Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Multzam mult fetelor . Va tzucam pe toate !

Si La Multzi Ani frumosi si tare, tare voiosi pentru Alexandra! O raza de soare mica si nazdravana care sa va lumineze clipele crescand. O floare care se deschide curioasa cercetand lumea prin ochii vostri!

Primul anisor tocmai a trecut! Mami si tati au de sarbatorit toate nazdravaniile ei! Deocamdata se pare ca fac nopti albe cu dintuci. Sunt ametiti de fericire si fara sampanie!

Sa vedeti voi ce ne-am gasit aproape si cu galusti (scuzati... d-soare) de aceeasi varsta !

---------

Laura T n-am vazt filmul... da, ia zi aici titlul complet. Am socrii in vizita si-n curand ajung in pana de idei. Afara e inabusitor, in plus ne-au fatzuit parcarea... deci simt bitumul incalzit prin toti porii. Nu putem nici sa ne plimbam prea mult cu galusca, deci un film dragut ar fi numai bun.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Lai pune-te repede pe picioare!

Liliana a venit puiul acasa? Cat a avut la nastere? Si noi suntem in categoria musculita aparuta prea devreme... la inceput ne-a fost cam greu, dar acum e super. E inaltuta si aschiutza si cand nu ma apuca disperarea vazand-o cum ciuguleste... il ascult pe pediatru care rade si zice ca-i buna de manechin

Super-Lia nastere usoara... asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andree, am venit acasa astazi. Ne-am obisnuit repede, si dormim aproape non stop.
Am avut abia 2056g si 43cm, caci ne-am nascut la 34 de saptamani. Acum cand am iesit din spital avem 1927g, adica am scazut un pic. Caci suntem un pic cam lenesuta si nu prea vrem sa mancam. Preferam sa dormim.
Cat are Anne-Sarah?
Eu ma supar (vorba vine) pe sot, caci porecleste printesa Adeluta - Grisinuta, cica asa de mica este. Dar ne facem noi mari.
Multumim pentru tot sprijinul moral, caci tare nevoie avem. Mai ales ca suntem singuri aici.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Andreea de ce film zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela-Mihaela bine ai venit acasa!
Liliana cind pot sa te sun , nu vreau sa-ti deranjez printesa, nimerind exact in momentul in care ea papa.....
Salutari celorlate !

Mergi la inceput

Liliana bine v-ati regasit... noi am fost doar putin mai cuuminti si 2.59 scazand la 2.3... tot asa nu se trezea sa pape, sau adormea sugand. Intr-un final ne-au pus sa o trezim sa pape... ne-am luat un cantar si cantaream o data pe zi initial si apoi o data la o saptamana. Ne-am cam stresat, ca si noi eram singuri cuc... sper sa aveti putin mai mult noroc... oricum suntem pe forum ceva mamici si tatici de gaze mici si adormite asa ca te incurajam. Acum suntem la un anisor aschiutza, dar ok... si ce-as mai vrea eu sa mai doarma ca-n primele luni.
Pupici pentru Adeluta-gazelutza mey... subtire si zvelta...care grisinuta... luati de la supermarket grisinutele

Laura T ... ha ha... mama ce adormita eram... acum recitind postul tau.. In unul in doi nu era film ci era de pe DC. Mey chestia cu pisicile si d-nul si d-na... mi s-a parut subiect bun de o comedie... Ok... nu pot sa-i trimit pe socri pe DC... desi ar fi o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mai, da' nu vi-e rusine, nici una nu mai scrieti! Andreea, lasa ca e ca o comedie ce-a postat Emirac acolo, de mult n-am mai ras asa de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Toata lumea-i in vacanta pe aici.

Pina si familia mea m-a dezertat si au plecat cu toti la plaja iar eu am ramas aici singurica in office-ul bine (dar bine de tot) racit cu aerul conditionat care ma patrunde la oase. Eu stau si tremur (pina la lunch cind voi iesi afara si voi transpira instantaneu) si trupele mele se hlizesc pe plaja. It's not fair!!!!!!

Mai cutreier forumul putin, mai ma invirt, mai beau o cafea....si aici jumate din office sint plecati prin vacante asa ca munca mai putin.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am inteles ca venit pe lume Richard, baiatul Super-Liei.
Felicitari Lia, si tie micutule numai bucurii.
Pupam dulce pe puiut si pe mami.
Liliana

Mergi la inceput

ma grabesc sa zic sa fie sanatosi si fericiti si mami si baietelul!
Sa-ti traiasca puiul Lia!

----------

Laura T...uite asa avem noi pe DC de toate. Fetele is ocupate sa raspunda la generale la 9/11

Anamaria lasa... sa vezi saptamana viitoare o aduc pe mami (uraaaa, s-o rezolvat), dar si apoi incep intai administratia ca la 1 aug sa lucru serios nu sa alerg dupa hartii........ trist. Voi ramane si fara DC la job, iar de acasa fara timp... ce mai sa va ganditi si la mine...

Mergi la inceput