moldoveni din toate colturile (3)
Raspunsuri - Pagina 13
yashy spune:
LA MULTI ANI!!!
Anul 2005 sa fie plin de momente frumoase,sanatate,intelegere,pace in suflet si tot ce va mai doriti!!
Adina & Luka(2 ani 7 luni)
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/adyna13yashi/album?.dir=mail
miezure spune:
La multi ani tuturor!
Mai primiti o moldoveanca pe listuta?
Din SLANIC-MOLDOVA, Bacau.
Tocmai ce am fost si eu un pic pe acasa, la ai mei. Am facut Craciunul acolo. Din pacate nu a nins, asa cum imi doream eu.
Iarna e cea mai frumoasa acasa la Slanic. Peisajul e superb cand ninge.
Sa spuna cei care au fost iarna cand era zapada in Slanic daca nu-i asa! nu?!?
miez
daniela_daneza spune:
ELENA,bine ai venit in randul moldovenilor.
Ma bucur ca mai esti si din Bacau...
Asa este a fost trist fara zapada de sarbatori, mai ales in Moldova.Dar asta este.
Sa ai un AN BUN!
dana
Ioana75 spune:
La Multi Ani tuturor moldovenilor! Anul nou sa va aduca sanatate si bucurii multe, multe!
Si eu mi-am petrecut Craciunul la mama la Botosani, cu mincare buna ... miam miam si brad frumos, mare, si colindatori la usa ...
PS: Veve, te rog frumos, muta-ma de la Suceava la Botosani (chiar daca acum locuiesc in Bucuresti). Si trece-l si pe "sot Ioana75" la Galati, sa se vada ca sintem o familie de moldoveni.
Ioana
Lidiutza spune:
Si eu si eu moldoveanca! Din Galati mi-s. Va doresc la toate numai bine si bb sanatosi tun.
cristinutza08 spune:
Hielau,
Si io sunt di pi la moldova dar locuiesc in Bucuresti.
Am descoperit acum o luna forumul din greseala; cautam ceva cu google si am gasit raspunsul pe forumul vostru; mi se pare nemaipomenit; poti gasi orice; felicitari tuturor celor care au fost cu ideea realizarii acestui forum si site. De o luna de zile intru in fiecare zi si citesc ore bune pe el posturi vechi si noi.
Pupici.
carmenp spune:
Moldova e sub zapezi!
quote:
Originally posted by Veve
Moldooovaaaa!Dormiti?O sa ne trezim arhivati!
Irina,veve & croko
pozici
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
concord99_99 spune:
Salutare la toti moldovenii din toate colturile; sunt si eu noua pe forum, dar vin cu rugamintea la Veve - please si eu pe lista (la Piatra Neamt).
Oana