Mamici din Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Va multumesc ptr.sfaturi.
Sunt fan Cam,astia ar trebui sa-mi dea un bonus la cate produse am cumparat de la ei.Maine seara o sa mergem in Metro si Selgros sa vedem ce luam,inainte dau un ochi si la Vic's.
Raluca,imediat dupa Jumping am pus-o in premergator(doar 3 saptamani c-am gasit-o pe masuta).Nu si-a format mersul ca un iepuras,abia acum a-nceput sa mai sara,da' de bucurie.

Si noi .
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani , Cristina!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi sufletului tau!
Mai fetelor, am zis ca inebunesc fara net. Cu furtuna care a fost ieri a cazut cablu si dupa aceea nu a mers netul pana acum.Noroc ca am apucat un pic ieri dimineata sa scriu cate ceva.
Am intrat doar sa va salut si doar maine va citesc pt. ca e tarziu!
July merci pt. cele scrise.
Roxi maine nu vin, dar te vor pupa fetele si din partea mea. Distractie placuta!
Noapte linistita!

http://community.webshots.com/user/dady1968

Tania= Anduta(14 sept'96)+ Bibi(14 febr'04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza la mamici.
ce faceti dragelor? inca o zi frumoasa azi....sa ne bucuram de ea pina nu vin caldurile din nou....cica de luni se prognozeaza asta.....
pupicei si ne vedem later!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Laura, multam pentru corectie, am fost eu mai repezita si am incurcat numele, da' stiam ca e vorba de Crixia. Ieri n-am mai iesit fiindca n-am avut masina, plus ca ne-au speriat norii negri (care s-au dovedit inofensivi pina la urma).
Rox, ne trimiti si noua reperele tale? Poate putem ajunge totusi, desi sunt ceva impedimente la mijloc - trebuie musai sa inventez ceva plauzibil ca sa pot pleca de la serviciu, iar piticul meu trebuie sa adoarma foarte devreme ca sa se trezeasca in timp util. Oricum, daca n-o fi azi, nu s-au sfirsit zilele, sanatosi sa fim...

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Lizuca, dar vino tu singura , fara Alisia, ca sa nu-i strici programul de somn. Eu vin fara Vlad din aceleasi considerente.

Noi ieri ne-am plimbat cu trenuletul , am mers pe jos prin parc pana la Satul de Vacanta, si la dus , si la intors. M-am enervat cand am aflat ca de anul asta pun la plata biletului si copiii mici, chiar daca au 2-3 anisori. In anii trecuti tin minte ca lui Vlad nu-i plateam bilet, anul asta ma asteptam eu c-o sa trebuiasca sa-i iau, dar la gagalice mici de tot nu credeam c-o sa bage taxare.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, imi pare tare rau, DAvid a adormit in timpul mesei si nu am mai avut sufletul sa il trezesc!!! Si am ratat intalnirea!!!!
Data viitoare...dar dupa 16...ca la pranz noi dormim!!!
Imi pare asa de rau!!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

pupicei la voi dragutelor, cele care ati reusit sa ajungeti sa ne vedem si celor care nu ati reusit!!! data viitoare...
iata pozele: http://community.webshots.com/user/rocksy25, ultimul album "intilnirea 16.07".
multumesc inca o data ca ati venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Noi iti multumim,Roxana!Nici n-am apucat sa te felicit ptr.toate realizarile tale din cauza Teodorei.
Am uitat sa va spun ca ieri Teo a luat o inghititura de Pur(detergent),azi s-a vazut efectul.Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda,cat o petreceam pe maica-mea la usa.Sper sa n-avem surprize la munte.
Cornelia,raman datoare.Multumesc inca o data!Ti-l inapoiez la "aviatoarea" intalnire.
Gravidutelor,sunteti minunate!V-am admirat pe toate,pe furis.
Si eu va multumesc tuturor,a fost o ora pe care am simtit c-o petrec printre prieteni.

Laura,daca nu apuc sa scriu de la munte,iti doresc distractie placuta si sa ne povestesti,cum numai tu stii!

tuturor!
July si Teo

Mergi la inceput

Julyci, l-ati lasat pe scooby doo la mine....il pastrez ptr data viitoare!
distractie placuta la munte....sa faca Teo poze, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Roxi, multumim pentru primire, a fost super !
Fozele sunt f. frumoase, te-ai miscat repejor .
Casuta ta e k lumea rau de tot .
Fetelor, eu am incercat sa pun pozele facute de mine pe webshots dar nu vrea deloc sa mi le uploadeze. O sa le pun marti de la serviciu, sper sa nu va suparati pe mine ca intarzii atat (luni am liber). Oricum vreau sa va spun ca au iesit tare misto.
July, distractie maxima la munte, sa veniti sanatosi si voiosi si cu forte proaspete !
Pupici la toate fetele !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput