Bebelusi de Aug - Sept 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mihaela_s, vad ca si pe Minnie ne-ai furat-o:)). Pupicei Silviei frumoasa.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Oana-noemi, esti vedeta si nu zisesi nimik? Taci milc? Te-am vazut la stirile de pe Prima TV, ai zis: "doua milioane cinci sute" si-atit, da' ce frumooos ai zisssss (era vorba despre cati bani iti trebe ca sa bagi in articole de plaja pt la mare)
Asa ca nu ma mira ca Erik e mare Osama, merge pe burta ca maica-sa

Iuliana, ce frumos cred ca a fost la petrecere si Emma cred ca a fost o zina! Abia astept sa ne arati pozele, si cu bucatele macar sa si noi un pic...

Anny, m-ai speriat prin ce-ai trecut la mare; orice s-ar zice, e greu cu bebe asa mic in concediu...mai ales daca are o perioada de crize de personalitate ca nu-i intri cu nimic in voie, cred ca-ti vine sa si sa tot Cred ca erati cu pulsul in jugulara tot timpul, stiu cum e la noi seara de seara, ca fac totul la viteza maxima printre urletele de sacaiala ale lui Raducu.

Si-acum un pic despre noi: fetelor asa m-am chinuit sa-l fac pe Raducu sa manince ceva, ceva...despre orez cu morcovi nici nu poate fi vorba, am facut inca o tura, mai moale, adica cu zeama muuulta pe care i-am si strecurat-o prin ceaiul de menta sa n-o simta f tare la gust, nu am ce zice pe-asta a baut-o si cu un plic de Smecta (de asta aveam emotii mai mari ca nu-l accepta). In schimb abia a mincat vreo 6-7 lingurite chinuite de orez cu morcov pasate la maxim, si apoi a mincat 100 ml de piure moale de lapte HN25 despre care va spuneam ca i-am luat si slava Domnului ca pe ala l-a acceptat cat de cat...pe seara l-am pacalit cu un biberon mic de laptixc tot HN 25 dar mai diluat, si sper sa se faca bine, ca-i tare rau sa-i vezi suferind. Si-asa il chinuie rau de data asta dintosii

Hai s-auzim de mai bine!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danateu, vezi si tu acum cit de greu e cu mofturosii la mincare??? Iaca, noi o pacalim cu televizorul. Ii dau sa manince intii legume simple, cind vad ca nu mai vrea ii dau si cu iaurt...dulce sa fie:))...apoi cind vad ca nici cu din asta nu vrea, dau drumul la TV la desene animate (dar nu orisice desene animate, ci desene cu muzica, actiune, culoare la greu si copii) si fata mea sta atenta si deschide gurita, citeodata cu chiu cu vai si asa, citeodata merge. Asa ca eu o pacalesc cu televizorul, apropos de "ne mintiti cu televizorul" :)).

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

danat, laptele ala HN25 e super scarbos si greu acceptat de copii, si nerecomandat de unii pediatri. eu i-am scos laptele de tot Ioanei cand a avut probleme cu stomacul, HN-ul ala nu l-a vrut cu nici un chip.

anny, aventuri, nu gluma. exact aceeasi chestie am patit-o eu cu Alex prima data la mare. Diferenta este ca eu eram singura cu el si de multe ori imi venea sa plec la Bucuresti si pe el sa-l las undeva, pe o plaja!

iuliana, imi inchipui ce super-petrecere ati avut! dara de Emma cred ca afost super-alintata si rasfatata de toata lumea. Mai, sa va traiasca si sa va bucurati din plin de asa copil minunat! Eu as vrfea sa te rog sa imi trimiti si mie adresa voastra ca Ioana mea vrea sa ii trimita ceva micutei Emma!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

na, ca m-a prins danateu la tembelizor si eu care vroiam sa fac pe modesta, ca mie nu imi place sa apar asa ca paduchele in frunte. tocmai iesisem de la cora, inchideam portbagajul, ridic capul si imi infige o tanti un microfon in nas: "ce cumparaturi ati facut?", eu zic:"pampersi, lapte praf, servetele umede si mancare...", "cat a costat?" intreaba duduia, la care eu am raspuns suav:" 2 milioane jumate!" si cand ma uit si eu la tv sa ma vad daca sunt telegenica, poate imi gasesc vreun post (de dat cu matura, poate), cand colo reportaju' era despre cheltuielile de vacanta, ba m-au mai si taiat la montaj! si asa mi-am risipit eu marea sansa!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

ce petrecere frumoasa a avut emma! felicitari mamicutei ei ca a fost asa harnicuta si a ghiftuit invitatii cu bucate alese! astept cu nerabdare pozele, ca s-o admiram pe emma! sunt sigura ca a avut o super toaleta!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Pupam burticosul lui Raducu:moa, moa, se se refaca repede si sa nu il mai tina mama lui la regim! Pot sa afirm ca e asa de cuminte pe cat mi-as fi dorit sa fie Erik!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Iuliana, hi, hi, ce sa-i faci...Minnie e personajul preferat al Silviei, are o pernita cu Minnie fara de care nu adoarme. Acum o are si pe Minnie in pat langa ea. O iubeste si o strange in brate. Parca ar fi 2 surori, ca sunt la fel de mari.
O pupam pe scumpa de Emma, ii uram sa creasca sanatoasa si mare, desteapta si frumoasa, iar voi sa va bucurati o viata de minunea pe care o aveti.
Ma bucur ca petrecerea a fost reusita, mai ales ca ai muncit mult pentru ea. Uite asa am cand am citit ce de bucate ati avut.

Roisin, nu am avut nici o problema cu vamesii, nici cu politia maghiara. I-am vazut pe autostrada unde oprisera o masina si probabil actionau o amenda(asta era la vreo 200 km de granita), dar noi nu am avut nici o problema.
La romani ne-au cerut doar pasapoartele(la iesire din tara) si actele masinii, erau 2 masini in fata noastra. La unguri era doar o masina, ne-au cerut pasapoartele, cartea verde si actele masinii. In 20 minute eram in Ungaria.
La venire am avut ceva emotii, aveam 3 bagaje mari in spate, se vedeau, ca a trebuit sa rabatem scaunele ca sa incapa. Mama zicea ca daca le desface, nu mai poate sa le inchida, atat erau de burdusite. Aveam aparatul foto agatat la gat, ca sa spun ca e al meu de acasa(desi atunci il adusese mama) si leptopul pe care tot atunci il primisem l-am pus in fata la picioare, tot din acelasi motiv. Era 12 noaptea si nu ne-a bagat nimeni in seama, la unguri am aratat doar pasapoartele, la romani pasapoartele, nr. masinii si ne-a intrebat de unde venim. Nu ne-a mai oprit nimeni pentru bagaje. Nu era nici o masina, numai noi huhurezii.
Intr-adevar, mai anii trecuti, erau politistii de frontiera care verificau actele, daca nu ai trecut ilegal granita, dar nu stateau pentru spaga. In schimb sunt foarte stricti cu amenzile, daca depasesti viteza legala sau daca incalci alte reguli(dormi in parcare, nu ai vigneta pe autostrada, etc).

Anny, nasoala experienta voastra. Silvia e la fel de neastamparata pe plaja, am fost si noi o dupamasa aici in apropiere la un lac care e amenajat cu plaja cu nisip, am avut si piscina si s-a jucat max.30 min, in rest ma tragea si pe mine sa umble sau voia sa manance nisip si pietricele.Noi am stat doar vreo 4 ore, iar la plecare de acolo I-am spus sotului meu ca e tare nasol sa mergi cu un copil asa mic la mare, sa trebuiasca sa stai zi de zi la plaja cu el. Asa ca te inteleg perfect. Noi am luat hotararea ca anul asta sa lasam copiii acasa.

Dana-ene, brava, sunteti niste meseriasi clasa I!! Am sa-ti cer sfaturi daca voi avea nevoie vreodata de zidar-zugrav.
Ma bucur ca Oana a inceput sa manance, chiar daca feluri putine, tot e ceva.

Mai da’ ce de dintosi pe aici, si ce de probleme din cauza lor...le urez sa le treaca repede! Am avut si eu experienta febrei la iesirea celui de-al 5-lea, dar dupa 2 zile a trecut.
Si noi asteptam dintii number 7 si 8, adica lateralii de jos, vad ca mai intarzie.

Silvia are un nou program: pe covor in camera, cu scaunul in mijlocul covorului si cu jucariile in jur. Face roata-roata in jurul sacunului, se lasa in 4 labe, merge pana la coltar, se ridica si face ture tinandu-se cu o manuta, apoi in 4 labe ajunge la calorifer, aceeasi poveste si aici. A invatat ca nu are voie la biblioteca si la birou, asa ca nu se apropie de ele. Mai sta jos si mai studiaza jucariile, doar doar o mai gasi ceva noula ele…Asta dureaza max 15 min, apoi vine si ma ia de mana, iar daca nu poate se intinde spre mana mea si maraie. Daca ii dau mana, o ia la fuga(si fuge de parca suntem in urmarire generala) pana in camera Dianei, care a devenit preferata ei. Acolo e plin de papusi, pe unele a inceput sa le manance de par sau sa le apese ochii, si jucarii noi pentru ea. Asa ca ziua mea se imparte intre cele 2 camere, facut mancare si plimbat copil, cu unele momente de relash, cand doarmeeeee(uuuhh).
Danseaza tinandu-se cu ambele maini de ceva si topaind in sus si in jos, parca ar avea arcuri in talpi.

Mai stiti ceva de Cristina, de ce nu mai da nici un semn de viata?

Va pup, ca iar m-a apucat ziua de maine pe aici


Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roisin, nu mai eram la birou atunci cand ai postat mesajul in care ma intrebai de Nurofen, de aceea n-am raspuns.
Sa stii ca eu ii dau Nurofen doar atunci cand este f.f.f. agitata si urla din toti rarunchii. Altminteri nu i-am dat, fiindca mi-e teama ca nu-si va mai face efectul.
Nici la noi Calgelul nu mai are nici un fel de efect, am si renuntat sa-i mai dau.

Anny, hai ca si pe mine m-ai speriat cu pataniile de la mare. Mama-mia ! Oare asa rau poate sa fie ?!
Pana acum n-am auzit decat de experiente placute si eram asa de multumita....

Iuliana, felicitari pentru reusita petrecerii !!!!!!!!!
Vrem poze ! Vrem poze ! Vrem poze !
Wow ! Ce de papa !
Si ce de cadouri a primit frumusetea de Emma !
--------------------

Eu am cursul in fiecare zi de la ora 14:00, asa ca pe la ora 13:30 dispar din sediu, fiindca trebuie sa ajung in alta parte a orasului.
--------------------

He, he, he !
Sa va povestesc de Oana mea acum.
Are un nou cuvintel in vocabular: MAMOTE, adica "frumos", "ce-mi place!".
Daca ia in mana un obiect care-o incanta spune "mamote", "mamote". E asa de scumpa !
Parca nici nu-mi vine sa cred ca s-a facut maricica si stie de joaca (ne jucam cucu-bau si fuge de noi daca ne prefacem ca vrem sa o prindem..)
Avem copilasi mari, fetelor !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxanica, am primit adresa de la reclamamascata ! Mersi mult !
Ca si Roisin, o stiam, dar nu aveam idee ca putem gasi acolo colante.
Hei ! Am vazut ca Marc-frumosul are acolo album de fotografii !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput