Fetele din USA, poftiti la o barfa! (23)
Raspunsuri - Pagina 9
conchita spune:
Laura T, acasa trebuie doar sa-l dezactivezi, nu sa-l dez-instalezi. adica programul ala anti pop-up va fi in continuare la tine pe computer, numa ca inactiv cat esti pe ciat. atatica tot. hai sa te vedem diseara, cum intri tu triumfal pe ciat dupa lupta cu pop-up-ul :))
geliza spune:
pentru fetele din Michigan
va rog spuneti-mi si mie cam ce as avea de vazut (vizitat) in zona Detroit...voi veni in august pentru 3 saptamani si voi sta in Sterling Heights.
Multumesc
Eliza si Mara (24.01.2002)
Laura Takacs spune:
Conchita, ma instalez deseara si io la ciat. O sa dezactivez opritorul cu pricina, si pe la 11 ma introduc in camera voastra. Parca asa am inteles ca la ora aia va intalniti.
Ferigutza spune:
Geliza,
In Michigan poti merge sa vizitezi downtown Detroit(Renaissance Center si ce cladiri vechi mai sunt pe acolo..Fisher Building, Fox Theater, etc). Apoi as sugera Ford Museaum si Greenfiedl Village. Daca nu ai vizionat pana acum filme in 3D poti merge la un studio din Greenfield Village. Apoi Detroit Zoo. Parkurile Metro care sunt frumoase, mie personal imi place Metro Beach, e si aproape de Sterling Heights. Apoi, seara te poti plimba prin micile orasele Royal Oak, Birmingham, poti experimenta viata lor de noapte(cluburi, etc).
Eu te-as sfatui sa dai o fuga si pana la Chicago, e relativ aproape, cam 4-5 ore de condus. In caz ca te hotarasti pt. Chicago, cauta prin arhivele DC, stiu ca Mircea a postat o lista extensiva cu locuri care merita vizitate in Chicago.
Ar mai fi Mackinac Island in nordul Michiganului, e o insulita tare pitoreasca si draguta, treci cu ferryboat-ul ca sa ajungi la ea.
Daca iti plac parcurile de distractii, relativ aproape este unul mare, Cedar Park...
Cam asta imi vine mie in minte la repezeala, poate te mai inspira celelalte fete.
Distractie placuta,
Delia
conchita spune:
Laura T, ai avut ghinion de nesansa, tocmai aseara n-a mers DC. dar ne-am intalnit pe YM :)) daca te intereseaza sa vii si-acolo, noteaza id-ul meu maudi88 si te chem in conferinta cand esti online. :)
intrebare: ce stiti despre time share? recomandati asa ceva? la ce anume trebuie sa fiu atenta daca vreau sa cumpar?
Laura Takacs spune:
Conchi, n-am YM, doar ala cu Hotmail, ma' da' ce faceti voi viata complicata. N-am timeshare, da' aud ca tre' sa fii atenta in ce "lant" e, Marriott e bun, are cineva la serviciu. Il intreb si-ti spun.
alinuta spune:
Galusca Andreei a implinit ieri 1 anisor!
Sa cresti mare papusa scumpa, sa fii sanatoasa si ai parte in viata numai de noroc si zile senine! Andreea, sa va traiasca fetita, sa va lumineze viata, sa va fie mereu prima raza de soare si ultima soapta de noapte buna!
La multi ani Anne!
Alina si Alexandra
Laura Takacs spune:
La multi ani la galushcuta! Si la a ta la fel, Alina. iti urez acuma ca nu cumva sa uit mai tarziu.
ocebine spune:
La Multi Ani pentru galusca mica Anne Sarah!!!!!!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
Andrada spune:
Conchita, sa te gindesti bine daca chiar vrei sa te duci in ACELASI loc in ACEEASI perioada de timp pentru restul vietii.
De fapt sint mai multe tipuri si mai multe variante, unde nu esti obligata la loc sau la timp, dar ideea ramine ca depinde mult de cei care manage locurile respective (cum e mentinut locul, cum rezolva problemele...etc).
Am doi cunoscuti care au timeshare si incearca cu disperare sa scape de ele, si-mi spun mereu ca odata ce le-ai cumparat e mai greu sa scapi de ele si de obicei le vinzi in pierdere.
Eu as incerca in locul vostru clubmed. Locurile sint variate, organizarea bunicica si poti merge pe grupuri de oameni cu aceleasi interese, situatie familiala...etc. Am doi prieteni (un cuplu) si sint multumiti,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele