Copilasii din 2002 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Revin cu pozele:
http://community.webshots.com/album/161794034CskTFw

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Crisia frumoase poze ... iar Iulia este o scumpa mica si dulce, sa fie sa antoasa si sa va aduca numai bucuri.
Marianar--- Vlad Andrei--- 12.07.2002 La Multzi Ani Vlad, multa sanatate, si noroc in viatza. Marianar sa ai parte de bucuri si impliniri de la Vlad si multa fericire.
gabi25 felicitari pt reushita intzarcatului.. sa aiba pofta de mancare si sa cresca mare si sanatos...
Florentina bravo cu sunetele, al meu nu vrea sa imite nimci inafara de mashini si ciori..
Fetelro atzi shtiut ca un copil de 19 luni poate avea intre 10 si 50 cuvinte in vocabularu lui si inseamna ca este ok. Al meu 11 ha ha ha.. ce ironie ... si altzi copii in park stiu mult mai multe decat el ... ai vostri cate shtiu?Cuvinte ma refer? sau sunete care le imita?
O zi buna si multa sanatate

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am trecut pe aici sa va anunt ca Marina, mama Mariei nascuta pe 04.12.2002 mai are un bebic: Mihai, nascut ieri 14.07.2004 la ora 12 fix cu 3.370 kg, 51 cm si scor Apgar 10.
Eu le doresc sanatate, fericire si mult laptic.
Bine ai venit Mihaita.

Karina+ Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

In primul rand ,FELICITARI MARINEI !!
E tare curajoasa ,ii doresc un bebel cuminte sanatos si frumos!
Se vede treaba ca trec cam rar pe aici cu postarile pentru ca e vara si stam mai mult pe afara iar daca intru pe forum intru de obicei noaptea cand sunt franta si nu mai am chef de scris.

Gianina mea are deci 2 ani si 2 luni.
Acum canta in living cu taica-su adica el canta la chitara ea danseaza si repeta ce cuvinte poate dupa el.
In rest e bine ,vesela cum nu se poate ,e in stare sa rada o zi intreaga si tot nu se plictiseste (totul e sa avem noi cum sa il provocam)

Face la olita doar cand nu are pampers dar numai pipi ,despre cealalta treaba nici nu pomeneste cand ii vine.
Cu pofta de mancare stam rau. Insa de ieri ii dau sirop natural de polen si ii mai pun si 2,3 picaturi de tinctura de propolis in lingurita .Sper sa nu fie o intamplare dar azi a mancat cat in toata saptamana trecuta .

Azi am patit-o .Alerga prin curte dupa catel si s-a izbit de banca ,s-a impiedicat si s-a lovit cu urechea de banca.
plangea atat de tare cum nu prea are obiceiul,asa ca noroc ca m-am uitat mai atent ,i se strambase cercelul si ii gaurise carnea din spatele urechii si m-am chinuit o gramada sa-i scot cercelul de acolo.
E mai greu sa ma fac inteleasa dar aveti grija mamici cu fetite.Cercelusii astia sunt facuti chiar pentru copii si nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi periculosi dar uite ca se poate .

va pup pe toate ,va urez la multi ani tuturor sarbatoritilor,sa va traiasca si sa va bucurati de mogaldete

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Deci Mariutza are fratzior....sa-i traiasca!

Oti e la tzara cu mama de o saptamina si mai sta doua, pentru ca mami si tati au nevoie de o saptamina de hoinareala...
Vorbesc cu ea zilnic , imi spune ca se joaca in piscina, ''vorbeste' cu vaca si porcii si gainile...si de fiecare data ma lasa trancanind la telefon si pleaca - preia mama legatura...

pupici la cei mari si la cei mici

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Karina

Am trecut pe aici sa va anunt ca Marina, mama Mariei nascuta pe 04.12.2002 mai are un bebic: Mihai, nascut ieri 14.07.2004 la ora 12 fix cu 3.370 kg, 51 cm si scor Apgar 10.
Eu le doresc sanatate, fericire si mult laptic.
Bine ai venit Mihaita.

Karina+ Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Felicitari Marina!Sa-ti traiasca baietelul si fetita,sa fiti sanatosi si fericiti!

Karina draga,
Se pare ca foarte multe mamici de 2002 sunt si mamici de 2003 sau 2004.Ce zici,ne vine rindu'.

Mamici cu copilasi de 2 ani si un pic,
Mai vor sa doarma la prinz?Fiica-mea se culca seara pe la 10.30(adoarme mai tirziu ca o aud cum povesteste...) si dimineata se scoala pe la 9.30-10.
Apoi mincam,ne plimbam,ne jucam,etc si pe la 14-15 o pun in patut pt somn,sta ce sta dar isi gaseste de lucru,arunca tot ce-i pe-acolo,povesteste si ride de se prapadeste si in final ma striga"mama,jos".
Cu chiu cu vai,adoarme pe la 16-17 dar nu o las decit maxim o ora.Acum,e aproape 17 si e bine-mersi in patut,cinta .

"La multi ani!"cu sanatate si bucurii tuturor aniversatilor din iulie!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Alina fetele astea s-au vorbit intre ele?
Julie de 1 saptamana nu mai doarme la pranz in schimb seara cade pe la 20 ca un gandacel. Si nu ca m-ar deranja ca nu doarme dar dupa ora 17 nu mai ai cu cine te intelege: o ajunge oboseala si e mofturoasa, sacaita nici ea nu stie ce are. Dar cum s-o mai culc? Am culcat-o o data de la 4pm la 6pm si sa vezi ca noaptea ca nu mai avea somn.
Ast-noapte m-a trezit la ora 3 si urla cat o tinea gura (daca ar fi putut cred ca ar fi venit la noi in pat dar nu poate iesi din patut). Cred ca e perioada fricii??? Cu chiu cu vai am convins-o (mai bine zis taticul ei) sa faca nani iar...
Dupa ora 4 n-o mai culc.... ca daca cumva o scol pe la 5 e jale! Nu-si face somnul si face un scandal monstru pana se culca iar pentru seara!

Bebe 2 ? Hm... Cred ca la anul ..... daca nu ma razgandesc!

Ce simpatica trebuie sa fie Evelyne: rade!
A mea ast-noapte pe la ora 3 numara: 1,2, 6 ,7 8, 9 si m-a umflat rasul ca ziceam ca numara oile... pana cand si-a amintit ca e mai bine sa urle! ca stie ca sar repede la ea!

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Felicitari pt bb Marina, acuma Mariutza are si ea un fratzior.
Tinaw--- Robert Ioan--- 16.07.2002 La Multzi Ani Robert, multa sanatate si sa duci numai bucuri parintzilor tai, sa ai o viatza plina de impliniri si noroc.
Mumulina--- Teodora Paula--- 16.07.2002 La Multzi Ani Theodora, multa sanatate si fericire, sa ai o viatza presarata numai cu bucuri si impliniri.

Al meu bb doarme inca deamiaza, Julian are program fix cu somnul si nu il incalc fie ce o fi, cu dealtfel si cu masa este la fel.. musafiri, plimbari nu conteza daca est eora de mancare sau de somn aia face.
In fiecare seara la ora 21:00 ia masa si baizta, povestioara si cel tarziu la 22:00 doarme... dimineatza intrre 8:30 si 9:30 se trezeshte.. rutina zilnica, mancarica, plimbarica, udatul prin curte (mai bine zic scosul vegetalelor din pamnt cu presiunea care o foloseshte el la udat plantele ).. iar la ora 12:00 ishi bea lapticul , ia pijamalutza si est ein pat.. cel tarziu la ora 13:00 doarme (intre o ora jumatate si 2 ore jumatate)... Dar un mic dezavantaj, indiferent ca este seara sau somn deamiza eu trebe sa stau cu el in pat pana adoarme si sa il tzin in bratze si dupaia sa il mut in patutzu lui .. ufff ce ashi vrea si eu sa il pun in patul lui si sa doarma singur.
Cu mancatul voi cum statzi fetelor, a invatzat copii sa mance singuri? Al meu daca ii dau banana, o manca singur, mar la fel, il curatz de coaja si manca singur, manca to tsingur ce se paote lua cu mana, dar cand vine supitzele vai vai, in loc sa fie in lingura si dupaia in guritza mancarica este tot pe haine si pe masa.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Salutare,mamici si copii!
Am revenit si noi pe aici,cu toate ca ne-am intors in oras de vreo 2 saptamini,dar cum n-avem somn la ora asta,sa va spunem ce mai facem noi.
In primul rind,sanatate tuturor copilasilor si crestere usoara in continuare parintilor!
Tin sa precizez ca si eu voi fi mamica pt.a doua oara;nu stim inca ce avem,ca dorim sa fie o surpriza,numai sanatos sa fie!
Teodora a facut 1 an si 8 luni.Am stat cu ea la casa,undeva in nord,timp de 3 luni,unde i-a mers f.bine;ma bucur ca am un copil echilibrat(pina acum!);de mincat,maninca fructe grupa mare...si iaurturi(de vreo trei zile nu prea maninca la amiaza,dar are gingia inflamata la canini!!!!????),pe afara mergem fara carut;deja i-am invatat tot vocabularul si nr chinuim sa scapam de...pampers;e super pasionata de carti,stie sa arate tot ce i se spune si mai stie...de unde bea lapte(de la muuuuu);a invatat multe lucruri,dar nu-mi vin toate in minte la ora asta,asa ca va spun noapte buna,printeselor!
P.S.:Veve,ar trebui sa-i dai un miel fiicei mele!pe ea o cheama numai Teodora,nu Maria Teodora!

Teodoreiin 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Scuze,Gabriella,nu Veve!Nu vazusi bine la ora asta!Scuze!

teodoreiin 36 sapt.

Mergi la inceput