Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Buna fetelor ....mai aparem si noi din cind in cind ...eu mai am putin si sint "cazuta la datorie" ...astia toti ai mei - copii, catei si sotz - parca sint tata programati pe nervii mei ..ma lasa unul ma ia altul in primire ...ma culc la 12 noaptea ...ma scol la 7 acum ca s-a mai milostivit bebe micu' de mine ca pina acum la 4 imi dadea trezirea ...oricum bag cafele la gramada ...2-3 pe zi mari ...ma mir ca asta mic nu reactioneaza in nici un fel.

deci bebe Sean suge in continuare la aproape 7 luni cu drag si spor de 5-6 chiar 7 ori pe zi ...i-am mai redus portiile de mincare dar a urlat vreo 2 zile asa ca tot asa mult papa. Carnitza nu prea vrea ...maninca fructe multe, brinza cu smintina, iaurt, rosii cu brinzica, legume de tot felul ...a papat chiar si ciorbitza cu zeama de varza ...si a fost tare incintat ...si mai capata sa guste din mincarea noastra pt ca se uita si are o privire de parca nu ar fi mincat de o saptamina ...nici nu iti mai vine sa inghiti pina nu ii dai.

ILEANA eu ii dau outz moale cu piinica de la 6 luni ...si lui Bryan i-am dat la fel si nu a avut nimic ...plus ca asta micu maninca ciorbitza cu ou batut ...eu zic sa incerci sa ii faci jumatate de outz moale cu piinica daca nu vrei unul intreg si vezi cum e. Alte sugestii: conopida cu brinza si smintina la cuptor , dovlecei cu smintina, sare si marar ...eu le pun si un pic de brinzica , rosii cu marar si brinzica de vaci si smintina - mixate bine toate ...eu i-am dat lui bebe si placinta cu mere cu aluat cu tot ...i-am dat bucatele mici mici si a papat...cartofi cu oua, brinzica si smintina la cuptor. Eu de brinza topita stiam ca are e-uri multe multe ...dar noi mincam cu mare spor cu totii ...Bryan rade cite 6-7 triunghiuletze odata. Cit despre sunca de praga eu zic ca e OK dar parca mai bine m-as incumeta la niste crenvursti de pui.

Fetelor eu saptamina viitoare marti voi veni cu piticii mei in romania - Bucuresti , pentru o luna jumatate ....ma gindesc cu groaza la drumul pe avion singura cu ei doi ....sa imi tineti pumnii. Vreau sa va intreb daca in parc in IOR merge vreuna din voi cu bebelasii ...eu stau in Dristor si as fi tare bucuroasa sa ma vad macar cu citeva dintre voi. Oricum daca mai e rost de vreo intilneala vin si eu cu piticii. Si va mai rog spuneti-mi si mie cum s-a anuntat prognoza pt luna august ca sa stiu ce hainutza sa le iau ...aici e cald si umde ...bebe Sean sta in pampersi doar iar bryan in chilotzei sau in putzica goala prin casa iar in parc numai in pantaloni scurti ...

Liliana am vazut pozele ...super faine iar copiii superbi ...vin si eu cu bryan in petit ca e baiat frumusel ...si bine educat - cind vrea - ramine sa vedem daca il place Laura..si poate ne incuscrim :-)

Gata fetelor ...ma duc sa invat si eu un pic ca am si testul pentru cetatenie luni ...si invat si eu pe apucate ...astia sint nebuni aici ...trebuie sa invat istoria si geografia canadei printre altele ...si cum functioneaza parlamentul ...daca iei 100 de canadieni de pe strada pun pariu ca daca stiu 10 ce vor ei sa stie emigrantii la testul asta ...dar asta e :-) ...sa imi tineti pumnii.

Va imbratiseaza pe toate cu drag onutza



Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'seara!

Hai, mai ca ma supar daca mai radeti de mine ca-s in urma cu stirile!!! Cu ce stiri? Chiar sunt, se pare.......ma lamuresti Liliana?? Ca io mi-s ardeleanca, no, mai grea de cap!



Simona, si la noi dr. a dat explicatia aia cu muschiul, acul, etc. In plus, a zis ca fiind a treia doza, titrul de anticorpi din organismul lor e deja mai mare, si bla-bla-bla, intelegi tu........
Noi am mai avut azi un scaun moale, si seara un 37,9, am mai luat o doza de Nurofen dupa baita, sa speram ca in 2-3 zile scapam de reactiile astea rele........


Avem pozici noi!!!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor! Na ca mai apar si eu ca poate va era dor de noiLiliana feicitari pt primul ma-ma! Imi pare bine de concediul frumos, ati fost cu avionul nu? A fost ok? Mey da nici eu nu stiu faza cu stirile, na ca m-ati facut curioasa:)Aaa si spor la construit!Fetelor mai e putin si gata aproape cu renovarea casei..! Ca de un an si ceva sunt disperata. Weekendul asta ne mutam jos, o sa fie mare tambalau cu curatenia si alte alea, dar abia astept!Ven sa stii ca ca si Aldo a facut o gilmitza de la ultimul vaccin, i-a trecut in citeva zile fara sa pun nimic. Temp nu prea a facut, adica nu mai mult de 38. Si pina la urma esti mai multumita cu Nan-ul? Il papa mai bine? Aldito nu prea bea lichide, adica nu mai mult de 50 ml ceai sau apa. Bea laptic cam 900-1200ml pe zi si tot asa sclifosit e la mincare, mai il pacalesc cu un iaurt sau cu borcanele de fructe cu cereale. In rest absolut nimic! Cind maninc il pun in fata meau si plescai sa-i fac pofta, se uita el la mine, intinde mina, ii dau o firmitura sau ceva asa sa guste..ce sa zic ORIPILAT! Nu-i place nimica! Nu-s ce sa ma fac cu el! Acum bine ca papa ceva fructe din iaurt sau alea cu cereale, deci ia ceva vitamnie. Am sa incerc miine ou ca de carne nu se atinge. sa va intreb ceva, voi cum faceti in laptele de seara cu cereale? Adica nu se face prea gros? Ca am incercat cu 2 masuri cereale+8 de lapte si apoi apa pina la 320 ml- Si nu-i convine ca nu poate sa traga din biberon. tetina e cu flux rapid dar totusi nu face fata la amestecul cu cereale, parca zici ca e infundata. As putea doar sa-l fac asa mai gros si sa-i dau cu tetina aia mare, dar al meu e prea fitzos pt un gust asa schimbat.Onutza la voi e circ mare cu asa famile numeroasa, succes la test si drum bun pe avion!In sept vin si eu acasa, am sa zbor cu mama o sa am ceva ajutor. Ea vine in august aici si apoi plecam impreuna. Vilma cum mai arata Galti city? Abia astept sa ajung acasa, ce zici de o intilnire? Dar mai e pina atunci.Fleur felicitari pentru botez!Mai e careva pe aici de 8 luni nebotezat? Cred ca suntem ultimii din toata grupa. In august va fi botezul, ca e greu sa reunim familiile noastre imprastiate Romania, Spania, Italia, sudul si nordul Germaniei, abia astept ca tare-s suparata pe chestia asta. Daca era dupa mine faceam botezul asa rapid fara familie, doar noi nasii si bb si gata. Dar asta e.Sper in sept sa nu fie prea cald in Ro, ca Aldo nu e obsinuit, aici e cald pot spune, te bronzei la plaja, oamenii vad ca-si cumpara la greu lotiuni protectoare, dar nu e mai mult de 22°C! Intr-adevar e altfel de clima, e umiditatea mare, daca ar fi mai mult de 30°C aici cred ca te sufoci.Gata fetlor va las, pe curindMiine la cafea ma uit pe pozele noi.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aaa sa va arat si voua ce am cumparat, e o masinuta care poate fi folosita de la 6 luni la 5 ani. primele luni se ataseaza niste "talpi" de balansoar si se poate da utza-utza, se pot intoarce apoi talpile alea si au rotile ca un premergator, apoi cind e baiat mare poate folosi numai masinuta. Imi place ca era si miner sa-l pot impinge, sau cind e mare poate sa mearga in urma lui tinindu-se. Aici e modelul, dati in jos pagina sa vedeti. Noi am luat masinuta numai in rosu cu galben si l-am poreclit acum ferrari babyhttp://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=234&item=5911097419&rd=1&ssPageName=WD2VVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Vikinga de ce nu ii dai tu cerealele cu linguritza din canutza? AI incercat? Eu ii dau nestle la care pui doar apa ca lapte au ele si ies ca un gris cu lapte mai grosutz ...maninca piticul de rupe...am incercat si cereale de la heinz si nu i-au placut ...si bryan tot cu nestle a crescut ...incearca asa...poate poate ...si daca zici ca se uita oripilat la mincare incearca niste mar ras cu biscuite si un picutz de scortisoara ...ca n-am auzit bebeu sa nu manince.

Fetelor mai acum vreo 3 saptamini intreba cineva daca mai e vreo fata careia nu i-au venit rusii inca ...eu sint ...Sean face 7 luni pe 29 si rusii nimic ...dar el suge de 5-7 ori pe zi ...Bryan a supa pina la un an jumatate aproape si abia dupa aia au venit.

Va spuneam mai demult de dieta cu cartofi si grapefruit ...am tinut-o 5 zile doar in care am dat jos 4 kilograme ...pe urma m-a momit sotul cu un tort de ciocolata si nesimtita de mine am cazut in plasa ...ce pot sa va spun e ca nu am pus la loc nimic desi maninc dulce in prostie ...de miine ma apuc iar o saptamina sa vedem.

Noapte buna canada...buna dimineatza Europa.

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Mai vin si eu pe aici, ca ma uitati.
La multi ani si multa sanatate tutoror sarbatoritilor! Sa cresteti mari!

Felicitari pentru toate performantele puiutilor, pentru "mama", pentru primii pasi. Felicitari pentru bebelusii crestinati. Sa va ajute Dumnezeu, sa va calauzeasca pasii! Imi pare rau de problemutzele pe care le mai aveti, am citit tot. Ven, bine ca sunteti pe drumul cel bun.
Cu vaccinul noi nu am avut probleme la picioruse, doar putina febra.

Am vazut si poze, din vacanta sau de acasa. Frumoase poze, frumosi copii si frumosi si fericiti parinti. Tot asa inainte.
As vrea si eu o vacanta, dar anul asta nu cred...Anul viitor, am auzit de ceva statiune in Ungaria, linistita si curata, civilizata. Cred ca vom merge acolo. E si aproape, vreo 60 km de la Oradea.
Mai raspund la ce imi aduc aminte. Ileana, eu zic albus si mezeluri nu, macar pana la un an,albusul, si vreo 2 ani, mezeluri. Crenvursti nici vorba, doamne ce pun romanii in ei. Albusul e posibil sa nu aiba nici un efect, dar si daca are..toata viata suporta consecintele(eu am alergie la oua proaspete de ex, si mi-a dat bunica sa mananc de mica toate cele...suport consecintele). Eu zic sa mai astepti, de ce sa regreti...A, si nu are importanta daca e putin albus sau mult, alergia o poate face doar de la o inghititura.
Vikinga, felicitari pentru renovare si gradina. Am vazut si masinutza.E faina, sper sa ai succes cu ea. Si spor la papa, nu il poti pacali cu jocuri si juculetze, sa-i distragi atentia?
Si Andrei o luat intr-o saptamana 200 de grame, de am crezut ca ma arunc in cap. Si eu eram convinsa ca a slabit, ca nu a mancat chiar bine. Acum ii dau sa manance strict cat vrea, nu insist absolut deloc. Ma opresc la priumul refuz. Ca nu vreau copil obez, nu-i deajuns mama-sa?
In rest, toate bune si frumoase. Eu nu dorm noptile ca Andrei cred ca sufera de cald, sunt 27 de grade in camera si oricat tin ventilatorul sau geamul deschis, nu coboara sub 25. Asa ca fiu-meu nu doarme, eu nu dorm, sunt terminata psihic si tot asa. De mancat,v-am zis, cum ii pofteste inima. Vorbeste si el de toate, baba,dada, si combinatii de tot felul de silabe. Inca nu avem mama si tata clare. Sta in patru labe si merge cu spatele. Mi-a tras o floare de pe frigider(ma rog, din vina lui tat-su) si am avut ce curata, cumplit ce a facut in bucatarie. E rasfatat, are nevoie continua de atentie. E greu, dar ne este asa de drag...
Ce sa va mai zic, am pus poze noi, de acasa si de la Arad, de la strabunica.
Ven, iti trimit un PM.
Gata, ca ma cheama lucrul...
Va pup.


,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Liliana, am vazut pozele.Frumos concediu ati avut.Si copiii sunt niste scumpi.
Felicitari pt primul MAMA si pt ridicatu singurel.
Carmenam vazut si pozele tale.Matei iti seamana leit.
Ileanaeu i-am dat lui Sandra galuste ,care normal ca au fost facute din ou cu tot cu albus,si totul a fost ok.LorelaiSandra manica ce mincam noi de la 7 luni.Eu nu gatesc condimentat pt ca nici sotul nu manica condimentat.

ana si bb sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna mamicutelor si pupici dracusorilor.
M-am tot uitat la pozele vostre. Va invidiez celor din strainatate care merg acasa si celor care au fost sau merg in concediu. Noi anul asta stam pe aici. Cu toate ca MArcel a intrat deja in vacanta, nu avem curajul sa ne pornim undeva in concediu. De ce? Pentru ca Brian nu mininca totul numai mixat. Am incercat sa ii dau si borcanase pentru virsta lui, dar a scuipat asa ca tot mixat a ajuns.
Vikinga, cred ca noi vom ramine ultimii nebotezati. Dar sa speram ca in noiembrie sau decembrie ajungem si noi acasa si ne botezam. Oricum, nasii inca nici nu au venit sa ne vada. Asa ca Ven, poate reusim si noi sa ne intilnim. Daca mergem in tara clar vom ajunge si la socrii in Bistrita.
Si tot la capitolul mincare. Brian accepta borcanasele dar cind ii fac eu mincarea greu mininca. Am ajuns la concluzia ca ce ii fac eu e mult mai consistent, si e clar mai mult. Dar cum el nu vrea sa ia in greutate, la 8 luni jumate are doar 7 kg jumate. In ultima luna nu a vrut sa ia nimic, cu toate ca mininca dimineata piine cu unt cu gem, la prinz pe linga fructe si brinza si faina de orez, iar seara o canita de cereale cu iaurt. Apropo, vi s-a intimplat si voua ca dupa piureutul de legume daca ii dati si un iaurtel sa minince sa vomite.
La noi sint niste calduri mari cu umiditate ridicata(luni a ajuns chiar la 40 grade si umiditate de 70%) asa ca Brian au fost zile cind a iesit afara doar pe balcon.
Cam atita imi aduc aminte.
Delia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

Eu nu i-am dat lui DAVID albus de ou,iar referitor la branza topita am avut o tentativa de a-i da dar nu i-a placut,a scuipat-o afara.In schimb DAVID e fan cascaval.

Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tocmai ce l-am cintarit pe Aldo pe cintarul nostru, e din ala electronic cu zecimi deci cit de cit e pe aproape. M-am cintarit cu el in brate si apoi am scazut. are 10.200gr, sa zicem 10kg. El papa 4 mese pe zi, 3 lapte/cam300-320ml la bibe, iar odata iaurt cu fructe sau ce mai reusesc sa-l pacalesc. Dar ultima sapt i-am dat in unele zile numai lapte ca nu m-am inteles cu el, so uneori a sarit lejer de 1 litru pe zi. Nici nu mai stiu cum sa fac sa fie bine. Poate ca e prea grasut la 8 luni si o sapt cu 10kg. Ma uitam la un subiect deschis de fete despre copii grasuti. si sa stiti ca din ce vad eu pe aici, copii nu sunt asa de grasuti. De ex baiatul unei amice, Öke din poze, are 1 an si 3 luni si are 11,5 kg, iar o fetita de 1 an si 4 luni a altei amice are vreo 10,5 kg. Ori avem noi altfel de gene, stiu eu, de ne ies copii asa mincaciosi si dolofani ori suntem prea ingrijorate in primele luni sa-i indopam. Cred ca am sa ma relaxez de tot pe subiectul asta, renunt si la gindul sa-i dau alte cereale.Aldo nu pare gras ca e si lungut, e bine dezvoltat, lumea zice cind il vede prima data ca are peste un an dar v-am zis aici e altfel.Fetelor se gaseste in tara Aptamil de la Milupa? Daca nu sa trimit acasa sa am pt perioada vacantei. Apropo Ven, Milumilul nu are deloc fier? ca citeam ieri pe cutia de aptamil si am vazut ca are.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput