Mamici din Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 9
dadi_t spune:
Mai vreau pozici, mai vreau pozici! Ce numai atat???? M-ati aburit ca puneti poze multe si...Roxi nici nu apare in ele!
July, drum bun si distractie maxima la munte! Sper sa aveti vreme buna! Dulce, dulce....da-i un pupic lui Teo pe obrajiori si spune-i ca-s de la mine.
Cornelia, tare cumintica e Maria! Si pe ea pup-o pe obrajiori ca tare scumpici ii are!
Oana, e valabil si pentru Paul! Vezi ca pe Paul l-am pus pe listuta noastra de pretendenti.
Mai fetelor nu degeaba am facut doi copii, imi plac de mor! Am stat cu stres vreo cativa ani ca nu pot avea bb-ei. Dar problemele medicale s-au rezolvat de la sine fara vreun tratament special.
Marlen si Galarina, mi-a parut bine sa va cunosc!Data aviatoare poate reusim sa stam mai mult de vorba.
Pupici la toata lumea pana maine!
http://community.webshots.com/user/dady1968
Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)
roxanaz spune:
Tania nu-s eu aburitoarea, ca si Laura a facut poze multe si acu' se eschiveaza.... cica de abia marti le pune. iar ptr ca July probabil e in drum spre munte..mai trebuie sa asteptam si pentru ale ei.
imi pare bine ca problemele s-au rezolvat de la sine....nici sa nu mai apara de acum!
pupicei si o seara placuta!
noi miine la gratare.....YES!!! ca, dupa-ceea....cine mai stie cind mai pup!!!
sa fiti cuminti, da?
Galarina spune:
Roxana, multumim mult de invitatie, ai fost o dragutza. Ma bucur foarte mult ca am putut ajunge, am petrecut 3 ore super. Cel mai important si mai important este ca v-am cunoscut.
Sper sa ne vedem destul de des cu bb-ii in parc (dupa ce ma dezmeticesc si eu daupa nastere).
Concediu placut July.
Va pup pe toate celelalte, aveti grija de voi
sinzi_ana spune:
Vai Tatiana, ce dulce este!!!! Imi vine sa o mananc...e tare frumoasa! Si ce obrajori a facut de cand am vazut-o!
Despre ochisor nu stiu ce sa iti spun, David a avut si el un ochi mai lipicios dar in 3 zile a trecut doar curatat cu ser fiziologic...
Si sunt dezamagita ca nu am reusti sa ma vad si eu cu celelalte fete...am vazut pozele...v-ati distrat pe cinste!
Sinzi
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici si pitici si burtici.
noua ni s-au stricat planurile, nici plaja azi, nici gratare...ca vine electricianul sa ne repare lumina in baie. asa ca...consemnati in casa.
Tatiana, la ochisor si eu zic sa pui doar ser fiziologic si daca nu trece in 3 zile sa vezi un oftalmolog. iar vigantol da-i cu incredere, asa si trebuie. ai grija numai sa fie doza mica ptr ca piticii astia mici fac repede supradozare de vitamina D.
pupicei la toate si o zi buna,
Rox
Oana spune:
Roxana, si eu iti multumesc pentru invitatie, a fost o vizita foarte placuta, m-am simtit extraordinar, (mai putin la sfarsit cand Paul incepuse sa se obrazniceasca si nu mai stiam cum sa il potolesc).
Sper sa mai repetam astfel de intalniri sa ne mai relaxam si noi!
Laura sa pui si tu pozele. A facut si July poze?
Va pup pe toate.
roxanaz spune:
Oana lasa mama ca ma obisnuiesc si eu cu fitzele... sper ca totusi s-a potolit Paul repede....mi s-a rupt inima de el ca plingea asa....
July a facut poze dar va trebui sa asteptam sa se intoarca de la munte ca sa le vedem
pupicei!
dadi_t spune:
Tatiana iti raspund repedde doar tie ca sunt bpe fuga.La ochisor nu-i pui nimic in afara de ser fiziologic.Pui pe o bucatica de vata si srergi dinspre exteriorul ochiului spre interior.In doua zile ar trebui sa-i treaca astfel.Nu-i pune Kanamicina.Eu am ajuns de panica la oftalmolog si nu mi-a dat voie sa-i dau kanamicina(prescrisa de pediatru)pt. ca naclaiaza mai tare ochiul.Bibi curent face infectii usoare la ochi, cauzate dse pare de curent.Deci fereste-o pe Bianca de curent.
Despre vigantol, e musai sa il dai-2picaturi pana la 2 luni si apoi pediatru ii mareste dupa cum s-a dezvoltat bebitza.La 2-3 saptamani noi am luat si Ca gluconic care se pare ca e cel mai eficient ca absorbtie.%mml(juma de fiola )Eu il dau si acum cu o seringa nediluat picatura cu picatura si-l ia f. bine. La inceput il diluam cu ceai de menta si nu-l vroia. Ca uleio de masaj iti recomand uleiul de masline fiert la bain-marie(intr-un vas cu apa pui alt vas cu ulei pana fierbe apa4-5min) este cam 120.00olei dar iti ajune sa si gatesti.Si la fundulet tot ulei de masline ii dau si acum.Cand are diaree ii p0ui in prima faza cand e putin rosu funduletul Neopreol-face minuni.Bafta si interaba orice, daca stim te ajutaqm.
Pup la toata lumea!
Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)
CRIXIA spune:
SaluTAAAAAREEEEEEEEEEEEE mi-a fost de voi, fetelor!
Am revenit si noi acasa, dar nu pentru ,mult timp. Dupa o saptamana pe sosele am ajuns la casa noastra unde e cel mai bine. Parca sunt mai obosita, dar multumita c-am iesit din monotonie.
Am plecat vineri la Bucuresti, o prima oprire la cei mai buni prieteni ai nostri, apoi sambata am aterizat, toti( i-am luat cu noi), la Sacele de Brasov, tot la casa de oameni, caci ne asteptau cu copila. Joi ne-am intors la Constanta, dar ne-am oprit la Neptun, ca acolo-i resedinta noastra de vara.
Vremea nu a tinut cu noi deloc, nici la mare chiar, a fost destul de frig.
Acum am dat venit pentru putin acasa, caci am intrat in febra pregatirilor de mot, dupa care, plecam inapoi la Neptun, poate prindem ceva plaja.
Alexia s-a comportat super, s-a adaptat in toate casele, chiar spre mirarea noastra a facut fitze ieri si azi, pe aici prin casa noastra, cred ca mai vrea plimbata si rasfatata de toata lumea. Da, ca vrea numai in brate, dar la mami doar!
Azi am fost sa dau comanda de tort la un laborator dosit (am fost cu o cunostinta) pe la Liceul energetic, dar am o mica problema: decoratiunea de tort. Cine imi poate spune de unde sa iau, ca cei de la laborator au spus sa le aduc eu ce vreau, cica s-ar gasi la librarii. Am fost la Diverta la raionul Party, dar nimic.
Mai am de umblat azi si maine, ca duminica seara plecam si o sa revin la sfarsitul saptamanii viitoare.
Pai nu v-am spus ca motul il facem sambata, 24.07, la Neptun. E mai mult spatiu acolo si e mult mai racoare. I-am luat Alexiei de la Junior, un costumas ( pantalon pana la genunchi si o bluza mai lunga, gen rochita ) si incaltari.
Nu stiu cu ce sa-i prind parul ca nu prea are, de abia prinzi trei fire intre degete.
Ar fi multe sa va spun, cum a fost si ce ma macina zilele astea, dar nu prea am timp acum. Las' ca recuperam noi! La toamna ne punem pe povestit ca trece canicula, pleaca musafirii, treminam si cu festivitatile!
Va pup dulce pe toate! Va multumesc pentru urarile de ziua mea!
Sunt super ofticata ca n-am putut ajunge la Rox, sa vad burtici si mamici! Offfffffffffff, ce balamuc in capul meu! Sunt asa de alergata! Da' o sa scap eu!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
sinzi_ana spune:
Cristina, pentru decoratiuni de tort, depinde ce ai vrea...eu am cumparat cateva oua kinder si am pus pe tort avioane si iepurasi din surprizele de acolo. F frumos a iesit...
Sinzi