care aveti copilasi si ati trecut prin asta.....please......
Un weekend placut!
ocebine spune:
Eu am iesit afara cu bb de la o saptamina afara. Stiu ca am fost scoasa de mama la biserica (dar nu mi-aduc aminte cind) si mi-a citit preotul si i-a dus pe bb in altar si aopi am avut voie sa particip la botez. Se pare ca daca nu te scoate nu poti fii la biserica.
Ai mei la o luna (si au fost nascuti in feb si nov) dormeau cite un somn cel putin afara (1-2 pe zi).
Weekend placut la toata lumea!!!!!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Veve spune:
Molifta se face anytime dupa 40 de zile de la nastere;fara ea nu poti,intr-adevar,intra-n biserica.Restu' cu strigatu' pe nume si batista pe fatza...babisme,dom'le!
De scos afara i-am cam scos cand si cat am avut chef.Exclus locuri superaglomerate (malluri,restaurante), vant si ploaie pentru primele 2-3 saptamani. Da io-s un pic mai..."relaxata" (ca sa nu zic altfel) cand e vorba de copii.
Olivia,iti urez sa treaca timpu' ca vantu!Io am nascut la 37 si credeam ca ccc capiez!nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost la 40
Laurica-subtirica,mai ai 4 nopti linistite! Enjoy!
Ana,nastere usoara si bebe sanatos si cumintel,oriunde te-ai afla!
Pe super-mami o felicitai la subiectu' corespunzator...a mai ramas cineva?
Aaaa,a mai ramas conchi bulversata de gurile rele de pe ciat!Rilax,scumpica,nu-i chiar asa de rau cum vor altii sa para!
Restu' lumii,pupici lipiciosi de la noi din padurice si we suuuuuuper placut!
Irina,veve & croko