Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici si pupici la bbici!

Mai, dar iar ati scris de nici nu mai stiu ce si cum! Va pupic!
Eu imi veghez barbateii, care dorm fiecare in patutul lui ... si tare dragalase sunt. Daca ramane vremea asa, adica sa nu ploua, ca de altfel nu pare sa fie vara, mergem la o plimbarica ... iar ptr. la pranz mi-a promis sotioul snitele - specialitatea lui - pe seara mai vedem ... cam astea sunt planurile noastre :)

Ieri era sa intru la banuieli de noi3: Crisuletz s-a trezit pe la 6.30, a avut chef de vorba, pe la 7 a papat si am trecut tot asa la o vorba ... si ca era frumos afara ne faceam planuri sa iesim in oras. Dar de unde, ca la 9 s-a pus pe plouat ... Crisuletzul meu a intrat in priza, cu urlete (si in brate, foame nu avea ca vroia doar ceai sau pe suzi - deci Pietricico, nu prea se potriveste ... cand au chef de urlat, urla peste tot ;)) si dat din picioaruse ... pe la 10 am reusit sa-i dau sticluta si l-am pus pe burta mea sa-l adorm (acum il stiu, face urat de oboseala ... dar cum!) si am adormit si eu cu el pe burta, cu ochelarii pe nas, intr-o rana asa ... pe la 10.30 a venit si Boby sa stea langa noi cateva minute ... ha, sa nu rad, am tras toti trei un somn pana la 14 de nici nu ne-am dat seama cat de tarziu s-a facut ... cred ca a fost de la vreme, ca cum incercam sa-l pun jos pe Cris, si se si trezea, incepea iar urlatul ... doar pe burta noastra dormea, dar cum dormea ... Asa familie de puturosi nu am mai vazut ... sa te si sperii! ;)
Dar am recuperat dupa-amiaza/seara ... am fost la balci in oras, am fost la Toy'R'us si i-am luat puiului carusel ptr. pat ... seara dupa ce l-am montat stateam amandoi ca prostii sa ne minunam de Cris, care radea la fiecare animalut in parte, deci e incantat!

Fetelor fara laptic, va pot intelege ca sunteti suparate, asa m-am simtit si eu dupa ce am aflat ca nu am voie sa alaptez (si mai aveam si lapte!), dar zau daca trebuie. Am deschis aici pe forum un subiect si am primit sfaturi bune de la alte mamici, care nu alapteaza ... si am inteles ca nu trebuie sa-mi mai fac mustrari de constiinta sau griji. Sunt si alte femei, care iti dau sfaturi sa alaptezi cu orice pret... inteleg ca-i bun laptele de mama ptr. copil, dar nu de nepretuit, mai ales in zilele noastre cand laptele praf e f. bun, controlat si iar controlat. Are si Lauraa dreptate, dar merge treaba daca nu trebuie sa te stresezi si sa-ti faci griji daca copilul tau e satul sau nu! Cand apar chestii de genul asta, nu mai merita efortul ca pur si simplu stresezi si copilul cu starea ta! Doar parerea mea, nu dati in mine ;) Eu sunt acum multumita cu situatia, Cris creste bine, mananca cu pofta (laptele e bun ca l-am gustat si eu), se prepara usor, iar eu nu trebuie sa ma stresez la ce si cum mananc ca sa nu faca copilul colici, am baut si un paharel de vin - sac! , iar Cris nu mai are colici. Iar cu constiparea vad ca se chinuie si bb-i alaptati, deci nu-i de la formula.

Nally, saru'mana de "reteta". Intreb si eu pediatra si mai vedem ... dar parca mi-e frica. Mai vedem ...

Cu constipatia nu stiu ce sa mai cred, ultimele doua zile a facut Cris kk fara ajutor, totul cum treabuie. Ieri iar nu a facut si azi vad ca tot se screme fara folos, trage doar parturi. Cred ca-i bag iar un supozitor, dar tare nu-mi place. Ce poate fi? Ca o data face singur, alta data nu?

Pietricico, ma bucur ca te-ai mai linistit ... si cu tine si mica Ingrid. Pupici din partea mea micutei urlatoare :) Sa ne spui cum i-a placut noul scaunel. Cris e incantat de el, sta cuminte si vorbeste cu peretii si plantele. Sunt mari acum, nu le mai place doar pe spate, e si normal!

Nally, incearca sa-l pui de cateva ori pe Sebi pe burtica ... o data si o data o sa incerce din nou sa-si ridice capsorul. Altceva nu stiu ce sa-ti spun, ca noi nu facem exercitii speciale ... ne jucam doar cu el, mai face cu picioare ca cu bicicleta, dansam si dam din manute, dar astea le face si fara noi de zici ca acum pleaca. De tinut capul tot asa, mai ales cand il tin lipit de corpul meu cu o mana sub fundisor ... vad ca acum nu-si mai lasa capul sa pice cand a obosit, il pune usurel jos, asta dupa ce am incasat eu cateva capete din partea lui ;)
Incearca, sigur o sa-si revina! S-a puturosit probabil!

Lacrimi pot avea si mai devreme, Cris plange cu lacrimi cam de doua saptamani ... de ti se rupe si mai rau sufletul de el. Parca era mai bine inainte ;)
Va pupic, ca iar am scris romane si ma injurati sigur! O zi minunata!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Irinusha multam pentru incurajari!
Mai da' ce v-ati rasfatat voi ieri toti trei!!!! E super ca ati putut dormi pe burtica cu micul cavaler. La noi in Bucuresti faceai mici pe pielea noastra de cald ce a fost! Dar pe seara a dat o piatra de ziceai ca s-a rupt cerul in doua!!! dar e super ca s-a mai racorit un pic de mai poti respira un pic cand iesi afara!
Ii trimit acum la plimbare pe baietii mei sa pot face o mancarica de dovlecei si le fac si o surpriza!!!! Mai ales lui tati! Tot a poftit in ultima saptamana la clatite!!! Cand o intra in casa sper sa fi apucat sa-i fac macar un rand de farfurie!
Pupici dulci

Nally si Sebastian (14.04.2004)
http://community.webshots.com/user/nally116
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Mai fetelor ati scris nu gluma....
Eu iar ma stresez ca al meu puiut nu mai maninca de la sin decit dimi la 6 siciteodata la 9 iar seara foarte rar.Mi-e asa de ciuda.Si atunci maninca fiindca e somnoros dar daca se trezeste asa se agita da din miini, ma bate cu palmuta si urla de numa.Imi impinge cu limba sinul si se strimba de parca ii dau otrava, Doamne fereste.Tare ma necajesc.Daca mulg cu pompa nu reusesc decit vreo 40 ml, dar el sigur trage mai muilt daca se satura dimi la 6.Iar toata noaptea doarme.Beau la ceai de cimbrisor si fenicul de mi s-a acrit.Eu am observat decind ii dau ceai granulat din fenicul de la Milupa ca nu mai are asa colici.Slava Domnului ca imi facea niste crize de numa.
Si al meu a fost agitat zilele astea de la caldura.#0 de grade afara la ora 19 , 30 de grade si in casa.Saptamina viitoare ne luam clima.
Nu mai poate saracutul sa doarma.N-o s-o las pornita foarte mult dar macar sa mai racoreasca aerul.
Noi avem o saptamina de la botez.Cineva spunea ca se mai linistesc dupa botez,eu n-am obs nici o schimbare.asa raut a fost, a plins aproape tot timpul.Si nasa-sa spunea numa sa nu plinga.Preotul a fost tare vesel ca el plinge.Cind mi-a pus patrafirul in cap a inceput sa traga de el pina l-a dat jos si apoi nu mai vroia sa ii dea drumul.A fost un scump!!!!1
Chiar nu mai stiu ce sa fac cu el sa mai manince de la sin.VOrba lui Monet macar pina la 4 luni.
O sa merg cu el la pediatra sa vedem ce ne mai zice si poate bem si noi suculet.Eu stiam ca de pe la 3 luni numa....
Va pupam

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Acum mi-am dat seama ca v-am mai spus de botez.Dar voi ma iertati ca sunt cam habauca si tot citesc invers raspunsurile.Adica de la cele recente la cele mai vechi.Pupici

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Na buna ziua fetelor-cucuietelor!

Multumim mult pentru urarile de La Multi Ani, Nally esti o bomboana de fata!
Noi am fost ieri la o ziua unui coleg de-a lui Thomas. Mai era acolo o fetita cu trei zile mai mica decat Lara. Are deja peste 6 kile.... Lara mea a fost cuminte foc-foc, toata lumea a laudat-o.Radea la toti,nu a scos nici un MIAU cat am stat acolo.I-am dat tzitzi cand i-a fost fomica si gata.Azi nu a dormit aproape deloc,a gangurit la noi toata ziua :).
Imi cer scuze pt. ca am insistat atata pe alaptat,nu am vrut sa zgandar nimic,eu insami am fost tocata la fel pe alt forum si acum sunt fericita ca m-au batut la cap.
Nally e nasol cu canicula..brrr ce urat...aici e cam racoare dar mai bine asa decat cnicula cel putin pt, bb...
Monaaaa si eu vreau cu bitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna Ziua la toate fetele
Nu am mai intrat de mult pe forum si ca de obicei ati scirs o gramada. Noi intre timp ne-am mutat si am fost cam ocupati. Alexandra ma tine ocupata aproape toata ziua. Pana astazi am avut o prietena care a stat la mine si ma ajutat. De acum insa am ramas singuri, in familie.
Cu toate ca multa lume mi-a spus sa nu o invat in brate, pana la urma Alexandra adoarme doar daca este tinuta in brate. Iar de multe ori cand crezi ca a adormit si o pui in pat se trezeste si urla de parca as pune-o pe foc.
Am observat si eu ca fata mea se odihneste mai bine data o pun pe burta. Dar atunci stau tot timpul cu ochii pe ea , si asta se intampla mai ales ziua. Daca o pun pe spate la orice zgomot se trezeste , tresare si incepe sa planga. Cand am pus-o pe burta nu a miscat vreo trei ore.
Noi incercam sa tinem capul sus dar cand obosim ne cade dintr-o data si de cele mai multe ori dam cu nasu
va las ca s-a trezit fata si plange


Claudia si micuta Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
Nally
Claudia este iubareata foc Alexandra de vrea numai in brate
Lauraa pt. Lara cea cuminte "foc-foc" si poate faci un drum pana la mine cu Lara mica sa il invete si pe Rares al meu sa fie mai cumintel
Alina si zi Dragos era cat pe ce sa il lase pe fara patrafir...
Irinusha parca va si vad cum ati dormit toti 3
Mona sa faci o tura de in plus si pt. mine ca si eu am sa fac pt. tine prin Herastrau,dar cam peste vreo 3 saptamani sa ma duc mai intai la control sa primesc unda verde.
Despre noi ce sa va spun...cam tot la fel,aceleasi problemute,dar parca mai linistiti putin si mai optimisti

Iuliana & Rares(12 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna dimineata mamicutzelor!!!!
Iuliana ce matinala ai fost azi!!! Ai deschis computeru mai devreme decat mine!!!! Ce bine ca v-ati mai linistit!! Sa fiti cuminti si azi, si un pupic pentru Rares caruia trebuie sa-i cantam:
Multi ani traiasca!!! Multi ani traiasca!
Laaaa muuuulti aniiiii!!!!!!

Clau07 sa mai intri cand poti si pe la noi si sa ne mai dai vesti despre Alexandra mai! Ce fata harnica!! Ridica capul !!!!
Alina33 nu te mai necaji mai ca Dragos te simte si se agita si el mai!!! Si Sebi acum dimineata nu a vrut el sa primeasca sanul drept de nici o culoare!!! Nu vroia sa il ia si asa facea de ziceai ca ii dadeam ce va ce ii face scarba si l-am mutat la stangu ca nu aveam chef de o voma la prima ora!!! eee s-a schimbat calimera cand l-a mirosit pe favorit!!!Tragea de el de facea gropite in obraji!!! dar la masa urmatoare il dau pe dreptu poate a uitat de ciuda ce o avea pe el de dimineata!!!!
Lauraa Larei cea cuminte!!!!! Si o la mamica!!!

Ma ce sa va zic de Sebi ca in dimineata asta m-am trezit intr-un ras nebun si chiote de ziceai ca face fimiu chef!!Am zis ca poate mai pot dormi si io o tara daca nu plange si are ce face la el in patut, dar pace neica! Ce puteai de galagie? Si sa nu cobesc dar imi doarme de ti-e mai mare dragu de el! Aseara mi-a dormit de 7 pana la 10 juma cand l-am trezit pentru baita, nu stiu daca mai tineti minte ca am mai patit asa o data si s-a trezit voda pe la 2 noaptea si nu am mai putut inchide ochii pana dimineata la 5, si mi-am zis atunci ca nu-l mai las sa doarma asa! Si zis si facut! si mi-a adormit pe 11 juma pana dimineata la 5 cand a papat rapid o tzitzi sia adormit la loc comanda, de m-am maitrezit eu pe la 10 fara un sfert in zarva din casa !!!!I-am dat sa pape si acum doarme de la 10 jumate!!! Tine-l Doamne tot asa!!!
Va pup si va urez o saptaman super usoara siplacut alaturi de stiumfii vostrii!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
http://community.webshots.com/user/nally116
http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Am revenit si noi dupa o pauza cam mare, in care ne-am si crestinat. Puiutul a fost foarte cuminte la botez, a plans doar putin si apoi a dormit la greu de ziceau toti invitatii ca e f cuminte. Dar de iri iar nu mi-a mai dormit in timpul zilei, si-a revenit . La botez a fost imbracata ca o printesa ca doar asta este, si toti se minunau ca nu i-am luat trusou din ala special si i-am pus pe ea rochitza din panza topita, facuta de bunica. Si nasica i-a luat niste lucrusoare de mori. O sa pun poze cat de curand. Petrecerea a fost super, dar pe la 2 noaptea a inceput furtuna si am avut 4 pene de curent, si atunci ne-am apucat sa cantam noi. Asa ca toata lumea o sa tina minte botezul cu peripetii. Tati s-a si el pt. prima data de cand am nascut .


Despre noi ce sa va spunem? Ma chinui sa o alaptez exclusiv la san dar dupa-amiaza se termina lapticul. O tin la san sa creasca productia. Oricum lapte praf nu vrea sa vada, iar biberon nici atat. Va dati seama ce ar insemna sa ii dau cu lingurita, ca oricum si in felul asta urla. Normal ca mi-ar fi mult mai comod sa ii dau biberon, dar nu ma las deocamdata.

Ma bucur ca toti bebelusii vostri s-au cumintit si le transmit tuturor multi





Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La multi ani Rares!!!
Iuliana,nu o lauda prea tare pe Lara ca i se urca la cap

Nally,

Madutza, sa va traiasca micutza crestina! Abia astept sa vad pozele! Ce fain ca v-ati distrat ca lumea! Asa trebuie!

Mergi la inceput