Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

multumesc ca-ntrebati de sanatatea mea sunt mai bine, nu mai am febra, azi am venit la scoala. sunt cam ametita (probabil si de la medicamente) si.. inceata dar in mare ok. peste toata nebuneala m-am si mutat zilele astea (m-au mutat baietii, mai bine zis, le sunt foarte recunoscatoare ). inca n-avem internet acasa, asa ca deocamdata doar ce mai apuc sa scriu acum din campus.

va cu mult drag,

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La multi ani Anna-Sarah, sa-ti traiasca Andreea!
Lai
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

La multi ani! puisorilor de Andree si Alinuta!Sa cresteti mari si sanatoase,iubite,fericite si norocoase!
Mandre mamici,sa va traiasca odorasele si voi pe langa ele!
Restu' lumii,ca de-obicei,va citesc cu sarguinta,va salut,pupez la greu...si cam atat ca-s la stapan!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Conchita, sa te gindesti bine daca chiar vrei sa te duci in ACELASI loc in ACEEASI perioada de timp pentru restul vietii.
De fapt sint mai multe tipuri si mai multe variante, unde nu esti obligata la loc sau la timp, dar ideea ramine ca depinde mult de cei care manage locurile respective (cum e mentinut locul, cum rezolva problemele...etc).

tocmai asta este, ca ma uit dupa time share care nu te tine blocat intr-un loc. dar in ce masura este importanta locatia? asa, dupa o superficiala cercetare, cred ca este importanta. de exemplu, daca ai o camera de hotel la malul marii, faci usor schimb tot cu una la malul marii in alta locatie, altfel, mai greu.

quote:
Eu as incerca in locul vostru clubmed.

eu nu stiu ce este asta...multumesc ca mi-ai zis, o sa caut pe net.

Mergi la inceput

La Multi Ani pentru galustele Andreei si Alinei

Lai, ma bucur sa aud ca te simti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

La multi ani pentru micutele si dulcetele de Anne-Sarah si Alexandra!
Mamicilor (si taticilor), sa va traiasca, sa fie sanatoase si voioase si sa va bucurati de ele in fiecare zi!

Mergi la inceput

Lauraaaa Teeee, mai vii? uite, e 10.50 ora mea si suntem gasca mare pe ciat, ce mai stai? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

La multi ani galustelor Anne Sarah si Alexandra!

in sfarsit m-am invrednicit si io sa selectez niste poze. sper sa va placa!
http://www.pozecunoi.3x.ro/

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ioi Conchita, v-am inselat cu...sotul meu. Sorry, dar ne-am pus la povesti si am uitat cu totul de ciat. Sper sa ma iertati.

Fetili, ati vazut la In unul sau in doi, povestea stimabilului indragostit de doamna cu 5 pisici? Io m-am tavalit pe jos de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Noa, ca nu va vaz pe ciat, si e ora 11:05pm.

Mergi la inceput