moldoveni din toate colturile (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinutza08 spune:

mii de scuze Veve. Sunt din Barlad. Desi intru in fiecare zi pe forum nu stiu unde sa citesc mai intai si n-am mai intrat de mult pe la subiectele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

bine v-am gasit moldovencelor!!! Mai primiti una printre voi? Ma prezint la apel: una bucata moldoveanca din Neamt (loc. Grinties)!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Salut,ce mai faceti dragi moldovence si moldoveni din toate colturile lumii.M-am intors acasa si ma bucur sa va intalnesc din nou.Imi pare rau ca nu am mai tinut legatura cu voi, dar din motive obiective...
Cum va mai descurcati? sper ca sunteti cu totii sanatosi.
Azi am urmarit pe TVR1 muzica populara si mare a fost bucuria cand i-am vazut pe cei din Moldova ,au cantat ca nimeni altii.Bravo lor.
Hai salut si fiti mai activi pe Subiect.
Ce mai fac moldovencele din Japonia?Tara visurilor mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Poate la vara ne intalnim in concediu ,prin Moldova,pe la manastiri,sa mai vedem frumusetile zonei,sa bem un vin bun si sa mancam o friptura de mistret de la Neamt.
Sa nu uitati niciodata de Moldova .
Va doresc numai bine.

Mergi la inceput

ce faceti, dragilor??? bine v-am regasit si va urez o PRIMAVARA PERFECTA, oriunde ati fi!.
Azi e baba mea... sa vedeti ce suflet am!...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

sa inteleg c-au fugit moldovenii de pe forum... dupa cele 40 de pahare. Tocmai ma pregatesc sa fac mucenici moldovenesti (ca de aia muntenesti am facut deja) si mi-am amintit ce frumos e acasa in zilele de sarbatoare! Aici parca am pierdut si traditii si obiceiuri... acasa zilele de lucru erau de lucru si cele de sarbatoare erau minunate!!! Respectam traditiile, in asa fel incat sa devina o bucurie pt toata familia. Erau alte vremuri, parca nu trecea timpul atat de repede...
oricum, pofta buna la mucenici, oridecare ar fi!!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Buna ziua la toata lumea! Vreau si eu lista si in album. Sunt moldoveanca din Piatra-Neamt, plecata de acasa in oct 1996 si stabilita in Bucuresti. N-am reusit sa citesc tot ceea ce ati scris, dar o sa fac si lucrul asta intr-o zi; oricum ideea de a "vorbi" moldoveneste ma incanta la maxim.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

salut
Eu nu sunt din nici un colt moldoveanca dar imi caut prietena care este din BACAU.
Am tot trimis scrisori pe adresa Str.Tazlaului BP.5...Bacau ,si nu am primit nici un raspuns.
Cred ca nu primeste scrisorile mele.
Va rog daca stai prin imprejurime si o cunosateti pe SIMONA MARDARE sa ii spuneti ca o caut

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Salutare tuturor moldovenilor!
O primavara plina de soare, flori si ganduri curate.Noutati, ceva?

Moldovenii din Bucuresti nu punem de o intalnire? Cum vi se pare ideea?

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

buna idee... sotul meu zice ca dac-ar pleca moldovenii din bucuresti, ar sari orasul ca o minge tinuta sub apa!!!

Asa ca... hai sa ne intalnim, cred c-o sa ne distram pe cinste...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput