Copilasii din 2002 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabbriela spune:
Anna Maria imi cer scuze ca am greshit la numele lui Theodora... o sa vin cu mielu cand ajung in RO... uite si o floricica sa nu te superi pe mine ... FELICITARI pt bb nr. 2, sa dea Domnu sa fie sanatos si sa ai o sarcina ushoara.
Azi am fost cu M si cu Julian la cumparaturi si a primit o tricileta cadou de la tacsu M ca a fost cuminte.. tare sa bucurat piticu de ea, dar nu shtie sa pedaleze... se suie pe ea, sat acolo , sa de jos o impinge dar nu vrea sa pedaleza.. voi le-atzi cumparat triciclete, cat timp aveau copii cand au primit tricicleta, au invatzat repede sa se mishte cu ea?
In rest noi bine, sanatoshi...
PS: I-am dat sa mance ou acum 4 zile (la sfatul medicului, care zice aca are alergie la ou dar sar putea s anu fie alergie, doar ficatul insuficient dezvolat, ash aca am testa si doar la 19 luni a inceput sa accepte ou in alimenatzia lui) si pt prima data in viatza lui nu a avut nici o reactzie la el (bube, pete roshi)... deci se pare ca este ok, si nu are alergie la oua cum a zis medicu.
PS1: Cate oua pe saptamana le datzi la pitici?
O zi buna si multa sanatate la toata lumea si la totzi bb
Gabbriela & Julian web
Florentina Roman spune:
Buna,
Tudor al meu a primit tricicleta cand a implinit 2 ani, dar deocamdata ne plimbam cu ea prin sufragerie ptr. ca nu stim sa pedalam. Se urca pe ea, dar nu impinge cu picioarele in pedale, ci pe jos. Si uite asa am facut poteca pe covor!
Teoretic, cred ca poti sa-i dai la pui cam 2-3 oua pe spt. Noi le papam mai mult sub forma de zdrente in ciorbica, sau in alte mancarici, ptr. ca altfel nu-i plac, desi cand era mai mic le manca foarte bine.
Florentina & Tudor
Gabbriela spune:
Florentina Roman Multzumesc de raspunsu cu ouale...
Noi nu am facut nimic nou, am fost la restaurant (pt pranz) cu bb, si a fost cuminte a mancat ce i-am dat si nu a facut galagie, dar zicea la fiecare chelnar care trecea pe langa noi PA... se distrau tare pe seama lui. Iar restul zilei in curte la soare si balaceala in bazin... Azi tati sa ocupat de bebe mai toata ziua, si eu mamica fericita am facut plaja, am dormit deamiaza... m-am uitat la TV pana nu mai vedeam bine... Asha duminica sa tot am ...
Ce mai fac nou bb vostri? Ce mai zic nou si traznit? Poze noi nu mai aduce nimeni cu piticutzi?
Multa sanatate si fericire la toata lumea
Gabbriela & Julian web
crisia spune:
Iulia mea e eroina zilei!!!
E o poza de acum 2 luni, acum are 1 an si 7 luni jumate.
Pupici,
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda
Gabbriela spune:
Bine ai venit Andreea2911 si bb Dani, spor la poveshti cu copii din 2002. Sa vedem si poze Andreea cu baiatu tau incurand, ok?
Crisia felicitari pt mica ta eroina, este o dulceatza scumpa, sa itzi traiasca si sa itzi aduca numai bucuri si impliniri
Flower--- Vlad Andrei--- 17.07.2002 La Multzi Ani Vlad, multa sanaatte si fericire sa aduci parintzilor tai. Flower felicitari pt fecioru vostru, sa va bucuratzi de el.
Yurika--- Mark--- 18.07.2002 La Multzi Ani Mark, multa sanatate si fericire, sa aduci numai bucuri si impliniri parintzilor tai. Yurika felicitari pt baiatul vastru, sa va bucuratzi de el.Gabbriela & Julian web
Gabbriela spune:
Ela-Z --- Octavian--- 20.07.2002 La Multzi Ani Octavian, multa sanaatte si fericire, iar viatza sa itzi fie presarata numai cu bucuri si impliniri. Ela-Z sa va traiasca baiatu!
Gabbriela & Julian web
Karina spune:
quote:
Originally posted by Alina
Karina draga,
Se pare ca foarte multe mamici de 2002 sunt si mamici de 2003 sau 2004.Ce zici,ne vine rindu'.
Mamici cu copilasi de 2 ani si un pic,
Mai vor sa doarma la prinz?Fiica-mea se culca seara pe la 10.30(adoarme mai tirziu ca o aud cum povesteste...) si dimineata se scoala pe la 9.30-10.
Apoi mincam,ne plimbam,ne jucam,etc si pe la 14-15 o pun in patut pt somn,sta ce sta dar isi gaseste de lucru,arunca tot ce-i pe-acolo,povesteste si ride de se prapadeste si in final ma striga"mama,jos".
Cu chiu cu vai,adoarme pe la 16-17 dar nu o las decit maxim o ora.Acum,e aproape 17 si e bine-mersi in patut,cinta .
Alina, bine te-am regasit !!! Cit priveste rindul, eu sint cam batrina deja pt. bb2, ma apropii cu pasi MARI de 40. Sint fericita ca il am si pe Bogdan, doar stii cit m-am zbatut.
M-am uitat la album si paginuta, e tare frumusica Evelyn. S-a facut mare si frumoasa foc ! Sa-ti traiasca.
Referitor la somnul de dupa-amiaza, nu stiu daca merita sa te chinui. Cit are ea nevoie doarme, eu asa cred si asa am citit. Cica pe la 3 ani numai este necesar somnul de dupa-masa. Stiu ca pe la 1,5-2 ani tb sa doarma 13-14 ore per total, dupa 2 ani probabil mai putin. Daca nu-i e somn, nu e miriita, cred ca e OK. Sint unii copii care dorm mai putin decit altii, nu sint toti la fel. Totul e sa nu fie miriita si plingacioasa. Am auzit de cazuri cind au adormit singuri pe covor in timpul joacai. Incearca si tu sa n-o culci intr-o zi, vezi cum se comporta. Asta era un sfat, nu stiu daca e cel mai bun.
Karina+ Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
bubi spune:
buna ziua si La Multi Ani sarbatoritilor!
Ne-am intors si noi din concediu de la mare! Marutza s-a comportat mai bine decat am sperat. Ne trezeam in jur de ora 9, mergeam la plaja pana pe la 12, apoi papa, nani si dupa-masa din nou la plaja. Totul a fost aproape perfect, in afara de apa marii care a fost rece. De cand ne-am intors, mananca de sparge!
Pampersii i-a scos singura inca dinainte de a pleca la mare. Cere la olita si refuza sa mai faca in pampers. M-am distrat de minune, mai ales la mare, seara la restaurant, sa nimerim toaleta de sus.
Vorbeste numai in propozitii si e dulce foc.
Poate apuc sa pun si niste poze noi.
Pupam
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Karina spune:
Felicitari Bubi ! Ai fata mare deja, daca numai are nevoie de pampers. Noi sintem mai mari cu 13 zile decit voi si avem zile cind nu facem decit la olita si pipi si kk, dar zile in care facem numai in pampers. Si cu vorbitul mai greu, desi a inceput sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte, sa repete toate cuvintele spuse de noi. Si noi plecam la mare la inceputul lui august. Sper sa avem si noi vreme frumoasa, ca eu una n-am mai fost de 5 ani la mare si tare mi-e dor.
Karina+ Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim