Copilasii din 2002 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina spune:
quote:
Alina, bine te-am regasit !!! Cit priveste rindul, eu sint cam batrina deja pt. bb2, ma apropii cu pasi MARI de 40. Sint fericita ca il am si pe Bogdan, doar stii cit m-am zbatut.
M-am uitat la album si paginuta, e tare frumusica Evelyn. S-a facut mare si frumoasa foc ! Sa-ti traiasca.
Referitor la somnul de dupa-amiaza, nu stiu daca merita sa te chinui. Cit are ea nevoie doarme, eu asa cred si asa am citit. Cica pe la 3 ani numai este necesar somnul de dupa-masa. Stiu ca pe la 1,5-2 ani tb sa doarma 13-14 ore per total, dupa 2 ani probabil mai putin. Daca nu-i e somn, nu e miriita, cred ca e OK. Sint unii copii care dorm mai putin decit altii, nu sint toti la fel. Totul e sa nu fie miriita si plingacioasa. Am auzit de cazuri cind au adormit singuri pe covor in timpul joacai. Incearca si tu sa n-o culci intr-o zi, vezi cum se comporta. Asta era un sfat, nu stiu daca e cel mai bun.
Karina+ Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Draga Karina,
Si mie imi pare bine sa te regasesc.
Ma bucur mult ca sunteti bine,sunt convinsa ca Bogdanel e un scump si un simpatic,poate ne trimiti niste poze sa-l admiram.
Se pare ca ne-am mai dat pe brazda cu somnul de dupa-amiaza:nu a dormit cind au fost zilele alea urite pt ca nu ieseam prea mult pe-afara si nu obosea suficient.Cum s-a incalzit si stam mult pe la joaca doarme la prinz aproape 2 ore si maninca mult mai bine.Defapt la capitolul mincare,niciodata nu m-am plins ca a mincat bine si echilibrat,Doamne ajuta.
Va pupam cu mult drag,
Alina si Marie-Evelyn
Alina spune:
quote:
Originally posted by Adela
Alina fetele astea s-au vorbit intre ele?
Julie de 1 saptamana nu mai doarme la pranz in schimb seara cade pe la 20 ca un gandacel. Si nu ca m-ar deranja ca nu doarme dar dupa ora 17 nu mai ai cu cine te intelege: o ajunge oboseala si e mofturoasa, sacaita nici ea nu stie ce are. Dar cum s-o mai culc? Am culcat-o o data de la 4pm la 6pm si sa vezi ca noaptea ca nu mai avea somn.
Ast-noapte m-a trezit la ora 3 si urla cat o tinea gura (daca ar fi putut cred ca ar fi venit la noi in pat dar nu poate iesi din patut). Cred ca e perioada fricii??? Cu chiu cu vai am convins-o (mai bine zis taticul ei) sa faca nani iar...
Dupa ora 4 n-o mai culc.... ca daca cumva o scol pe la 5 e jale! Nu-si face somnul si face un scandal monstru pana se culca iar pentru seara!
Bebe 2 ? Hm... Cred ca la anul ..... daca nu ma razgandesc!
Ce simpatica trebuie sa fie Evelyne: rade!
A mea ast-noapte pe la ora 3 numara: 1,2, 6 ,7 8, 9 si m-a umflat rasul ca ziceam ca numara oile... pana cand si-a amintit ca e mai bine sa urle! ca stie ca sar repede la ea!
~~Adela &Julia -2 ani-
Draga Adela,
Vai-vai,fetele astea sigur s-au vorbit sa se intreaca la scos peri albi .
Am mai dat-o pe brazda la somnul de amiaza ca ne-am tot facut veacul pe-afara si s-a obosit la maxim,dar noaptea are si ea program de tipat.Of!!Niste tipete pe care nu le mai auzisem la ea pina acum.
Intr-o noapte am zis ca a visat ceva urit,i-am vorbit si cind am vazut ca plingea neconsolat am luat-o cu noi.Mare greseala!A doua noapte s-a repetat figura dar am mers la ea,i-am povestit una alta,a mai tipat cca 3-4 minute si s-a culcat .
Da,da si copila mea numara...oile,1,2,4,5,6,8,9,10,Bavo!.Nu zice 3 si 7 niciodata!
Astazi e urit,a plouat si e frigut dar ne duce vreo ora-doua in decor sa facem "rost" de somn!
Pupi,
noi doua
cgabriela spune:
Ceau fetelor!!!
Suntem si noi pe aici, dar cam absente! Am reanceput serv. si dupa ce o culc pe Briana pe la 21.30, mai fac ce fac prin casa si pic LATA! Dar "va salvez" si citesc "poznele" si succesele puiutilor vostri (la o pauza de cafea. Lucrez 6 din 8 ore la calculici iar cand vin acasa Briana ba vrea sa desenam, ba sa construim, sa ne jucam, binenteles ca nu intelege de ce suntem obositi, iar de luni s-a inchis cresa si sta cu un bunu care este , - diabetic, cardiac , HTA si nu ies afara deloc si se plicti, deci cand venim noi acasa ne ia de odihniti. Noi nu prea mancam, dar si noi de 2-3 nopti ma cere noaptea la ea in camera, am incercat sa o aduc la noi in pat , dar a urlat....
va pup si vom mai reveni (cu mai multe stiri)
PS GabiG am vazut-o duminica trecuta pe francesca cu un bunic in Botanic! Dar nu mai stiu nr. de telefon iar noi sapt. trecuta am fost la munte.
Gabbriela spune:
Fetelor Theodora va tranzmite salutari si multa sanatete (si voua si la bebelici).
Cristinacsa--- Alexandra & Carina---22.07.2002 LA Multzi Ani gemenelor Alexandra & Carina, multa sanatate si fericire, sa avetzi o viatza plina de noroc si impliniri.
Mariailin--- Vlad Alexandru(Povestea-nasterii)--- 22.07.2002
La Multzi Ani Vlad, sa crshti mare, sa fi sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
Gabbriela & Julian web
Gabbriela spune:
dede & denissa--- Radu-Andrei
A nascut Denissa un baietzel, acuma Radu are cu cine se juca...
Felicitari parintzilor si multa sanatate. Refacere rapida Denissa.
sa creshti mare, si sa aduci numai bucuri si impliniri parintzilor tai.
Gabbriela & Julian web
gandacelu spune:
fetelor, iaca niste poze si de la noi:
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
azi am aflat ca am in burtica baietel, asadar, la noi e sarbatoare!
fetita mea (4 iulie 02) e extraordinara: vorbeste mult si bine;) face propozitii, vorbeste si despre lucruri de care nu i-am povestit... ne da pe toti pe spate si la propriu si la figurat toata ziua!
acum invatam la olita... se pare ca totusi vorbitul a fosat mai usor!
descintec spune:
frumoase poze, gandacelule. ce-i drept, materialul clientului e de nota zece. felicitari pentru baietoi!
D.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by descintec
frumoase poze, gandacelule. ce-i drept, materialul clientului e de nota zece. felicitari pentru baietoi!
D.
sarmana, scumpa merci asemenea
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ile (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
Karina spune:
La multi ani Bogdan Andrei ! Iren sa-ti traisca baiatul si sa-i faci o surioasa sanatoasa si frumoasa !
Sanatate multa si pupici la bebei
Karina+ Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
cici spune:
mamici care ati scapat de pampers , cam de cate ori fac BB-ii pipi ziua?
nu tre sa numarati dar asa din amintiri ce spuneti/
noi am scapat ziua de pampers ,noaptea il pun pentru ca nu ma risc ,nici nu cred ca s-ar trezi ea sa-mi spuna ,dar mi se pare totusi ca face prea des(poate si de 10 ori)si cand mergeti la plimbare cu bb fara pampers si in centru orasului,va da de stire ca "vine" cum faceti?
cici