Mamici din Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 10
CRIXIA spune:
Sanzi, ceva figurine de povesti, zane, papusele, animalute. Asa am si eu ceva prin casa, stumfi( doar unul, n-am toata colectia).
Ma apuc sa cumpar oua, poate cade numai din carton sau avioane!
Nici nu stiu, voi ce ziceti???
Am vazut la Cristina Mode o decoratiune cu volanase roz si in mijloc era un bb cu biberon, cum sunt cele de pus pe tort la nunta.Era 400 mii lei, si aveau si baloane cu textul " am implinit 1 anisor!"
As lua, ce ziceti?
Si stiti ce mai vreau?!? Sa decorez banutul pe care-i va pune motul taiat. Am vazut unul decorat de cei de la Stefani House, era ca un aranjament floral, volanase si alte margelute, iar in mijloc era banul de argint. Mi-a placut cum arata dupa ce a lipit cu ceara parul pe ban. Asa vrea si eu, pe motiv sa nu ratacesc banul in timp. Cred ca am sa merg azi sa vad cat costa.
Dar la preturile astea, cred ca dau faliment! Dar nu ma pot abtine, ca-i copila mea si vrea ce-i mai bun pentru ea. Gresesc!?!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
roxanaz spune:
Crix, pupici si la tine.
ia te uita la ea, s-a facut globetrotter...imi pare rau ca nu a tinut vremea cu voi, dar lasa, ca de acum se insenineaza.
imi pare rau ca nu iti pot da sfaturi de mot....fetele sunt mai in
masura sa o faca decit mine.
eu doar te pupicesc pe tine si pe Alexia si iti urez bafta si distractie cu carul!
CRIXIA spune:
Da ,Roxana, ce te pui cu tanti vremea! sau cu vremurile! nu vezi ca ajungi unde nici nu te gandesti
Pai, daca n-a fost pe 14,15... poate vine Ghindu' pe 22, ca sa aibe si Alexia un baietel nascut in aceiasi zi cu ea! Maria il are pe Paul, vrem si noi!!!!!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
dadi_t spune:
Crixi, bine ai venit! Decoratiuni pt. tort gasesti la cofetariile Crizantema, una este si in cartier la mine km4-5 si costa in jur de 150.000lei. Eu i-am luat Andutei cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici cu lampadare, roaba, pod peste care sa treaca Alba si 4 braduleti.Mie mi-au placut tare mult si in fiecare an(2) i-am pus figurinele(sunt din plastic).Dar daca vrei la Crizantema iti fac tortul cu poza papusii Barbie sau alte poze care le alegi(colorate si sunt din jeleuri)
Pupici si bafta de vreme buna la mot si ....cumparaturi!
Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici si pitici si la burtici!!
ce zi super azi...
noi ne-am rasfatat tare de tot aseara, am fost la mamaia la terasa unui preten si am mincat scoici...apoi am facut o plimbarica....
si azi gata, plajitza si gratare, ca cine stie cind mai apucam..... (cu toate ca mai avem ceva timp, in pofida unora care insinueaza altele....).
pupicei si o zi superba!!!
sinzi_ana spune:
Salutare fetele!!
Azi m-am intalnit cu o amica in parc, care are un baietel de 16 luni si asteapta o fetita peste o luna si un pic!!! Mi s-a facut pielea de gaina, eu cnad aveam burta la dimensiunile ei, eram imensa, orice efort ma obosea si imi placea sa lancezesc!!! Dar ea saracuta, alearga dupa baietel, stim ce inseamna un bebe la vasrta lui si ma ingrozesc ce te faci un inca unul mic????
Ce ai zice Tatiana daca ai mai avea un copil mai mare in jur de 1 an jumate? Ai face fata? Chiar si cu ajutoare!
Eu la Crizantema m-ma certat cu tipele de acolo pentru ca dupa ce am comandat si platit tortul mi-au cerut bani pe figurine!!! Si m-am enervat caci nu mi-au spus de la inceput ca nu intra in costul tortului ci trebuie platite separat, si figurinele costau mai mult ca tortul, si m-au pus sa platesc si tava!!!
Mi s-a parut inadmisibil si foarte urat din partea lor...Adica, as fi platit dar de ce nu mi-au spus de la inceput? Si ce trebuia sa vin cu tava de acasa??? Ce fel de servire e asta? Mi-am promis ca nu mai comand nimic de acolo...si adevarul e ca daca ai imaginatie si TIMP poti face tu acasa ce vrei si din materialele tale si cum iti place!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
roxanaz spune:
hehehe, da i-au placut scoicile...da' sa vedeti ce ii place la plaja....il apuca o distractie cind stau cu burta la soare de zici ca se intinde sa il prinda peste tot...ma si sperii la gindul ca imi vede cineva burta luind-o in toate partile...e super distractiv.
Sanzi..din pacate au ramas multi cu faze din astea...si cel mai bine este intr-adevar sa NU mai iei de la ei niciodata, poate se obisnuiesc...dar slaba speranta!
pupicei si o seara super va doresc!
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Roxi, multumim pt. primire. Ne-am simtit excelent. S-a alintat putin si Mariuta, dar ma bucur ca nu am avut mari probleme cu ea. La plecare, a dormit tot drumul.
Fetelor, va rog frumos sa-mi trimiteti un mp. Stiu ca am ramas datoare si nu am putut sa dorm bine in week-end .
Tatiana, la ochisor curat-o, asa cum ti-au zis fetele, cu ser fiziologic. Si maria a avut problema asta. In final am fost sa-i facem un examen de secretie, ca sa vedem ce antibiotic ar fi recomandat, dar ni s-a spus ca e prea mica si ar fi bine sa nu ii dam nimic. I-a trecut intr-un final, dar mi se pare ca si acum ochisorul stang e mai sensibil.
Crixia, noi i-am facut tort cu papusa Barbie. Aveau ornamente de tort si la Silvian.
Va pup,
Cornelia
liris spune:
Buna fetelor!!!
nu am mai scris demult insa nu trece o zi fara sa va citesc!
asa ca ...Roxana , m-am uitat la pozele tale mey...ce energica esti ptr o graviduta in ultima suta de metrii... am vazut si pozele de la intilnire ...foaaaaarte frumoase. cind va mai intilniti?e frumos timpul acasa? aici nu va spun ca n-are rost.
numai bine la toate !!!